2009 Kasm Anneleri

Bızım ıs yerıne maddı bı katkımız olmadı
abısınınde olmadı sermaya babadan dı.
esım en basından berıdır ortak ıs istemedı
ama bızı evden cıkarmakla tehdıt ettılerr
o donem cok borcumuz vardı
esımle evlenırken herseyımızı kendımız yaptık
tabı dugun oluncada butun borclar bıze kaldıı
borcumuz oldugu ıcın eyvallah demek zorunda kaldık
yoksa esmın ısı meslegı ıyıydı
sımdı ıkızlerde dogacak
hastane dr masrafı derken gene cok bogulucaz
tasınmadır sudur budur
1 senedır tek maasla gecınen bı aıle olarak
cok daralıcaz.sukur kenarda 3-5 takım param var.
allah beterınden korusun
dogunca cocuklarımın yuzunu gostermıcem onlara
onlar bunu hakedıyorlarklava:kötükedihüso

günaydın fıstıklarrrr ve yavruları :)))
geçmişe dönmüyorum eminim kötü olumsuz birşey yok
biz iyiyiz kızımla çok şükür,
karakızın iyi olduğunu herşeyin yolunda olduğunu ve bi tane daha zilli zarife
geldiğini biliyorum ikinizi de öpüyorum kocamannnn :)))
kaynana muhabbetimi dedi biri ayy tam benlikkkk :)))
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı... :)))

incisu canım üzülme lütfen bak meleklerin de üzülüyooo sen üzülünce..

günaydın
herkescikler öğrendi... bende bu hafta sonu gitcem.... gösterir mi acaba bizim bebiş...:CüvCüv: çok merak ediyomhihoyyyt

ayy iste yine veritabani hatasi verdi korktum yinemi bisey oldu acaba diye

insallah gösterir yaaseninkide belli olmayan herkesinkide, bende merak ediyorum artik belli olsun diye 17.haftada randevum var sansimiz varsa bakalim velet göstercekmi biseyler

incisu canim yaa allah kolaylik versin..bebisler kismetiyle gelir insallah bolluk bereket getirirler evinize biraz düzlüge cikarsiniz...
allah yardimcin olsun gercekten..
kocanin tarafinida hic takma kafana herkes ne ekerse onu bicer....eger size bu zor günlerinizde destek olmazlarsa kendi evlatlarinida kaybederler o olur...
szde hayat derdine düsünce sizde kendi evlatlariniz icin cirpinacaksiniz kimse dönüp ardina bakmicak ..büyüklerin destegi olmazsa bile köstekte olmasalar daha iyikötükedihüso

tatlım istanbulda herkes birbirinden korkuyo boşver sen oralarda daha sıkıdır iidir böle ilişkiler... kızzzzzz sen bugun pazara getmeyon mu hımmm van da çok ararsın falla :)

canım haklısın valla ne diyeyim....bazı insanlar bu tür durumları hemen kullanıyorlar malesef... allah kimseyi hiç kimseye muhtaç etmesin... senin eşinin ve bebişlerin canı sağolsun... olan olmuş artık üzülmek bi fayda getirmez dimi... sen yoluna bak, yeni ve güzel bir yolu nasıl çizeceğinizi düşün canını sıkma... a.s

ben yemeğe gidip geleyim

tatlım istanbulda herkes birbirinden korkuyo boşver sen oralarda daha sıkıdır iidir böle ilişkiler... kızzzzzz sen bugun pazara getmeyon mu hımmm van da çok ararsın falla :)

:1no2: gidemiyooooooooooom kociş işte akşam sekizde çıkacak.ama tayin çıktı diye yıllık izin alcak ve haftaya gitceeeeeeeeeemhihoyyyt

Eşimin aılesı bı huzur vermıyorrr
maddı manevı bızı bunaltıyorlarrr
dun aksam aglamaktan mahfoldum
bu sabah yuzum gözüm şiş kalktımm
allah onları bıldıgı gıbı yapsın:Saruboceq:

tatlııımmm ağlama kuşummm sende iki can daha taşıyonn yazık diil mi o minnoşlaraaaaaaaaa :teselli: neymiş dertlerii

Eşimin aılesı bı huzur vermıyorrr
maddı manevı bızı bunaltıyorlarrr
dun aksam aglamaktan mahfoldum
bu sabah yuzum gözüm şiş kalktımm
allah onları bıldıgı gıbı yapsın:Saruboceq:
canımsınn hiç değer mi kuzummm kıyamam sana ben güzel kardeşim bu günler geçecek elbette dik durmalısın bak sen anne olacaksın hemde çifte kavrulmuş anne kaydirigubbakcemile3 güçlü olmalısın onnar da kimmiş hıııhh kurban olsunlar sana emin ol ben ah edip de çıkmadığını görmedim beddua etmem ama rabbime bırakırım Allah ıslah etsin cnm
ben varım beennn Allah kısmet edrse oğluşum olcekmişş

incisuuuuuuuuuu canımmm her şer'de bi hayr vardır bence daha kötü şeyler olmadan maddi ortaklığın bozulması en iyisi hiç sewmem zaten şu ortak bütçe işini :dilcikar:
git annenin yanına allah kısmetini verir sıkma canını hem onlarla muhatap olmaktan kurtuldun ohh kaydirigubbakcemile2

incisu kızlar haklı annenlerin oraya gitmen daha hayırlı olacaktır maddi anlamda zaten size faydası olmayan şeyin de bir hayrı dokunmazdı kurtulmanız iyi olmuş...bende yemege gidiyorum..

iş diilde canım bişiler isteyince mutfağa gidiom sadece ama sorasında heeeeppp yatıyom prensesim iice tutunsun diyee opuyorumnanaktan

aman canım yaaa tutunsun da hiç bırakmasın annesini....
bidaha ki kontrolün ne zaman o zamana kadar inş. bu durumu atlatırsın...

nettünüz nan ben yokkene
geçmişi okumaya geçcem amaa önce haberlerimi vereyim
gittim geldim dr.aa
üçlü temiz çıktı çok şükürr allahıma dr diyoki bugün o kadar çok riskli çıktı ki korktum bakmayaa
bilmezmiyim dicektim bizim topicte öle diye nerdeyse -tatlicadiarzu-
neyseee bebişe baktık tekrardan
nasıl bebek yaa heryeri gözüküyo çok net bi şeyi gözükmüyo dedi naniknanik
bacaklar çok yakın birbirine bence %100 kız ama o arada pipi varsa göremiyom dedii
3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için randevu alcaz ebiscee nan sen aldın mı randevuu
şimdi asıl bomba geliyoo cumaya kadar raporluyummm :lepi:

neslicim aşkolsun sen benim minik prensesimi ciddiye almıyorsun herhalde teyzesi.tamam dr % 90 dedi ama olsun bi değişiklik olursa biz yine haber veririz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…