2009 Kasm Anneleri

puset dediğin nası bişi? hiç bişi bilmiyorum bebekler ve eşyalar hakkında :1shok:

canım hafif 1 metre kadar boyu var alçalabilen ,yükselebilen,
kapanabilen demirden ayaklıkları war üstü yatak dikdörtgen olanıda war owal şeklinde olanıda war we aynı beşik gibi sallanıyor yatağıiçine inceden pamuk yatağı yapıyosun bebişi içine atıyorsun başlığıda war sinekler yemesin diye sinekliğide war ben çok beğendim böyleeebende hiç bişey bilmiyordum beşikler hakkında doğum yaklaşınca bi gittinmi çeşit çeşit bayılırsın ben 3 sene önce 80 liraya almıştım ama şimdi okar pahalı değil çünkü çok çesişt çıktı

bu chicco filan gibi markaların mı oluyo?

krispi gıı pusette ne kadarlığa kadar yatıyolaaa
şekerler benimkız 9 aya kadar yattı sonra kızım yattığı yerden kalkmaya başlayınca ben yatırmadım düşer diye korktum sonra takım aldım işte ama benimki küçüktü daha derin olanları war şimdiki aklım olsaydı ondan alırdım
bu chicco filan gibi markaların mı oluyo?

yok canım her türlü marka war hem chicco,nun ürnleri çok pahalı

krispi ya o puset dediğin oto koltuğu tipinde bişiy diil mi nası yatıyo len çocuk onda :uhm: netten bi fotograf koy bakem neye benzio aklımı karıştırdın gacıııııııı

krispi ya o puset dediğin oto koltuğu tipinde bişiy diil mi nası yatıyo len çocuk onda :uhm: netten bi fotograf koy bakem neye benzio aklımı karıştırdın gacıııııııı

ne oto koltuğu kız çatlak nenni gibi bişey puset diyorlar o dediğin başka ana kucağı hani şu hastanelerde felan getiriyorlar ya o ana kucağı tatlım bu baya küçük bi beşik ben foto koymalarından anlamaıyom maleseff

cerincim sen bi gidip bakarsın saraçhanede çok çeşit war en ucuz orda bulursun
iyice ayaklanınca gidip bakarsın tehliken felan geçince hem sen nerde oturuyorsun kız istanbulun neresindensi

ben avcılar tarafındayım ama fellik fellik gezerim yani :) saraçhane dediğin şu belediyenin ordaki bisiklet çarşısı dimi yerin altındaki ordanmı bakim

bak almayı duşunduğum bu benimmzemuszemus

Eklentiler

• $oyunata821-k5.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 41
ben avcılar tarafındayım ama fellik fellik gezerim yani :) saraçhane dediğin şu belediyenin ordaki bisiklet çarşısı dimi yerin altındaki ordanmı bakim

canım bende beyoğlundayım benim dediğim saraçhane aksarayda başka saraçhane warmı yokmu bilmiyorum ama orda çok çeşit we ucuz olur mağazalarda pahalı oluyor
sen toparla kendini beraber bakarız istersen canım benim için no problem

hem google,ye bambu beşikler yaz orda 5. ci sırada portatif bebek babmbu beşiği diye bir başlık war orayı tıkla ordada beni dediğim şeylerden war farklı farklı şeyler çıkmış isimleride değişmiş bak bakalım beğenirmisin

oğlun kaç yaşında bacım aralarında ne kadar olcek benimkilerin arasında 3 yaş 3 ay olacak
canısı benim oğlum 9 aylık aralarında 14 ay olacak
valla ya günde 1 kilo erik yiyom bencede yuhhhh bu kadar eriğin üstüne pipi çıkarsahakkını versin artık o kadar erigin real sen yıyon gıı en cok senın erkek mıs ya ondan
ayyyyy sorma şu erik işini yaa bende acayip yiyorum markete girer girmez gözüm onlarda:1shok:
bak almayı duşunduğum bu benimmzemuszemus
heee bıdığı bunun içine atacan burada çene yapacan demiiiiiii,bir taraftada yemeği yakacaksınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

walla ben oğluma bebek odası takımı almıştım hani uzayan beşikler varya o tip.bunada ayrımcılık olmasın aynısından bu bebişimede alacağım nede olsa ikiz gibi büyüyeceklerkaydirigubbakcemile3

abbaaaww kız 9 aylıkmı kız çok zor olmayacakmı yeni gezmiş olacak işin zor bacım isteyerekmi kaldıon hamiş yoksa kazayamı kurban gittin

hoşbulduk. siz çoktan kaynaşmışsınız. ben konulara biraz yabancı kalıyorum.bu yüzden ben pek sesimi çıkarmıyorum ama yakından takip ediyorum hepinizia.s.

gel canım gel uzakta kalma altta ismini görüyorum ama sesin çıkmıyor.tuğba senin ismin mi canım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…