yaremcim biz bulduk bile hatta benmsedik kızımıza Allahın izniyle masal koyucaz:asigim:
çatlak gacııııseninki de bi tuhaf yaa...o bişeye çok kızmış bence...gözü hiçbişeyi görmüyo sinirden kaydirigubbakcemile3
ayyy çok sevindimmmm alkisalkisalkis gerçekten de sesten rahatsız olmuş olabilir...national geograficin belgeselini hatırlıyo musun yüksek sese nasıl reaksiyon veriyoduhemen tv yi sonuna kadar açıp rahatsız mı etsem benim bıdığı delikafadulden yav hissetmeyen bi ben kaldım ne duyarsız anayım beee mafoldumben
krispiye puset deme zaten söyledğine bin pişmannn :roflol:
yaa ben de vazgeçtim sepet almaktan...park yatak alıcam...hem katlayınca ufacık bişey oluyo...kendi yatağına geçince onu da annemlere falan götürür orda kullanırım diye düşündüm ya da tatile falan giderken götürürüm... sepetler de çok şirin gerçi...çok beğeniyorum falan diye konuşşim de birisi hediye alır belkim :roflol:sırnaşık şey
yok be yaa niye acı versin... ben de kullanmıştım...gerçi doğru yere koyamazsan hep dışarı çıkıyo :roflol::roflol::roflol:
valla bilmiyorum... ama ben önceden olsa demek benim boyumun bu kadar uzun olması iyi bişey diilmiş bana onu demek istedi vs diye düşüncelere dalıp depresife bağlıyodum...:roflol::roflol::roflol: cahillik işte... şimdi kaşarlandım da rahatladım... niye yaa benim kızım manken gibi boylu poslu olucak didimm rahatladımmm :lepi::teytey:
ayyy masal da coook güzel bendemi masal koysam çalabilürmüyük :jeyyar: vereliniortak
canlızcım bence düşün masal gerçekten hoş ve kibar :ecrin_bebek:
yaremcim biz bulduk bile hatta benmsedik kızımıza Allahın izniyle masal koyucaz:asigim:
benim cinsiyet bilem belli degıl kı mafoldumben ben kızım olcakmıs gıbı geldıgınden öleee heveslendim duru da güzel masal da cok hos bız hep ela dıyok ama nasıp artık :teytey:
canlız senin düşündüğünde güzel ben kız olursa BERRA erkek olursa MUHAMMETENES HAYIRLISIYLA AMA ERKEK OLACAK İÇİME ÖYLE DIOĞUYOR
bana diyorlr soğuk içme diye yaşlıbir teyze vardı o bana dediki soğuk içme komşularını oğlu varmış şimdi üniversitede gözleri çok az görüyor dok götürmüşler dok demişki annesine hamileyken çok soğuk bir şeyler mi içiyordun diye kadında evet demiş yani anlayacağınız iyi değilmişheee bi de benim koca bu ara taktı benim soguk su ıçmeme soguk bısı yedırmiyoo kendince ama ben yiyom gizli gizlineymiş bebek üşürmüs hasta olurmus kafamçokkarıştı bende dedimki aşkım cıkartalım o zaman üstünü giydirelim geri katalım üşümesın orda :sm_cool : benim yağlarım ısıtır onu yaww :mymeka:
evet çok beğeniyom seslenmeside güzel amine annemizin annesinin adı biliyormuydun eşim ilahiyatçı araştırmışaa yarem sende berra koyacakmışsın ben yazarken yazmışsın ...anlamıda güzel hem..
berra dA GÜZEL MUHAMMETENES :lepi: DE HEM HIC DUYMADIM IKISI BIR ERKEK ISMINI COK HOS ANNELERIN HISLERI CIKIYO DIYORLAR AMA BAKALIM BEN NERDEYSE UTANMASAM FACEBOOK A BENIM KIZIM OLCAK YAZCAM O DERECE AMA SONRA PIPIYI GÖRMEKTEN KORKUYOM VE SUSUYOM buyrunnnnnnnnn
bana diyorlr soğuk içme diye yaşlıbir teyze vardı o bana dediki soğuk içme komşularını oğlu varmış şimdi üniversitede gözleri çok az görüyor dok götürmüşler dok demişki annesine hamileyken çok soğuk bir şeyler mi içiyordun diye kadında evet demiş yani anlayacağınız iyi değilmiş
Kara kızz doktoru ameliyata girmiş yeni gelmiş önüde 2 hastası varmış onu bekliyormuş kıyamam çok heyecanlı Rabbim nolursun iyi haberler nasip et..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?