bana diyorlr soğuk içme diye yaşlıbir teyze vardı o bana dediki soğuk içme komşularını oğlu varmış şimdi üniversitede gözleri çok az görüyor dok götürmüşler dok demişki annesine hamileyken çok soğuk bir şeyler mi içiyordun diye kadında evet demiş yani anlayacağınız iyi değilmiş
gülüm ense kalınlığımı 21 mm di
benim 12 haftada 2li yapıldı 1,8 mm di
boyu olmasın diyecem ama benimkinin boyuda 59 mm di
sen tekrar bak bi canım
Kızlar karakızzla görüştüm 3 lüdede riskli diye renkli ultrasona göndermiş doktor en iyisini o şekilde göreceğiz demişler Akşama 6,30 randevu almış orada risk görülürse amniyosentez denilmiş sesi çok kötüydü ama emin konuştum hiçbirşey olmayacak diyorum..İçimden zerre kötü bir duygu geçmiyor hayırlı haberleriyle gelecek rica ediyorum dua edin hepiniz dua edin herşey yolunda gitsin iyi haberiyle gelsin
Kızlar karakızzla görüştüm 3 lüdede riskli diye renkli ultrasona göndermiş doktor en iyisini o şekilde göreceğiz demişler Akşama 6,30 randevu almış orada risk görülürse amniyosentez denilmiş sesi çok kötüydü ama emin konuştum hiçbirşey olmayacak diyorum..İçimden zerre kötü bir duygu geçmiyor hayırlı haberleriyle gelecek rica ediyorum dua edin hepiniz dua edin herşey yolunda gitsin iyi haberiyle gelsin
evet nazlıcım hiç kötü- birşey olmayacak allahın izniyle yine konuştugunda hayırlı haberler bekliyoruz...valla kartanesi berra isminin anlamının iyi oldugunu duymuştum ama farklı yerlere gitmesi yanlış anlaşılması bakımında biraz tedirgin oldum..ceylin isminide düşündüm ama onun anlamı cennete açılan kapı...yarem haklıısn aslınd akötü olsa konmazdı neyse asıl sorun şu bu ismin anlamıyla çocuk kendinden övünmesin kibirlenmesin diye...
nası bi etkisi oluyomuş yaa.:uhm: çok ilginç :1shok:
canım 12+4 te 21 mm di... yani emin gibiyim.hatta burda da yanlışlıkla 21 cm diye yazmıştım... gülmüştük.. ultrason çıktısı yanımda değil eve gidince bakarım yine...kafamı karıştırdın kız.. ben bu hesaplardan anlamıyom ama 1,8 mm 1 cm 8 mm olmuyo mu zaten.. o zaman arada çok fark yok gibi yani... :uhm:
bana diyorlr soğuk içme diye yaşlıbir teyze vardı o bana dediki soğuk içme komşularını oğlu varmış şimdi üniversitede gözleri çok az görüyor dok götürmüşler dok demişki annesine hamileyken çok soğuk bir şeyler mi içiyordun diye kadında evet demiş yani anlayacağınız iyi değilmiş
ayyy kızlar benim laptop cart die bozuldu hard disk kafayı yidi abboww biraz durdum yattım yuvarlandım yok anam vakit geçmeyy çıldırcektim kiiiiiiiiii eltime çıktım kadının laptopuna el koydum :roflol:
karakızz inşallah güzel haberlerle gelır yazık ya sımdı nasıl kötü olmustur beklemekde zor valla ben yaptırmaktan korkar oldum ya herkesdede rısk denırmı arkadas yaptırmasan mı ne valla senağlama
allah canını almıyaa ben de diyom adamım nerde diyo yaaw
sorma ya ben de yaptırmıyım diyodum üçlüyü dr. yapalım diyincee bi de sonuç almaya gidince bebişe bakcaz diye tamam dedim ama içim içimi yiyo şimdi de yaa
sorma ya ben de yaptırmıyım diyodum üçlüyü dr. yapalım diyincee bi de sonuç almaya gidince bebişe bakcaz diye tamam dedim ama içim içimi yiyo şimdi de yaa
çok kötüyüm kızlar yaa dünden beri dehşet başağrısı var dün zaten yediğimi çıkardımmm
sabah gelirken de yolda gene bi facia yaşadımm berbat haldeyiimm
ya benim kocam test hastası dr ne dese yaptırmya dunden razı ben istemiyom bu konu yoruma açık deel diyo susturuyo beni eşek :mymeka:
ama çokkk tırrrrrrrrrsıyorummmmmmmmmmm uf yaaaa
yaa ne kaaa marazlı olduk çıktık kendimden nefret geldi haa
:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?