benim dediğim kraft ultra oyun halısı yazan o da pek güzel emme pek pahalı gıı
nie lan senin kız sığar dedin küçük mü geldi gözüneee aaaaaaaaaaklava:
ya çok pahalı olmasın kıyamet kadar alınacak şey var beee bu ii işte fisfisfis
kartanesi nan gelince tutamıyorum ki nasıl birşey anlamaıyorum zaten direk çıkıyor yanımda poşet yokken lavaboya koşarkene oldu..
cadıya bak helee ablasının bile kanını emcek yaw delikafadulden
kızııım bu canliz gacısı kıskanç anam kıskaaanç
herkesin kızına bahene buluyo benden sölemesi kaydirigubbakcemile3
bence de bu güzelmişş delikafadulden
herkese merhaba.
çok uzun zaman oldu malesef giremedim foruma. yaz geldi hareket geldi tabi oturamıyorum pc başında. inşallah herkesler iyidir :) geçmişi okuyamıyorum malum aradan günler geçti. umarım herşey yolundadır.
bu arada kızlar benim oğlum olacak. yeni öğrenebildik. büyük bir heyecan vardı son bi kaç gün şimdi de değişik bi heyecan var. daha çocukken bile büyüyünce oğlum olur inşallah diyordum allah gönlüme göre verdi...
kibar demek istedım sekerımnie lan senin kız sığar dedin küçük mü geldi gözüneee aaaaaaaaaaklava:
vampir lülülülülülücadıya bak helee ablasının bile kanını emcek yaw delikafadulden
yolunası gelmüştüüür ne diyem a.s
kibar demek istedım sekerım
:dilcikar:
vampir lülülülülülü
:mymeka: sıkıysa yol nan bende agda var ben yolarım sizi
siyahlısını kanımcaalıyoh mu yane? evetse hangi rengini fisfisfis
hayırlısı olsun şeker benim de kızım olcekk :jeyyar:herkese merhaba.
çok uzun zaman oldu malesef giremedim foruma. yaz geldi hareket geldi tabi oturamıyorum pc başında. inşallah herkesler iyidir :) geçmişi okuyamıyorum malum aradan günler geçti. umarım herşey yolundadır.
bu arada kızlar benim oğlum olacak. yeni öğrenebildik. büyük bir heyecan vardı son bi kaç gün şimdi de değişik bi heyecan var. daha çocukken bile büyüyünce oğlum olur inşallah diyordum allah gönlüme göre verdi...
:mymeka: sıkıysa yol nan bende agda var ben yolarım sizi
amma ii olur haa :)) kız komple ağdayı ne kadara yapıyon bakem
genelde boyları aynı bunların küçükte degiller o kadar işte bebekler sıgabiliyor..emeklemeye kadar kullanırlar gerçi emeklemeye başlayıncada ilgilerini çeker o zamanda...hatta nakucagına koyduk bir ara biz daha 40 günlük 2 aylıkken falan ana kucagında sallarken onlarda ilgilerini çekiyor..bazı ana kucaklarında zaten kendinden o tür oyuncakları olanlar var gerçi çok para ama ...
sana mı kızına mı yavrımm :dance:
sana mı kızına mı yavrımm :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?