gülüm ense kalınlığımı 21 mm diultrason fotosunda yazıyor... bizimki en son (12 haftalıkken) 21 mm di...
ayyy masal da coook güzel bendemi masal koysam çalabilürmüyük :jeyyar: vereliniortak
ayy bende berra yı çok beğeniyorumcanlız senin düşündüğünde güzel ben kız olursa BERRA erkek olursa MUHAMMETENES HAYIRLISIYLA AMA ERKEK OLACAK İÇİME ÖYLE DIOĞUYOR
ayy o içerde tabi ki üşümez yağsız olsan bile vücudun ısısıyla ısınır kaydirigubbakcemile3heee bi de benim koca bu ara taktı benim soguk su ıçmeme soguk bısı yedırmiyoo kendince ama ben yiyom gizli gizlineymiş bebek üşürmüs hasta olurmus kafamçokkarıştı bende dedimki aşkım cıkartalım o zaman üstünü giydirelim geri katalım üşümesın orda :sm_cool : benim yağlarım ısıtır onu yaww :mymeka:
uni gız yazmışsın 4 ay bitti diye o kadar oldu bu hafta bitmeyecekmi daha var yani 1 hafta sonra degilmi benmi karıştıryorum yavv..cinsiyet belli degil emme bizde isim düşündük erkek olursa berat kız olursa berra %90 bu isimler olacak ama bakalım bir cinsiyeti ögrenelim o zaman netleşir..zira biz böyle düşün
yoruz diye kayınbabama seçilen plakadan torunlarım baş harfi ebn .....bizde beşik var salalnanlardan görümcemden alacam 2 ay kullanmıştı sorun çıkınca garanti kapsamında degiştirmişlerdi yeni yani onu kullancaz beşik olmasaydı bende park yatak düşünebilirdim egilip kaldırması ilk zamanlar zor olabilirdi o halimizle emme sonrası için iyi oldugu söyleniyor çocuk oyun içinde kullanıyor başka bir yere kalmaya gittiginizde yanınızda rahatlıkla götürebiliyorsunuz..ama ben almayacagım malum beşik var sonrada normal odasına geçecek...
bana diyorlr soğuk içme diye yaşlıbir teyze vardı o bana dediki soğuk içme komşularını oğlu varmış şimdi üniversitede gözleri çok az görüyor dok götürmüşler dok demişki annesine hamileyken çok soğuk bir şeyler mi içiyordun diye kadında evet demiş yani anlayacağınız iyi değilmiş
hadii yaaa hiç bilmiyordum
bende havalar sındığından beri hep soğuk su içiyorum
sıcak bana çok çirkin geliyor
o zaman hemen bırakıyorum soğuk içmeyi allah koruusun..
bizde isim olarak eylül ve nida da ağırlaştık
tabi kararımız değişmesse :)))
senağlama içmiomm artık tamam gene koçiş mi haklı yaaa senağlamav
ayy inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKara kızz doktoru ameliyata girmiş yeni gelmiş önüde 2 hastası varmış onu bekliyormuş kıyamam çok heyecanlı Rabbim nolursun iyi haberler nasip et..:Saruboceq:
yaa soğuk suyla öyle bir alaka olduğunu sanmıyorum bence mantıksız
hadii yaaa hiç bilmiyordum
bende havalar sındığından beri hep soğuk su içiyorum
sıcak bana çok çirkin geliyor
o zaman hemen bırakıyorum soğuk içmeyi allah koruusun..
bizde isim olarak eylül ve nida da ağırlaştık
tabi kararımız değişmesse :)))
çok güzel canım inşallh ben daha cinsiyetini öğrenemedim slm kartanesi kızın olcekmişi
canlız senin düşündüğünde güzel ben kız olursa BERRA erkek olursa MUHAMMETENES HAYIRLISIYLA AMA ERKEK OLACAK İÇİME ÖYLE DIOĞUYOR
evet canım yaa gürültüden rahatsız oldu bıcırıkkartanesi bebiş hareketlenmiş sinamada hadi gözün aydın bu hafta sonu gidecem dok bakalım cinsiyeti ne olacak
ben de park yatak mı alsam kiiiuni gız yazmışsın 4 ay bitti diye o kadar oldu bu hafta bitmeyecekmi daha var yani 1 hafta sonra degilmi benmi karıştıryorum yavv..cinsiyet belli degil emme bizde isim düşündük erkek olursa berat kız olursa berra %90 bu isimler olacak ama bakalım bir cinsiyeti ögrenelim o zaman netleşir..zira biz böyle düşün
yoruz diye kayınbabama seçilen plakadan torunlarım baş harfi ebn .....bizde beşik var salalnanlardan görümcemden alacam 2 ay kullanmıştı sorun çıkınca garanti kapsamında degiştirmişlerdi yeni yani onu kullancaz beşik olmasaydı bende park yatak düşünebilirdim egilip kaldırması ilk zamanlar zor olabilirdi o halimizle emme sonrası için iyi oldugu söyleniyor çocuk oyun içinde kullanıyor başka bir yere kalmaya gittiginizde yanınızda rahatlıkla götürebiliyorsunuz..ama ben almayacagım malum beşik var sonrada normal odasına geçecek...
