2009 Kasm Anneleri

kızlar bebişlere isim düşündünüz mü

ben hiçbişey bulamadım :uhm::uhm::uhm:

yaremcim biz bulduk bile hatta benmsedik kızımıza Allahın izniyle masal koyucaz:asigim:

ayy çok güzelmiişşş... alkisalkisalkis

uni gız yazmışsın 4 ay bitti diye o kadar oldu bu hafta bitmeyecekmi daha var yani 1 hafta sonra degilmi benmi karıştıryorum yavv....

niya yav 16+ lara geçince 17. haftaya girmiş olmuyo muyuz CADIARZU

yaa inanmıyorummmm mafoldumbensenağlama
allahım nolur nolur nolur kötü bişey çıkmasııınnnn amniyosenteze falan gerek kalmasınnn noluuurrr :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

doğru canım ya benim oğluşta büyük görünüyordu ama tahmini tarihten 4 gün önce doğdu.
ayyyyyyyyy meyve diye çıldıracağım yaa ben ilkinde de çok meyve ekşi yedim oğlum bayılıyor meyveye bunda da çok yiyorum inş bu bebişimde sever.benim kociş meyveyi pek yemez sinir oluyorum yaaa
kızlar bebişlere isim düşündünüz mü
ewet çoktan hazır oğluşum olursa ENSAR,kızım olursa ESLEM
canlız senin düşündüğünde güzel ben kız olursa BERRA erkek olursa MUHAMMETENES HAYIRLISIYLA AMA ERKEK OLACAK İÇİME ÖYLE DIOĞUYOR
:lepi::lepi:benim oğluşumun adını koyacaksın kıs ama biz nüfusa muhammeti yazdırmadık.şimdi kızım olursa eslem diyorum ama yanına bir isim daha istiyorum acep eslemin yanına ne yakışır:uhm:
ahanda benim de demek istediğim bu
oof ne zormuş bee isim koymaaakk her kafadan bi ses çıkıyo nette de kime güvenceksek
en temizi elif koyup geçmek heralde delikafadulden
heee yaa dayım kızının ismini ilayda koydu int.görmüş cennete düşen ilk yağmur damlası diye.ama araştırdık su perisi demekmiş
ay bıktım bu testlerin hepsinden nefret ediyorum yaaaaaaaaa :mymeka: canım benim ya işallah bi aksilik olmicak tabi ona saat 6 ya kadar olanlar olur allah yardımcısı olsun işallah amniyoya gerek kalmassssssssss :Saruboceq:

inş hiçbirşey çıkmayacak canlarkaydirigubbakcemile5

ya geçsin nan bu bulantılar falan ulan doğuracaz hala kusmuk hissi devam edio sıyıracam fallaa kafamçokkarıştı

nan burda biri yazdıydı kadın doğururken aynı zamanda kusuyomuşş -tatlicadiarzu-
öyle olmaktan korkuyom heee
7. haftada başlıyomuş bulantılar benimki 17. haftada başladı :roflol:

kız itek güzelmiş eslem anlamı nee?
tek isim koy nan sonra össde orda burda uğraşmasın yavrucak kafamçokkarıştı
ebnim elfida koyasım geldi ahanda şimdi

ya geçsin nan bu bulantılar falan ulan doğuracaz hala kusmuk hissi devam edio sıyıracam fallaa kafamçokkarıştı

bende bende kusmuyom ama hep kusacakmısım gıbı oluyorum migdem bulanıyo erıkle bastırıyom valla o rahatlatıyo yoksa mafişşş benim durum şutarafagitti

kartanesi o dedigin kadın kayınvalidem eşimi dogurukene hem sancı çekmiş hem kusmuş...geçmiş olsun sanda o migreni bilirim hemde çok yakından allahım hepimizden uzak dursun migren agrısı amiiiinn..uni kız ne bilem 16+1 günlügüz ama halen kendimi 16 gibi sanıyorum.

