kızlar bebişe şu oyun halısından alim diyom ama bunu ne zamana kadar kullanır yada kullanırmı sizce bi fikri olan var mı çok tatlı yauww çok pahalı da deel gerçi uçuk fiyatlı olanlarda var daaa bu guzel gibi bi bakın bakeeemm
keyfi bilir valla napem şimdinin kızlarına laf mı geçio anam kaydirigubbakcemile3
utanıyon tabii kızım gibi edepli hatunum ben kafamçokkarıştıheee catlak ya kızını ne için evlendırıyo kaydirigubbakcemile3
niden ara sokaklardan gidiyon utanıyon mu kusmuk lu :mymeka:
kıız git bizim gibi sokaklara kus anam evi be batırıyon :roflol:ayy gıcık bir durum bende kusunca eşiminhali berbat oluyor kendileri kusmaktan nefret eden hasta oldugunda kusmamak için elinden geleni yapan biri tutar kendini ama zavallım ben kusunca ki bir iki kere saldım ortalıga falan o zman kendisi hep temizledi...suratı bembeyaz tabii...
cimriiiiben hiç kusmadım migdem bulanıyı am akusmuyom yidikleim ziyan olmasın diyi ne cimri karıyım yaww :jeyyar:
kızım ablam cinsiyeti duyduğundan berü duştu zaten peşime o benim deyü e napem ondan iisini mi bulazaam bu devürdee delikafadulden
çatlaak :roflol: :roflol:noooolllddiii rengin soldiiiiii :roflol:
kıız ben ona benzerinden gördüm 100 liraydı nan bu upucuuz hemen alalım valla ben bayıldıydıımkızlar bebişe şu oyun halısından alim diyom ama bunu ne zamana kadar kullanır yada kullanırmı sizce bi fikri olan var mı çok tatlı yauww çok pahalı da deel gerçi uçuk fiyatlı olanlarda var daaa bu guzel gibi bi bakın bakeeemm
kızlar bebişe şu oyun halısından alim diyom ama bunu ne zamana kadar kullanır yada kullanırmı sizce bi fikri olan var mı çok tatlı yauww çok pahalı da deel gerçi uçuk fiyatlı olanlarda var daaa bu guzel gibi bi bakın bakeeemm
gecen benım musterım söledı burdan bakmıs 50 kürüsmüş ıyı fıyatı felan dıye alacakmıs sonra tel gelmıs cıkmıs ordan felan aklı onda kalınca ertesı gun netten arastırmıs hepsi burada da yanı senın baktıgın yerden görunce fiyetını aldı bende bilmiyom ya alsak mı almasak mı oynamazsa bırde :lepi:
ben alcam nan çok ucuz
hepsiburada da gıı alak mı deyon hadi bi gazlık canım var almak içinn :roflol:
ama cerin söle teyzesi alsın sen alma kız vermek öle kolay diil kaydirigubbakcemile3
0 _6 ay dıyolar yaa bız kıs annesıyık ama cocugun öle yatırabılırmıyız ki
cerın senin kız sıgar merak etme
:jeyyar: ii de şimdiden bıktırmayak gıı önce reklam kuşağı biz bişe istemiyok sora asıl yüzümüzü gösterürük gelsin altınlarrrr oyun halısı da neymüşşş :jeyyar: :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?