senin tuzun kuru tabee
görümceden yadigar herşeyy
biz netcez naan para yetmicek bunnaraaa
ya kartanesi hoff aklıma soktun şu ultra halıyı çok tatlı beeee yumoş yumoş hele sarı olanına bayıldım tamm kızçeme göre ama 100 tl yuh be
gezentee hoşgeldün hayırlı olsun oğluşunnn
:roflol: :roflol:
ben kızıma doğar doğmaz karınca yumurtası yağı sürcem heeeç ihtiyacı kalmıcak senin kimin şımarık kuaferleree :dilcikar:
yolarım ulennnnnnnnn kınızıde bana sımarık didin :lepi:
hee benim de aklım onda işte de aklıma ne geldi bak
şimdi şu ucuz olanını alsak halısının yanlarından söküp içine elyaf doldursak pofuduk pofuduk olmamı :jeyyar:
cok canım hayır ebata göbe fıyat verem dedım de o bakımdan kızınla senı aynı kefeye koyamayık yanı sositosositohahah aile paketin varsa onu alalım töbeee :roflol:
hee benim de aklım onda işte de aklıma ne geldi bak
şimdi şu ucuz olanını alsak halısının yanlarından söküp içine elyaf doldursak pofuduk pofuduk olmamı :jeyyar:
valla öyle kartanem şimdi en büyük sıkıntı beşik anakucagı ondan sonra belkim bebk arabası bilem olur duruma göre tabi sonraki iş o sonra oto koltugu bayagıda ufak şeylerde var..he görümcesi teyzeleri sagolsunalr zaten hep alacaklar cinsiyeti belli olsun diye sabırsızlıkla bekliyorlar..yeni dogan bbiberon emzik setleri kıyafetleri önlükleri hep görmüş çalıştıgı yerde ama cinsiyet belli olmadıgı için alamadım diye yanıyor...
ebiscee hani o tupperın mama takımı varya o geçici bir süre için mi indirimde? ona göre alcam daa
nan kartanesi valla olur he bir tarafını açarsın elini sokarak güzelcene yerleştirisin ..hani heryerini açmak zorunda kalmazsın..
nan o zaman altına minder koyarık nan kaydirigubbakcemile3şeytaaan :jeyyar::jeyyar: iice içine etmiyek de :roflol:
nan kartanesi valla olur he bir tarafını açarsın elini sokarak güzelcene yerleştirisin ..hani heryerini açmak zorunda kalmazsın..
olurmu yawwww onların ortalarında da dıkıs var ya bacım görmeyonuz mu :1ninca:
ulen bu mavi karısı nispet yapıyo yolacam herkeş bişi alcakmış cinsiyet bekliolarmışşşş :dilcikar:
nan o zaman altına minder koyarık nan kaydirigubbakcemile3
bence de olur yaa evet evet kesin olur alkisalkisalkis
nan canliz şişmanları daha pahalıya mı yoluyon :roflol:
ulan daha mama yemesine 1 yıl var ne alıyonuz önce kaçanı kovalayın beeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?