2009 Kasm Anneleri

ultrason fotosunda yazıyor... bizimki en son (12 haftalıkken) 21 mm di...
gülüm ense kalınlığımı 21 mm di
benim 12 haftada 2li yapıldı 1,8 mm di
boyu olmasın diyecem ama benimkinin boyuda 59 mm di
sen tekrar bak bi canım

ayyy masal da coook güzel bendemi masal koysam çalabilürmüyük :jeyyar: vereliniortak

canlız senin düşündüğünde güzel ben kız olursa BERRA erkek olursa MUHAMMETENES HAYIRLISIYLA AMA ERKEK OLACAK İÇİME ÖYLE DIOĞUYOR
ayy bende berra yı çok beğeniyorum
size kız ismi diyem ASEL , TUANA ben koyamıyom yiğenlerimin ismi kaydirigubbakcemile3
ikisinin de anlamı çok güzel
asel cennetten akan bal ırmağının ismiymiş
tuana da cennete düşen ilk yağmur damlası

ayy o içerde tabi ki üşümez yağsız olsan bile vücudun ısısıyla ısınır kaydirigubbakcemile3

benim yiğenimde 6 ay sepette yattı beşiğide vardı ama hiçç kullanılmadı
oyun parkları varya onda yattı 4 yaşına kadar hatta çok rahat diye
annemlerede aldılar bi tane daha annem bakıyordu da alkisalkisalkis

senağlama içmiomm artık tamam gene koçiş mi haklı yaaa senağlamav

soğuk su içyordum ama karıştırıyorum şimdi dondurmada yerken ağzımda eridikten sonra yutuyom sende öyle yap isimlerde güzelmiş

Kara kızz doktoru ameliyata girmiş yeni gelmiş önüde 2 hastası varmış onu bekliyormuş kıyamam çok heyecanlı Rabbim nolursun iyi haberler nasip et..:Saruboceq:
ayy inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
yaa soğuk suyla öyle bir alaka olduğunu sanmıyorum bence mantıksız
ben soğuk su pek içmem bizim su yayladan geliyor biraz akınca soğuyor zaten
hele de hazır su içiyosanız ılık içilmez ki
ben dr a sorarım gittiğimde ama mantıklı bi yanı yok bence

isimlerde güselmiş bu arada

kartanesi bebiş hareketlenmiş sinamada hadi gözün aydın bu hafta sonu gidecem dok bakalım cinsiyeti ne olacak
evet canım yaa gürültüden rahatsız oldu bıcırık
ben de park yatak mı alsam kiii
Kara kızz doktoru ameliyata girmiş yeni gelmiş önüde 2 hastası varmış onu bekliyormuş kıyamam çok heyecanlı Rabbim nolursun iyi haberler nasip et..:Saruboceq:
ayy canım yaa bi de onları bekliceekkk ne heyecan ne heyecan
aa yarem sende berra koyacakmışsın ben yazarken yazmışsın ...anlamıda güzel hem..

anlamı ne kız

yarem ya bende az önce yine baktım netten bir yerde okudum berra ismini sonra degiştirmişler çok temiz anlamına falan geliyor ya kimse kendini çok iyi görmesin falan filan yazılmış bir ekleyeyim bak.. Hz. Peygamber, "iyi insan, kusursuz kimse, günahsız" anlamına gelen Berre ismini Zeyneb'e çevirmiştir. Bu ismi taşıyanın zihninde, kendini beğenme gibi bir mana teşekkül edebilir. Bu da isimlenenin karakterini olumsuz yönde etkilemek demektir. Zira bu isim hakkında Hz. Peygamber, "Allah sizin iyi olanlarınızı en iyi bilendir" buyurarak bu adı değiştirirken, "kendinizi temize çekmeyin!"1 sözüyle de, güzel bir ismi başka güzel bir isimle değiştirmenin gerekçesini belirtmiştir. Bunun anlamı, "Berre adını takıp da bununla iyi olduk sanmayın! Allah kimin iyi olduğunu herkesten daha iyi bilir!" demektir2.

bir yazı okudum gerçekmidir bu bunu okuyunca kafam karıştı ama..

kızlar soguk su içmenin alakası varmı bilmiyorum ama ..ben yandıgım için bu aralar biraz soguk içiyordum sanıyorum ondan oldu dondurmada yedim ama öyle eriterek falan..şimdi bogazım agrıyor hafif te şişlik var doktorumu arayıp pastil alabilirmiyim diye sorcam...

evet çok beğeniyom seslenmeside güzel amine annemizin annesinin adı biliyormuydun eşim ilahiyatçı araştırmış
eveet çok güzelmişş ben de değerlendirmeye alıyım hihoyyyt

ya ben de tam olaraknetten bunlara bakıyodum şimdi
birsürü isim var ama anlamları hep uydurmaymış şok oldumm
mesela ecrin, ceylin, tuana falan anlamları öyle diilmiş ayy nette her yazılana güvenmicez yaanii iyice kafam karıştııı
şimdi bulduklarımm
Afra, Nizal, Elis

ahanda benim de demek istediğim bu
oof ne zormuş bee isim koymaaakk her kafadan bi ses çıkıyo nette de kime güvenceksek
en temizi elif koyup geçmek heralde delikafadulden

eşim diyor ki zaten Allahtan başka büyük yok o zaman diyor muhamette koymayalım övülmüş anlamında kübra en büyük demek yani ne bileyim o olumlu akmadı eşim ilahiyatçı hem berre berra diye değişmişi amine annemizin annesini adı ve halasının adı olarak geçiyor eğer yazdığın gibi olsaydı bunlara koyulmazdı

ahanda benim de demek istediğim bu
oof ne zormuş bee isim koymaaakk her kafadan bi ses çıkıyo nette de kime güvenceksek
en temizi elif koyup geçmek heralde delikafadulden

valla en güzeli elif :))
kendi adım olmasa koyacam ama olmaz
ancak ikinci isim olarak düşünüyoruz biz ama tabi kırk kere değişecek
kararlarımız :))

Kızlar karakızzla görüştüm 3 lüdede riskli diye renkli ultrasona göndermiş doktor en iyisini o şekilde göreceğiz demişler Akşama 6,30 randevu almış orada risk görülürse amniyosentez denilmiş sesi çok kötüydü ama emin konuştum hiçbirşey olmayacak diyorum..ıçimden zerre kötü bir duygu geçmiyor hayırlı haberleriyle gelecek rica ediyorum dua edin hepiniz dua edin herşey yolunda gitsin iyi haberiyle gelsin

ooof benim canım 6.30 a kadar nasıl dayancakk inş. iyi haberlerle gelcek aynen senin gibi nazlımmm

evet nazlıcım hiç kötü- birşey olmayacak allahın izniyle yine konuştugunda hayırlı haberler bekliyoruz...valla kartanesi berra isminin anlamının iyi oldugunu duymuştum ama farklı yerlere gitmesi yanlış anlaşılması bakımında biraz tedirgin oldum..ceylin isminide düşündüm ama onun anlamı cennete açılan kapı...yarem haklıısn aslınd akötü olsa konmazdı neyse asıl sorun şu bu ismin anlamıyla çocuk kendinden övünmesin kibirlenmesin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…