2009 Kasm Anneleri

öküz kimin uyumuşum kaltım kafaltı ettim yine yatış pozisyonumu aldım bugun midem bulanıyo hafiften kaç gundur dışarıda çıkmadım depresyona az kaldııııı mafoldumben

herkese selam göbekli gacılar

kartanesi gözün aydın canım demek hem utangaç hem tembel bir kızın olacak:roflol:

ebisce senide tebrük ederim bacım inşalah üçlü de güzel çıkar utanmıyormusunuz çocuğu namaz kılarken rahatsız ediyonuz oda iyi yapmış size gerçi namaz ortasında yapılacak iş değel amma anam kartanesininki utangaç seninki perdayı şimdiden patlatmış
:roflol::roflol::roflol:

kızlar hadi hayırlı olsun.. biri kız diğeri erkek... siz ilerde dünür de olursunuz haaaa:içelim:

şimdi kartanesi başlar benim kızım fıstığını niye suratıma doğru göstermedi deyüüüü :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

ya hayır çok sevindim.zaten kız çok istiyorduk.ama inanamadım da o yüzden inşallah yanılmamıştır dr.

buncukx hayırlı olsun umarım doğrudur canım.a.s. benim bi arkadaşıma da önce kız demişti doktor sonra erkek olduğunu öğrendiler... ama ona yüzde vermişmiydi bilmiyorum.. 4 noyutluda bebiş gösterirse net olarak anlaşılır..

nar konusunu ben doktoruma bile sordum bebeğe zararı olmaz deneyebilirsin dedi... ben de deniycemm:jeyyar:

öküz kimin uyumuşum kaltım kafaltı ettim yine yatış pozisyonumu aldım bugun midem bulanıyo hafiften kaç gundur dışarıda çıkmadım depresyona az kaldııııı mafoldumben

yaaaaa cerin yapma böööleeee... bak ben de ağlarım haaaa:çok üzgünüm: doktoru aradın mı?

kızlar benim çıkmam lazım henüz yeni geldim ama napim wimi yerleltireyim yoksa böyle oturamıyom biri gelir mazallah rezil olurum

adı irfan. bide sonuna can koyucaklarmış. irfan can düşündükçe tüylerim tiken tiken oluyoo

canım sende can diye seslenirsin.... etrafındakileri de öğütlersin canı kullanır bebişiniza.s olma mı.....

üfffff bizimkiler de öleeeee arada laf sokuyolar ama eşim de istemiyo....bi de yaşayan adamın adını ben niye koyim ki yani ..... çok saçma

seninkinin adı nekü

yaaa benim kaynanamda tutturmuş kızım halasına benzicekmiş kız halaya çekermiş diye söyleyip duruyoo ama o benimmm bebeğimm bana ve babasına benzemesini isterim ben illa herşeyi kendilerine yontçaklar hayret bişi yaaaaa:1closedeyes:

seninkinin adı nekü

hüseyin....

kız halaya oğlan dayıya derler yaaaa.....kime benzerse benzesin mutlaka senden de bişeler alacaktır canım:1closedeyes:

aman ya takmayınn isim falann koyun gitsin benim kaynanam ruyamda gördum oğlan demişti adı bunyamin olcak falan ii dedim farketmessss kaydirigubbakcemile3

hüseyin....

kız halaya oğlan dayıya derler yaaaa.....kime benzerse benzesin mutlaka senden de bişeler alacaktır canım:1closedeyes:

ama yaa sölemesinler öyle şeyler kaydirigubbakcemile3bide emirvaki konuşuyorlar gayet ciddiler bende dedimki kirpikleri babası gibi uzun olsun benim gibi gamzeli olsun hem ben hiç halama benzemiyorumki dedim kaydirigubbakcemile3tabiki benzesede benzemesede sonuçta benim parçam ama ne bileyim accuukk fesatlandum sanki:roflol:

aman ya takmayınn isim falann koyun gitsin benim kaynanam ruyamda gördum oğlan demişti adı bunyamin olcak falan ii dedim farketmessss kaydirigubbakcemile3

yani adı belli o zaman.. adıyla yaşasın şekerim alkisalkisalkis ama senin kız zaten onu da görmemiş mi rüyasında kaydirigubbakcemile3

fesatız biz fesatız fesatız fesatız..... bebişlerimiz hep bize benzesin isteriz :teytey:hihoyyyt

hdi ben kaçtım:CüvCüv:

aynen ööle oldu valla ben ebiseyi gördüm danışmada hemen gittim yanlarına sanki 40 yıllık arkadaş kimin kaydirigubbakcemile3
kız ebiscee demediler mi nerden tanıyon bu hatunu deyüü
benim kocam sordu kkdan dedim güldü :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…