ESLEM=daha sağlam,en selametli,en salim,en doğru yol.kendini bütünüyle allaha adamış kadın

canlız erik azdırabilir kusmanı dikkat et yeşil şeyler daha dogrusu ekşi şeyler bulandırımış dahada...banada bulantı varken yeme demişlerdi..zira dünde 1 kase erik yedim yatmaya geçtim sonra kusacaktım hep agızma geldi...

kızlaar bayılazaaaam şimdiii çok kötüyüm yaaa ooof mesai bitip dönüş yolunu düşündükçe daha fena oluyooomm

ooof benim canım 6.30 a kadar nasıl dayancakk inş. iyi haberlerle gelcek aynen senin gibi nazlımmm

iyi haberlerle gelicek nazlım dualarımız onunla allah tüm bebişleri ve annelerini korusun :Saruboceq:

akşama kadar zaman geçmek bilmez şimdi ona.... inşallah sonuçlar güzel olur:Saruboceq:

karakızz inşallah güzel haberlerle gelır yazık ya sımdı nasıl kötü olmustur beklemekde zor valla ben yaptırmaktan korkar oldum ya herkesdede rısk denırmı arkadas yaptırmasan mı ne valla senağlama

ay bıktım bu testlerin hepsinden nefret ediyorum yaaaaaaaaa :mymeka: canım benim ya işallah bi aksilik olmicak tabi ona saat 6 ya kadar olanlar olur allah yardımcısı olsun işallah amniyoya gerek kalmassssssssss :Saruboceq:

çok kötüyüm kızlar yaa dünden beri dehşet başağrısı var dün zaten yediğimi çıkardımmm
sabah gelirken de yolda gene bi facia yaşadımm berbat haldeyiimm

inşallah iyi haberlerle gelir canım yaaa sen bidaha konuşursan söle dualarımz
karakızz ve bebişiyle inşallah herşey yoluna girecek

Ya ne desem azaz az sizlere dedim ama onaa hepbirlikte dua edicez işte budur iyilik haberlerini bekliyoruz hayırlısı Rabbimden..Yani bu kadar heyecanlanabilirdim durmadan dua ediyorum iyi olacak iyi olacak:Saruboceq::Saruboceq:

Kartanem cnm kraker bastırıyor bulabilirsen cnm bak iyi gelir yada peksimet tarzı aradada bir elini yüzünü yıka cnm havada sıcak rahatlatır :1hug: Birde su içerken yudum yudum cnm hepsini birden içme sakın

selam gacılar ben geldim amma lak lak yapmışsınız heeee
bende biraz temizlik yaptım yoruldum bugünlük bukadar yeter
dün okadar gezdim tozdum bugün temizlik yaptım bazılarının hoşuna gitmiştir he he he

otobüsle mi dönüyorsun eve canım yoksa servis falan var mı:uhm:

servis var canım çok şükürr
sabah servisle gelmiim eccük daha uyuyam dedim arabayla da gelmiyom ulusa malum park sorunu
dolmuşla gelmez olaydım yaa içim dışıma çıktı iyicenee

kaydirigubbakcemile3 allah ıyı demedı nan bizi kıskandırın mı iskender ler yemekler gezmeler hııı ohhhh eeeyy olmus ıyıce sıldın mı ortalıgı :mymeka:

ay bugün ben 16 haftalık olmuşum son adetim 9 şubat olduğu için her ayın 9, unda gidiyom doktora yine haziranın 9, unda gidecem kısmetse bakalım kuşmu çıkacak pipimi çıkacak

kaydirigubbakcemile3 allah ıyı demedı nan bizi kıskandırın mı iskender ler yemekler gezmeler hııı ohhhh eeeyy olmus ıyıce sıldın mı ortalıgı :mymeka:

heee kıskandım siz burda lak lak yaparken ben temizlik yapınca bi tarafım şişti
bacım taksit taksit yapıyom temizliği hepsini bi gün yapamam tülleri yıkadım asmaya korkuyom düşerim diye kocişi bekleyecem artıkın

Kartanem cnm kraker bastırıyor bulabilirsen cnm bak iyi gelir yada peksimet tarzı aradada bir elini yüzünü yıka cnm havada sıcak rahatlatır :1hug: Birde su içerken yudum yudum cnm hepsini birden içme sakın

canım zaten kraker masamın üstünde yiyip duruyom sağol tavsiyeler içinn

servis var canım çok şükürr
sabah servisle gelmiim eccük daha uyuyam dedim arabayla da gelmiyom ulusa malum park sorunu
dolmuşla gelmez olaydım yaa içim dışıma çıktı iyicenee

ayy o Ankara yollarıda çekilmez yaaa canım peki ev yakın mı

bende bugün çook kötüyüm bulantıdan dolayı ayy neyse benim gitmeme az kaldı
bide bizim bura güccük ya eve gitmem 10 dk tabi arabayla
gerçi burda çok fazla dolmuşta yokk
ayy küçük bi şehirde oturmanın güzel yanı iş saatinden 5 dk önce evden çıkmak
öğle yemeklerine eve gidebilmek olsa gerek
tabii gezcek yeride az emme ben arada kaçıyom nasıl olsa Adana ya
orda gezeyom ooohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…