canım yaaa..ben de hastasın sandım geçmiş olsun dedim... herşey olacağına varır canım hiç üzme kendini.. ve herkes kendi yaptıklarıyla kalır....eşin de onhlarla iş yapılmayacağını anlamıştır... önemli bedeller ödemişsiniz ama bunda kötüsü olmasın... hem bu vesile ile annenlere yakın olacaksın ve bebeğine senin istediğin gibi bakılacak.yerimseniben.. bu da bence olayın iyi yanı..a.s üzme kendini ve bebişi :teselli:
herşey daha güzel olacağına inan:1rolleyes:
ortaklı işleri sevmem ama aile içi ortaklıkları hiiiiiç sevmem... eşimi de her zaman uyarırım ailenden hiç kimseyle maddi ortaklığa girme diye... neyse ki o da benim gibi düşünüyor... çünkü zaman zaman öyle bi durumda neler yaşayacağını o da görüyor....
gözün aydınn... bi erkek daha geliyo...
iki odun kızları keser mi acabakaydirigubbakcemile3
canım 32'de nasıl başlıycan izne normalde 37 dolunca veriyorlar ya bende erken başlasam süper olur valla
günaydın
herkescikler öğrendi... bende bu hafta sonu gitcem.... gösterir mi acaba bizim bebiş...:CüvCüv: çok merak ediyomhihoyyyt
ay canım benim inşallah.benimde burdaki komşularım hiç iyi değil.taşındım hoşgeldine falan gelen olmadı hal hatır soran hiç olmuyo.inşallah dedğin gibi olur.gerçi doğunun insanı cana yakındır ama vanı hiiç tanımıyorum ve beklemiyodum ya şok oldu bizim için.rabbim hepimizin hakkından hayırlısını versin
Bızım ıs yerıne maddı bı katkımız olmadı
abısınınde olmadı sermaya babadan dı.
esım en basından berıdır ortak ıs istemedı
ama bızı evden cıkarmakla tehdıt ettılerr
o donem cok borcumuz vardı
esımle evlenırken herseyımızı kendımız yaptık
tabı dugun oluncada butun borclar bıze kaldıı
borcumuz oldugu ıcın eyvallah demek zorunda kaldık
yoksa esmın ısı meslegı ıyıydı
sımdı ıkızlerde dogacak
hastane dr masrafı derken gene cok bogulucaz
tasınmadır sudur budur
1 senedır tek maasla gecınen bı aıle olarak
cok daralıcaz.sukur kenarda 3-5 takım param var.
allah beterınden korusun
dogunca cocuklarımın yuzunu gostermıcem onlara
onlar bunu hakedıyorlarklava:kötükedihüso
tatlım istanbulda herkes birbirinden korkuyo boşver sen oralarda daha sıkıdır iidir böle ilişkiler... kızzzzzz sen bugun pazara getmeyon mu hımmm van da çok ararsın falla :)
Eşimin aılesı bı huzur vermıyorrr
maddı manevı bızı bunaltıyorlarrr
dun aksam aglamaktan mahfoldum
bu sabah yuzum gözüm şiş kalktımm
allah onları bıldıgı gıbı yapsın:Saruboceq:
canımsınn hiç değer mi kuzummm kıyamam sana ben güzel kardeşim bu günler geçecek elbette dik durmalısın bak sen anne olacaksın hemde çifte kavrulmuş anne kaydirigubbakcemile3 güçlü olmalısın onnar da kimmiş hıııhh kurban olsunlar sana emin ol ben ah edip de çıkmadığını görmedim beddua etmem ama rabbime bırakırım Allah ıslah etsin cnmEşimin aılesı bı huzur vermıyorrr
maddı manevı bızı bunaltıyorlarrr
dun aksam aglamaktan mahfoldum
bu sabah yuzum gözüm şiş kalktımm
allah onları bıldıgı gıbı yapsın:Saruboceq:
ben varım beennn Allah kısmet edrse oğluşum olcekmişşgünaydin tatli tonti$ kasim anni$leri
nasilsiniz bebegimle ben birkacgündür cok yorgunuz bakamiyoruz bile site ne alemde diye...mirmirmirmir sizde durmadan yazmissiniz yani nasil okunur okaaa sayfa bilmemCADIARZU
yine mi kaynana muhabbeti var..ayy deli etcek sizi bu kaynanalar bu gidisle allah sabir versindelikafadulden
nevrosky gözün aydin canim oglusun pipisini göstermis
baska cinsiyet ögrenen doktora giden falan yokmu
cerin canım nasılsın??? dinleniyosun dimi bol bol
kaçamak işler yapmıyosun inşallah..
ben varım beennn Allah kısmet edrse oğluşum olcekmişş
iş diilde canım bişiler isteyince mutfağa gidiom sadece ama sorasında heeeeppp yatıyom prensesim iice tutunsun diyee opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?