2009 Kasm Anneleri

dışarı çıkıp alışveriş yapamıyom bari nette dolaşayım bebişime bişeyler bakayım yoksa sıkıntıdan patliycammm

ana adamım gelmişş napıyon leynnn naniknanik

yaa millet ben bebişkoma oyun park yataklar varya onlardan almak istiyom siz ne düşünüyonuz beşik falan mı yoksa oda takımı gibi bişiy mi

yaa millet ben bebişkoma oyun park yataklar varya onlardan almak istiyom siz ne düşünüyonuz beşik falan mı yoksa oda takımı gibi bişiy mi

şimdi hamile bir müsterım gıttı 1 haftaya doğuracak insallah o park yataklardan almıs cok güzel her yere götürüle bılır tasıması da kolay cok güzel dedı opuyorumnanaktan

ebiscee sen tansiyonunu evde dijital aletlen mi ölçüyooon
daha dün okudum o aletler hamile tansiyonunu ölçemezmiş hamile tansiyonu ölçmek zormuş uzmana ölçtürcekmişiz yani öle evde ölçüp moralinizi bozmayın emi kuzuuklar?

aman ya takmayınn isim falann koyun gitsin benim kaynanam ruyamda gördum oğlan demişti adı bunyamin olcak falan ii dedim farketmessss kaydirigubbakcemile3
ayyyy düşünsene ben oğluşa kayınpederimin adını verseydim niyazi olacaktıkaydirigubbakcemile3allahtan bizimkiler hiç karışmadı ben buldum adını şimdiki bebişiminde hazır:jeyyar:

eğer bebek odası yapacaksan takım daha kullanışlı oluyor ama yok odamıza alacağım dersen rahat olur park yatak

selam kızlar ben geldim ewin işi anca bittiwalla accukta babcığımlan konuştum telefonda
kızlar kız ,a hamileyseniz miden bulanıyormuş eğer erkeğe hamileyseniz mide bulanmıyormuş doğrumu acep sizde neler oldu anlatın bakem benim kızımda bulandı bundada bulandı aynı şikayetleri yaşadım sanırsam kızıma kızkardeş gelecek allahım kısmet ederse

haaahaaa hiçde bilem teori tutmuyor çünkü ben oğluşa hamileyken acayip kötü bulanıyordu başımı yastıktan kaldıramıyordum ama bunda hiç olmadı bakalım ne çıkacak:jeyyar:

haaahaaa hiçde bilem teori tutmuyor çünkü ben oğluşa hamileyken acayip kötü bulanıyordu başımı yastıktan kaldıramıyordum ama bunda hiç olmadı bakalım ne çıkacak:jeyyar:

ay ne bilem öyle diyorlarda bi soram dedim demek sende tutmadı bakalım diğerleri ne diyecek

oğlun kaç yaşında bacım aralarında ne kadar olcek benimkilerin arasında 3 yaş 3 ay olacak

ablam ve kankam berbat derecede bulantılı geçirdi hemde taa 5 ayın sonuna kadar falan ikiside tossun gibi erkek doğurdu anacımmm sırnaşık şey

ablam ve kankam berbat derecede bulantılı geçirdi hemde taa 5 ayın sonuna kadar falan ikiside tossun gibi erkek doğurdu anacımmm sırnaşık şey

abbaaawww bundada tutmadı neden öyle diyorlar ozaman
bide erkek bebek aşağıda oluyor kız bebek yukarıda oluyormuş muş muş

Son düzenleme:
abbaaawww bundada tutmadı neden öyle diyorlar ozaman
bide erkek bebek aşağıda oluyor kız bebek yukarıda oluyormuş muş muş

kızım sana söleyenlerde tam sallıyo haa tam tersi ooo erkek yukarda olur top gibi karnın olur kız aşağıda okur ve karın yaygın olurrr :CüvCüv:

cerin -
evet haklısın benım erkek bebek 16 haftalık yuvarlak karnım var yaygın deıl kız bebekte popo buyutuyomus bıde...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…