ayy canım yaa bi de onları bekliceekkk ne heyecan ne heyecanKara kızz doktoru ameliyata girmiş yeni gelmiş önüde 2 hastası varmış onu bekliyormuş kıyamam çok heyecanlı Rabbim nolursun iyi haberler nasip et..:Saruboceq:
aa yarem sende berra koyacakmışsın ben yazarken yazmışsın ...anlamıda güzel hem..
canım berra nın anlamı ne
eveet çok güzelmişş ben de değerlendirmeye alıyım hihoyyytevet çok beğeniyom seslenmeside güzel amine annemizin annesinin adı biliyormuydun eşim ilahiyatçı araştırmış
gülüm ense kalınlığımı 21 mm di
benim 12 haftada 2li yapıldı 1,8 mm di
boyu olmasın diyecem ama benimkinin boyuda 59 mm di
sen tekrar bak bi canım
ayy bende berra yı çok beğeniyorum
size kız ismi diyem ASEL , TUANA ben koyamıyom yiğenlerimin ismi kaydirigubbakcemile3
ikisinin de anlamı çok güzel
asel cennetten akan bal ırmağının ismiymiş
tuana da cennete düşen ilk yağmur damlası
yarem ya bende az önce yine baktım netten bir yerde okudum berra ismini sonra degiştirmişler çok temiz anlamına falan geliyor ya kimse kendini çok iyi görmesin falan filan yazılmış bir ekleyeyim bak.. Hz. Peygamber, "iyi insan, kusursuz kimse, günahsız" anlamına gelen Berre ismini Zeyneb'e çevirmiştir. Bu ismi taşıyanın zihninde, kendini beğenme gibi bir mana teşekkül edebilir. Bu da isimlenenin karakterini olumsuz yönde etkilemek demektir. Zira bu isim hakkında Hz. Peygamber, "Allah sizin iyi olanlarınızı en iyi bilendir" buyurarak bu adı değiştirirken, "kendinizi temize çekmeyin!"1 sözüyle de, güzel bir ismi başka güzel bir isimle değiştirmenin gerekçesini belirtmiştir. Bunun anlamı, "Berre adını takıp da bununla iyi olduk sanmayın! Allah kimin iyi olduğunu herkesten daha iyi bilir!" demektir2.
bir yazı okudum gerçekmidir bu bunu okuyunca kafam karıştı ama..
yarem ya bende az önce yine baktım netten bir yerde okudum berra ismini sonra degiştirmişler çok temiz anlamına falan geliyor ya kimse kendini çok iyi görmesin falan filan yazılmış bir ekleyeyim bak.. Hz. Peygamber, "iyi insan, kusursuz kimse, günahsız" anlamına gelen Berre ismini Zeyneb'e çevirmiştir. Bu ismi taşıyanın zihninde, kendini beğenme gibi bir mana teşekkül edebilir. Bu da isimlenenin karakterini olumsuz yönde etkilemek demektir. Zira bu isim hakkında Hz. Peygamber, "Allah sizin iyi olanlarınızı en iyi bilendir" buyurarak bu adı değiştirirken, "kendinizi temize çekmeyin!"1 sözüyle de, güzel bir ismi başka güzel bir isimle değiştirmenin gerekçesini belirtmiştir. Bunun anlamı, "Berre adını takıp da bununla iyi olduk sanmayın! Allah kimin iyi olduğunu herkesten daha iyi bilir!" demektir2.
bir yazı okudum gerçekmidir bu bunu okuyunca kafam karıştı ama..
ahanda benim de demek istediğim bu
oof ne zormuş bee isim koymaaakk her kafadan bi ses çıkıyo nette de kime güvenceksek
en temizi elif koyup geçmek heralde delikafadulden
Kızlar karakızzla görüştüm 3 lüdede riskli diye renkli ultrasona göndermiş doktor en iyisini o şekilde göreceğiz demişler Akşama 6,30 randevu almış orada risk görülürse amniyosentez denilmiş sesi çok kötüydü ama emin konuştum hiçbirşey olmayacak diyorum..İçimden zerre kötü bir duygu geçmiyor hayırlı haberleriyle gelecek rica ediyorum dua edin hepiniz dua edin herşey yolunda gitsin iyi haberiyle gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?