2009 Kasm Anneleri

kızlaaarrr nan amma gevezesiniz valla okuyamadım arada konuşmalarınızı var mı bişi bana özet geçin sabah bi mrb dedim o kaaa
isimler felan nooluyı nan

.uni kız ne bilem 16+1 günlügüz ama halen kendimi 16 gibi sanıyorum.

kız o ne demek şimdi hiçbişey anlamadım valla :CüvCüv:

kızlaar bayılazaaaam şimdiii çok kötüyüm yaaa ooof mesai bitip dönüş yolunu düşündükçe daha fena oluyooomm

haydaaa.... bizim gittikçe azalıyo bulantılar senin de gittikçe artıyo bu ne şimdi yaaafisfisfis üşüttün mü acaba ?? yav senin de ne zaman miden bulansa üşüttün mü diyoruz hee sanki seninki hamilelikten bulanamazmış gibi :roflol::roflol::roflol:

Ya ne desem azaz az sizlere dedim ama onaa hepbirlikte dua edicez işte budur iyilik haberlerini bekliyoruz hayırlısı Rabbimden..Yani bu kadar heyecanlanabilirdim durmadan dua ediyorum iyi olacak iyi olacak:Saruboceq::Saruboceq:

valla ben de merakla 18. 30 u bekliyorummm .... rabbim iyi haberlerle çıkmayı nasip etsin inş...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay bugün ben 16 haftalık olmuşum son adetim 9 şubat olduğu için her ayın 9, unda gidiyom doktora yine haziranın 9, unda gidecem kısmetse bakalım kuşmu çıkacak pipimi çıkacak

ben de 8 inde gidicem... zaman yaklaştıkça geçmek bilmiyo...:1no2: hele son günlerde iyice stres basıyo cinsiyet falan umrumda olmuyo...sağlıklı olsun da nolursa olsun diyorum :Saruboceq: off gene daraldım...bu testler çok geriyo beni yaa.......

servis var canım çok şükürr
sabah servisle gelmiim eccük daha uyuyam dedim arabayla da gelmiyom ulusa malum park sorunu
dolmuşla gelmez olaydım yaa içim dışıma çıktı iyicenee
ayy canım ya walla zor allah kolaylık versin sen yinede tuzlu birşeyler yemeye çalış.

kıs bu saate temizlik mi kalır:mymeka:ben sabahtan hallettim o işleri,hatta öğle uykumu bile uyudum kalktım.şimcikte hazırlandım kocişi bekliyorum kayınvalideme gideceğiz-tatlicadiarzu-

arkadaşlar meraba
ay ne güzel genellikle herkes cinsiyetini öğrenmiş.
bende 6.da gidecem bakalım ne olacak.
bu sırada kartanesi ve ebisce sizler hangi doktora gidiyosunuz.

ben perşembe günü gidiyorum kızlar..nasıl merak ediyorum yavrumu ....ya ne bileyim 16 bitince hep 16 haftalıgım diyorum yani diger haftalarda öyle o yüzden öyle dedim unicim ..yaşı söyleme misali girdigini degilde genelde bitirdigini söylerler ya...beratefe gacısıda yok hala hafta sonu girdimi acaba ben görmedim geçmişe bakmadım çünkü...zeytin hala gelmedi zaten..

ayy normalde dr.gitmeyi hiç sevmem ama şimcik iple çeker oldum gitmeyi eee işin ucunda bebiş varya ondan.daha 10 gün var yaaaaaaaa:çok üzgünüm:

ee itekcim bu sefer durumlar farklı doktora gitmek için can atıyoruz baksana..

öle walla canım yaa aslında eve bi ultr.aleti alsam dr.a gitmeme bile gerek kalmayacak.kaydirigubbakcemile3gebelikle ilgili şeyleri araştırıp öğreniyorum zaten bi ultr.için gidiyoruz

ewet geçmek bilmeyo bende öncelikle sağlığını merak ediyom bide üçlü testten korkuyom cinsiyetisağlığından sonra gelir kızım war bide oğlum olsun isterim oğlum olsaydı kız olsun isterdim böylee işte sağlıklı olsunda gerisi booooooooooooşşşşşşşşşş

bacım bu günlük temizlik değel inceden hergün biraz biraz yaz temizliğini yapıyom camlar tüller yazlıklar kışlıklar felan artık ne zaman biter bilmimeyom ama camlar yarın biteyo ben içerden siliyom kociş gelince dışardan siliyo

bakıyomda çok mutlusun kaynanacına gidecen deyüüü :roflol:

anaam kartanem yok gıı kusmaya mı gitti acep ??
ya ne ters adamsın nan kartanesi biz kusarken durdun 17.haftada da bulantı mı olur senin bu kız çokkkkk orjinal olacak ben sana diyem ha

ayy normalde dr.gitmeyi hiç sevmem ama şimcik iple çeker oldum gitmeyi eee işin ucunda bebiş varya ondan.daha 10 gün var yaaaaaaaa:çok üzgünüm:

kim sevinerek d a giderki sadece hamişler
bende hiç savmem dr u kolay kolay da gitmem
hamiş olduğumdan beri hastane yolunu ezberledim zemuszemus opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçar akşamı zor ettim bulatıdan zaten
kendinize ve içinizdeki miniklere iyi bakın zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selamlar ben daha bugün üye oldum 12+2 haftalık hamileyim hesaplarıma göre eğer yanlış değilse kasım sonu bebeğim doğacak çok heyecanlıyım diğer hamile olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum sağlıklı doğumlar herkese:CüvCüv:

KARTANESı ben eşime sölemiştşm kk dan tanıştığımızı tabe k.valdeme diyemedim .....dan arkadaşım dedim çalıştığın yeri söledim
senin kızı verirsin artık oğluşuma demi ? valla kız ismi düşündüğün ismi çok beğendimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…