Aminnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq: Allahım bebiş mevlütleride nasip etsin yarabbimmm:Saruboceq::Saruboceq:Şeniz
Bundan 4,5 ay sonra bebek mevlüdü sırayla yapıcaz
ayyy inşallah allahım ya
ne kadar güzel o zamanda ayyy şekerler seçmeye başlarız bebek şekerleri hihoyyyt
kızlaar ben geldiiimm
ay biraz geç oldu ama neyse geldim sonunda kusura kalmayın gari...
geçmişi okuyamıyom akşamamisafir gelcek ev temizliyoz iki arada girdim de yazıyom
bebişimiz koccamaan olmuuuşş, ta 206 gr teyzeleri
bacaklarını kapatmış bi de ellerini koymuş kerata üzerine...
yani tam göremedi dr. teyzemiz ama %95 kız dediii kaydirigubbakcemile3
3 lü için kan verdik 4 gün sonra çıkcak o zaman tekrar bakcaz cinsiyete
ebisceye gelincee o giremicek haftasonu ondan ben veriyom bilgileri
karşılaştık hastanede kendisiynen o da 3 lü için kan verdi
dr.u ona da kesin olmamakla birlikte erkek demiş
bizden bu kadar öptüm hepinizii
Günaydın Zerencim Cerincin hoşgeldiniz vereliniortak zemuszemus
he kartanesi bacımnan karşılaştuk valla benim velet namaz kılar pozisyondaymış dr. amcası namaz kılıyo bu dedi sonra bi taklaattı valla suratımıza salladı pipiyi :) %95 erkek dedi dr. e artık gördük de pipiyii herşey normal ilaç vitamin vs. hiçbişi vermedi 3 lüyü verdik 4 gün sora alcaz
kızlaar ben geldiiimm
ay biraz geç oldu ama neyse geldim sonunda kusura kalmayın gari...
geçmişi okuyamıyom akşamamisafir gelcek ev temizliyoz iki arada girdim de yazıyom
bebişimiz koccamaan olmuuuşş, ta 206 gr teyzeleri
bacaklarını kapatmış bi de ellerini koymuş kerata üzerine...
yani tam göremedi dr. teyzemiz ama %95 kız dediii kaydirigubbakcemile3
3 lü için kan verdik 4 gün sonra çıkcak o zaman tekrar bakcaz cinsiyete
ebisceye gelincee o giremicek haftasonu ondan ben veriyom bilgileri
karşılaştık hastanede kendisiynen o da 3 lü için kan verdi
dr.u ona da kesin olmamakla birlikte erkek demiş
bizden bu kadar öptüm hepinizii
he kartanesi bacımnan karşılaştuk valla benim velet namaz kılar pozisyondaymış dr. amcası namaz kılıyo bu dedi sonra bi taklaattı valla suratımıza salladı pipiyi :) %95 erkek dedi dr. e artık gördük de pipiyii herşey normal ilaç vitamin vs. hiçbişi vermedi 3 lüyü verdik 4 gün sora alcaz
şimdi kartanesi başlar benim kızım fıstığını niye suratıma doğru göstermedi deyüüüü :roflol:
ya hayır çok sevindim.zaten kız çok istiyorduk.ama inanamadım da o yüzden inşallah yanılmamıştır dr.
sanırım erkek daha erken belli oluyormuş dimi.
kızlar bide başka bi topik de bi bilgi vardı.bebeğinizin gaz problemi olmaması için doğar doğmaz anne sütünden önce bir iki damla nar suyu damlatınca ( ama orjinal ) bebeğin hiç gaz sorunu olmuyormuş.diyorlar ....
öküz kimin uyumuşum kaltım kafaltı ettim yine yatış pozisyonumu aldım bugun midem bulanıyo hafiften kaç gundur dışarıda çıkmadım depresyona az kaldııııı mafoldumben
adı irfan. bide sonuna can koyucaklarmış. irfan candüşündükçe tüylerim tiken tiken oluyoo
canım sende can diye seslenirsin.... etrafındakileri de öğütlersin canı kullanır bebişiniza.s olma mı.....
üfffff bizimkiler de öleeeee arada laf sokuyolar ama eşim de istemiyo....bi de yaşayan adamın adını ben niye koyim ki yani ..... çok saçma
seninkinin adı nekü
yaaa benim kaynanamda tutturmuş kızım halasına benzicekmiş kız halaya çekermiş diye söyleyip duruyooama o benimmm bebeğimm bana ve babasına benzemesini isterim ben illa herşeyi kendilerine yontçaklar hayret bişi yaaaaa:1closedeyes:
hüseyin....
kız halaya oğlan dayıya derler yaaaa.....kime benzerse benzesin mutlaka senden de bişeler alacaktır canım:1closedeyes:
aman ya takmayınn isim falann koyun gitsin benim kaynanam ruyamda gördum oğlan demişti adı bunyamin olcak falan ii dedim farketmessss kaydirigubbakcemile3
ama yaa sölemesinler öyle şeyler kaydirigubbakcemile3bide emirvaki konuşuyorlar gayet ciddiler bende dedimki kirpikleri babası gibi uzun olsun benim gibi gamzeli olsun hem ben hiç halama benzemiyorumki dedim kaydirigubbakcemile3tabiki benzesede benzemesede sonuçta benim parçam ama ne bileyim accuukk fesatlandum sanki:roflol:
ayy siz bugün gene buluşacanız demii
neyse bugün tanışıyorsunuz wc ye gidip orda tanışmanıza gerek kalmadı canım
gördüğünüzde tenırsınız kocişleriniz de anormal karşılmaz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?