2009 Kasm Anneleri

ablanın ogluna mı yemeyin birbirinizi cokacimcoook dünür olmak zor kaynana mı olcak ablan amanınn kafamçokkarıştı

valla benim gibi tembel karının tembel kızı olur ablamda otoriterdir alsın eline hizaya soksun verim teyzesinin eline ben gerisine karışmam delikafadulden
zavallı kızım nası bi anası var ama mantığa bak demiii kaydirigubbakcemile3

bu karı benden beter çıktı :1shok:
ben yavrumu kimselere ezdirmeeem klava: tembellerin de yaşamaya hakkı var turkbayragi

heee catlak ya kızını ne için evlendırıyo kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: :dilcikar:
ara sokaklardan gidiyom nan kimse görmüyo :roflol:

niden ara sokaklardan gidiyon utanıyon mu kusmuk lu :mymeka:

ayy gıcık bir durum bende kusunca eşiminhali berbat oluyor kendileri kusmaktan nefret eden hasta oldugunda kusmamak için elinden geleni yapan biri tutar kendini ama zavallım ben kusunca ki bir iki kere saldım ortalıga falan o zman kendisi hep temizledi...suratı bembeyaz tabii...

bu karı benden beter çıktı :1shok:
ben yavrumu kimselere ezdirmeeem klava: tembellerin de yaşamaya hakkı var turkbayragi

zawallı ablam yıllarca benle uğraştı sora da kızımla uğraşsın aha aha ahahaha:roflol:
ya şaka bi yanada önceden akraba evliliğine ne kaaa karşıydım yani kendim söz konusu olunca babam akrabaya gidek diye can atıyodu ben uyuz oluyodum ama şimdi duşunuyomda haklıymış yauwww ben kızımı yiğitten (ablamın oğluşu) başkasına veremem yauwww vereliniortak

ben hiç kusmadım migdem bulanıyı am akusmuyom yidikleim ziyan olmasın diyi ne cimri karıyım yaww :jeyyar:

sen bu gidişle üstüne birde başlık parası verirsin pek heveslisin anamm yat kat neyim de al bari kızını alıyo dıyee :dilcikar: laelaelaelaelae naniknanik lülülülülülü -tatlicadiarzu-

sen bu gidişle üstüne birde başlık parası verirsin pek heveslisin anamm yat kat neyim de al bari kızını alıyo dıyee :dilcikar: laelaelaelaelae naniknanik lülülülülülü -tatlicadiarzu-

kızım ablam cinsiyeti duyduğundan berü duştu zaten peşime o benim deyü e napem ondan iisini mi bulazaam bu devürdee delikafadulden

cerin allah iyiligini versin emiiii senin kız başkasına aşık olurda onu istiyom diye tutturursa ne olacak o zman yigitt migit hak getire....

kızlar bebişe şu oyun halısından alim diyom ama bunu ne zamana kadar kullanır yada kullanırmı sizce bi fikri olan var mı çok tatlı yauww çok pahalı da deel gerçi uçuk fiyatlı olanlarda var daaa bu guzel gibi bi bakın bakeeemm

Eklentiler

• $kraft oyun halısı 29 TL.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…