2009 Kasm Anneleri

senin tuzun kuru tabee
görümceden yadigar herşeyy
biz netcez naan para yetmicek bunnaraaa

hee yaa ben almıcam vaz caydım yaa yorumlarda 6 aya kadar dıyo dah aönemlı seylerını alırım belkım böle seyler hedıye gelır yada abime felan hihoyyyt aldırırım

ya kartanesi hoff aklıma soktun şu ultra halıyı çok tatlı beeee yumoş yumoş hele sarı olanına bayıldım tamm kızçeme göre ama 100 tl yuh be

hee benim de aklım onda işte de aklıma ne geldi bak
şimdi şu ucuz olanını alsak halısının yanlarından söküp içine elyaf doldursak pofuduk pofuduk olmamı :jeyyar:

valla öyle kartanem şimdi en büyük sıkıntı beşik anakucagı ondan sonra belkim bebk arabası bilem olur duruma göre tabi sonraki iş o sonra oto koltugu bayagıda ufak şeylerde var..he görümcesi teyzeleri sagolsunalr zaten hep alacaklar cinsiyeti belli olsun diye sabırsızlıkla bekliyorlar..yeni dogan bbiberon emzik setleri kıyafetleri önlükleri hep görmüş çalıştıgı yerde ama cinsiyet belli olmadıgı için alamadım diye yanıyor...

ebiscee hani o tupperın mama takımı varya o geçici bir süre için mi indirimde? ona göre alcam daa

hahah aile paketin varsa onu alalım töbeee :roflol:
cok canım hayır ebata göbe fıyat verem dedım de o bakımdan kızınla senı aynı kefeye koyamayık yanı sositososito

hee benim de aklım onda işte de aklıma ne geldi bak
şimdi şu ucuz olanını alsak halısının yanlarından söküp içine elyaf doldursak pofuduk pofuduk olmamı :jeyyar:

cok zekısın valla taktir ettim seni hatta üstüne birde güldümm :roflol:

ooh oh süpper vallaa

nan kartanesi valla olur he bir tarafını açarsın elini sokarak güzelcene yerleştirisin ..hani heryerini açmak zorunda kalmazsın..

şeytaaan :jeyyar::jeyyar: iice içine etmiyek de :roflol:
nan o zaman altına minder koyarık nan kaydirigubbakcemile3
nan kartanesi valla olur he bir tarafını açarsın elini sokarak güzelcene yerleştirisin ..hani heryerini açmak zorunda kalmazsın..

bence de olur yaa evet evet kesin olur alkisalkisalkis

nan canliz şişmanları daha pahalıya mı yoluyon :roflol:

ulen bu mavi karısı nispet yapıyo yolacam herkeş bişi alcakmış cinsiyet bekliolarmışşşş :dilcikar:

nan o zaman altına minder koyarık nan kaydirigubbakcemile3

bence de olur yaa evet evet kesin olur alkisalkisalkis

nan canliz şişmanları daha pahalıya mı yoluyon :roflol:

heee size öle yavrımm ebatına göre seylerın annarsın ya lülülülülülü
yaa okuyanda gercek sancak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…