ay tuzliyem de gokmaaaaaa nası da övüyo kendünüü naniknanik sen bi de onu kaynanana sorrrrr :roflol::roflol:
ablanın ogluna mı yemeyin birbirinizi cokacimcoook dünür olmak zor kaynana mı olcak ablan amanınn kafamçokkarıştı
hee kıskanıyom ben bende kız isteyrum da eccük
kusmuk luuuuuuuuuuuuuuuu lülülülülülü
:dilcikar:
sorarıın kaynanam da pek beğenir benii :dilcikar: en azından ben öle sanıyom :icecream:
valla benim gibi tembel karının tembel kızı olur ablamda otoriterdir alsın eline hizaya soksun verim teyzesinin eline ben gerisine karışmam delikafadulden
zavallı kızım nası bi anası var ama mantığa bak demiii kaydirigubbakcemile3
:dilcikar: :dilcikar:
ara sokaklardan gidiyom nan kimse görmüyo :roflol:
heee catlak ya kızını ne için evlendırıyo kaydirigubbakcemile3valla benim gibi tembel karının tembel kızı olur ablamda otoriterdir alsın eline hizaya soksun verim teyzesinin eline ben gerisine karışmam delikafadulden
zavallı kızım nası bi anası var ama mantığa bak demiii kaydirigubbakcemile3
:dilcikar: :dilcikar:
ara sokaklardan gidiyom nan kimse görmüyo :roflol:
:jeyyar: ana cadde ara sokak farketmiyyy kusmuk geldiyse yer çekimi kanunu devreye giriyo anında :roflol:
bu karı benden beter çıktı :1shok:
ben yavrumu kimselere ezdirmeeemklava: tembellerin de yaşamaya hakkı var turkbayragi
ayy gıcık bir durum bende kusunca eşiminhali berbat oluyor kendileri kusmaktan nefret eden hasta oldugunda kusmamak için elinden geleni yapan biri tutar kendini ama zavallım ben kusunca ki bir iki kere saldım ortalıga falan o zman kendisi hep temizledi...suratı bembeyaz tabii...
:jeyyar: naniknanik pasaklılı gacılar
zawallı ablam yıllarca benle uğraştı sora da kızımla uğraşsın aha aha ahahaha:roflol:
ya şaka bi yanada önceden akraba evliliğine ne kaaa karşıydım yani kendim söz konusu olunca babam akrabaya gidek diye can atıyodu ben uyuz oluyodum ama şimdi duşunuyomda haklıymış yauwww ben kızımı yiğitten (ablamın oğluşu) başkasına veremem yauwww vereliniortak
ulen sen kartanesüynen beni çok kınadın çarpılacaaan muşterinin saçına veya suratına kusma da birdennn :roflol::roflol::roflol:
sen bu gidişle üstüne birde başlık parası verirsin pek heveslisin anamm yat kat neyim de al bari kızını alıyo dıyee :dilcikar: laelaelaelaelae naniknanik lülülülülülü -tatlicadiarzu-
aboooooooo allah korusun nennn kınamıyom yaww valla ben bişi demedım
cerin allah iyiligini versin emiiii senin kız başkasına aşık olurda onu istiyom diye tutturursa ne olacak o zman yigitt migit hak getire....
noooolllddiii rengin soldiiiiii :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?