aynen ööle oldu valla ben ebiseyi gördüm danışmada hemen gittim yanlarına sanki 40 yıllık arkadaş kimin kaydirigubbakcemile3
kız ebiscee demediler mi nerden tanıyon bu hatunu deyüü
benim kocam sordu kkdan dedim güldü :dance:
yaa millet ben bebişkoma oyun park yataklar varya onlardan almak istiyom siz ne düşünüyonuz beşik falan mı yoksa oda takımı gibi bişiy mi
cnm gebelikte burun kanaması olabilir başağrısı da normal diye okumuştum bi yerde ama baş ağrısı da olunca ben ce her sabah ve akşam tansiyonunu ölç aynı saatlerde bi kontrol et bakalım
ama bence hiçbişi yok benim 1-2 kez tansiyon 14-10 çıktı aslında 11-6 dır normalde e tabe ben de ürktüm bu sefer endişeden kendim bozdum dengemi dr. da ölçüyoz 11-6 evde 14-10 sora bıraktım şinci iyiyimmalkisalkisalkis
bilgiler için teşekkür ederim kızlar. a.s. ...bi tansiyon aleti alcam zaten....
ayyyy düşünsene ben oğluşa kayınpederimin adını verseydim niyazi olacaktıkaydirigubbakcemile3allahtan bizimkiler hiç karışmadı ben buldum adını şimdiki bebişiminde hazır:jeyyar:aman ya takmayınn isim falann koyun gitsin benim kaynanam ruyamda gördum oğlan demişti adı bunyamin olcak falan ii dedim farketmessss kaydirigubbakcemile3
yaa millet ben bebişkoma oyun park yataklar varya onlardan almak istiyom siz ne düşünüyonuz beşik falan mı yoksa oda takımı gibi bişiy mi
selam kızlar ben geldim ewin işi anca bittiwalla accukta babcığımlan konuştum telefonda
kızlar kız ,a hamileyseniz miden bulanıyormuş eğer erkeğe hamileyseniz mide bulanmıyormuş doğrumu acep sizde neler oldu anlatın bakem benim kızımda bulandı bundada bulandı aynı şikayetleri yaşadım sanırsam kızıma kızkardeş gelecek allahım kısmet ederse
haaahaaa hiçde bilem teori tutmuyor çünkü ben oğluşa hamileyken acayip kötü bulanıyordu başımı yastıktan kaldıramıyordum ama bunda hiç olmadı bakalım ne çıkacak:jeyyar:
haaahaaa hiçde bilem teori tutmuyor çünkü ben oğluşa hamileyken acayip kötü bulanıyordu başımı yastıktan kaldıramıyordum ama bunda hiç olmadı bakalım ne çıkacak:jeyyar:
selam kızlar ben geldim ewin işi anca bittiwalla accukta babcığımlan konuştum telefonda
kızlar kız ,a hamileyseniz miden bulanıyormuş eğer erkeğe hamileyseniz mide bulanmıyormuş doğrumu acep sizde neler oldu anlatın bakem benim kızımda bulandı bundada bulandı aynı şikayetleri yaşadım sanırsam kızıma kızkardeş gelecek allahım kısmet ederse
ablam ve kankam berbat derecede bulantılı geçirdi hemde taa 5 ayın sonuna kadar falan ikiside tossun gibi erkek doğurdu anacımmm sırnaşık şey
abbaaawww bundada tutmadı neden öyle diyorlar ozaman
bide erkek bebek aşağıda oluyor kız bebek yukarıda oluyormuş muş muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?