2009 Kasm Anneleri

kartanesi nan gelince tutamıyorum ki nasıl birşey anlamaıyorum zaten direk çıkıyor yanımda poşet yokken lavaboya koşarkene oldu..

bebek odasınada bakın orda yataklar besıkler varya park yatak var o guzelmıs özellıklerıne de bakın

herkese merhaba.

çok uzun zaman oldu malesef giremedim foruma. yaz geldi hareket geldi tabi oturamıyorum pc başında. inşallah herkesler iyidir :) geçmişi okuyamıyorum malum aradan günler geçti. umarım herşey yolundadır.

bu arada kızlar benim oğlum olacak. yeni öğrenebildik. büyük bir heyecan vardı son bi kaç gün şimdi de değişik bi heyecan var. daha çocukken bile büyüyünce oğlum olur inşallah diyordum allah gönlüme göre verdi...

gezentee hoşgeldün hayırlı olsun oğluşunnn

genelde boyları aynı bunların küçükte degiller o kadar işte bebekler sıgabiliyor..emeklemeye kadar kullanırlar gerçi emeklemeye başlayıncada ilgilerini çeker o zamanda...hatta nakucagına koyduk bir ara biz daha 40 günlük 2 aylıkken falan ana kucagında sallarken onlarda ilgilerini çekiyor..bazı ana kucaklarında zaten kendinden o tür oyuncakları olanlar var gerçi çok para ama ...

alıyoh mu yane? evetse hangi rengini fisfisfis
siyahlısını kanımca
hayırlısı olsun şeker benim de kızım olcekk :jeyyar:
:mymeka: sıkıysa yol nan bende agda var ben yolarım sizi

beni yolsana kıız pek makbule geçer valla :roflol:

senin tuzun kuru tabee
görümceden yadigar herşeyy
biz netcez naan para yetmicek bunnaraaa

ya kartanesi hoff aklıma soktun şu ultra halıyı çok tatlı beeee yumoş yumoş hele sarı olanına bayıldım tamm kızçeme göre ama 100 tl yuh be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…