2009 Kasm Anneleri

nası bi etkisi oluyomuş yaa.:uhm: çok ilginç :1shok:

gülüm ense kalınlığımı 21 mm di
benim 12 haftada 2li yapıldı 1,8 mm di
boyu olmasın diyecem ama benimkinin boyuda 59 mm di
sen tekrar bak bi canım

canım 12+4 te 21 mm di... yani emin gibiyim.hatta burda da yanlışlıkla 21 cm diye yazmıştım... gülmüştük.. ultrason çıktısı yanımda değil eve gidince bakarım yine...kafamı karıştırdın kız.. ben bu hesaplardan anlamıyom ama 1,8 mm 1 cm 8 mm olmuyo mu zaten.. o zaman arada çok fark yok gibi yani... :uhm:

iyi haberlerle gelicek nazlım dualarımız onunla allah tüm bebişleri ve annelerini korusun :Saruboceq:

akşama kadar zaman geçmek bilmez şimdi ona.... inşallah sonuçlar güzel olur:Saruboceq:

ya canım sonuçta peygamber efendimiz değiştirdiyse değiştirmiştir üstüne bi söze gerek yok bence
ben herhangi bir şüphe varsa koymak istemem açıkçası
bi de ceylinle de ilgili okudum işte o cennet kapısı anlamı uydurma yazmış adam aslında farsçada yengeç anlamına geliyor ki kimse çocuğuna yengeç ismini koymak istemez demiş
valla artık hangisi doğruysa

evet şeker o 21 mm benimki de 15 mm idi yani 1.5 cm.

offff ne diyosun
ayy canım benim kimbilir nasıl tedirgin şu an da
çok iyi anlıyorum onu o an o haberi almak çok kötü bi duygu
ama inşallah ultrasonda herşey normal çıkacak
o zaman daa rahatlıcak canım benim allah yardımcısı olsun..

haydaaaaaaaaaaaa yandım nan ben hararetten soğukşeyleri lıkır lıkırrr içiyooommm

ayyy kızlar benim laptop cart die bozuldu hard disk kafayı yidi abboww biraz durdum yattım yuvarlandım yok anam vakit geçmeyy çıldırcektim kiiiiiiiiii eltime çıktım kadının laptopuna el koydum :roflol:

karakızz inşallah güzel haberlerle gelır yazık ya sımdı nasıl kötü olmustur beklemekde zor valla ben yaptırmaktan korkar oldum ya herkesdede rısk denırmı arkadas yaptırmasan mı ne valla senağlama

ay bıktım bu testlerin hepsinden nefret ediyorum yaaaaaaaaa :mymeka: canım benim ya işallah bi aksilik olmicak tabi ona saat 6 ya kadar olanlar olur allah yardımcısı olsun işallah amniyoya gerek kalmassssssssss :Saruboceq:

ayyy kızlar benim laptop cart die bozuldu hard disk kafayı yidi abboww biraz durdum yattım yuvarlandım yok anam vakit geçmeyy çıldırcektim kiiiiiiiiii eltime çıktım kadının laptopuna el koydum :roflol:

allah canını almıyaa ben de diyom adamım nerde diyo yaaw

karakızz inşallah güzel haberlerle gelır yazık ya sımdı nasıl kötü olmustur beklemekde zor valla ben yaptırmaktan korkar oldum ya herkesdede rısk denırmı arkadas yaptırmasan mı ne valla senağlama

sorma ya ben de yaptırmıyım diyodum üçlüyü dr. yapalım diyincee bi de sonuç almaya gidince bebişe bakcaz diye tamam dedim ama içim içimi yiyo şimdi de yaa

çok kötüyüm kızlar yaa dünden beri dehşet başağrısı var dün zaten yediğimi çıkardımmm
sabah gelirken de yolda gene bi facia yaşadımm berbat haldeyiimm

sorma ya ben de yaptırmıyım diyodum üçlüyü dr. yapalım diyincee bi de sonuç almaya gidince bebişe bakcaz diye tamam dedim ama içim içimi yiyo şimdi de yaa

ya benim kocam test hastası dr ne dese yaptırmya dunden razı ben istemiyom bu konu yoruma açık deel diyo susturuyo beni eşek :mymeka:
ama çokkk tırrrrrrrrrsıyorummmmmmmmmmm uf yaaaa

benim 2 li cok ıyı cıktı 3 de böle üzülmek strese gırmek ıstemıyorum ya ama yaptırmasam pısman olurmuyum onuda bılmıyorum ufffffffffffffff uffffffff
:mymeka:

ya benim kocam test hastası dr ne dese yaptırmya dunden razı ben istemiyom bu konu yoruma açık deel diyo susturuyo beni eşek :mymeka:
ama çokkk tırrrrrrrrrsıyorummmmmmmmmmm uf yaaaa

amaan zati yaptırmasssak da içimizde kalcak neyse yaptırıyok iştee
yaa kuscam yaaa

inşallah iyi haberlerle gelir canım yaaa sen bidaha konuşursan söle dualarımz
karakızz ve bebişiyle inşallah herşey yoluna girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…