nettünüz nan ben yokkene
geçmişi okumaya geçcem amaa önce haberlerimi vereyim
gittim geldim dr.aa
üçlü temiz çıktı çok şükürr allahıma dr diyoki bugün o kadar çok riskli çıktı ki korktum bakmayaa
bilmezmiyim dicektim bizim topicte öle diye nerdeyse -tatlicadiarzu-
neyseee bebişe baktık tekrardan
nasıl bebek yaa heryeri gözüküyo çok net bi şeyi gözükmüyo dedi naniknanik
bacaklar çok yakın birbirine bence %100 kız ama o arada pipi varsa göremiyom dedii
3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için randevu alcaz ebiscee nan sen aldın mı randevuu
şimdi asıl bomba geliyoo cumaya kadar raporluyummm :lepi:
selam kızlarr :) bende 17+1 haftalık hamileyim.dün kontrolüm vardı oğluşum olucakmış dün öğrendik.2li testimiz maşallah çok iyi çıkmıştı dünde 3lü test için kan verdim inş.1 haftaya alıcaz sonucu.bebişim 17 cm.178 gr.olmuş.ama yüz üstü uzanmış olduğu için doğru dürüt hiç bişey göremedikinşl.bi dahaki sefere 29 haziranda net görürüz oğlumun yüzünü falan.hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inş.
gösterir annesii gösterir tabee dikkat ettim kızlar sağ oğlanlar sol tarafta oluyo genelde dr. hep karnımın soluna baktı.ipucu olsun sanagünaydın
herkescikler öğrendi... bende bu hafta sonu gitcem.... gösterir mi acaba bizim bebiş...:CüvCüv: çok merak ediyomhihoyyyt
;Dilmuh bencede küçük yerde yaşamak çok daha rahat.bütün işlerin çabucak halluyor.yanlızca dr.konusunda sıkıntı yaşayabilirsin.ben dr.ve hastane kobusunda sıkıntı yasadım o yüzden izmire gidip geliyorum dr.için.İyice araştır istersen hatta şimdiden arastır.herşeyin hayırlısı allah yardımcın olsun.
yapma yaa 80 lira mıı? :1shok: :1shok:
netsek nan
kocişin duymaması lazım emmee yerimseniben
yaa biraz tuhaf hissettim kendimi size de bi akıl danışam...
dün kayınvalidem geldi elinde koca bi çanta dolusu bebek eşyasıyla...
karşı komşusunun 7 aylık bebeği var... ama ben hiç görüşmedim... neyse... bu kadın benim de bebek beklediğimi öğrenince bebeğine aldıkları ve hiç kullanılmamış giysileri toparlamış kayınvalideme vermiş...benim içimden geldi gelinin ister kullansın ister atsın ama hiçbirini kullanmadım demiş... gerçekten tek tek baktım bazılarının etiketleri bile üstünde ve hiçbirinin kullanılmadığı da belli...ama nedense içimden hiç almak gelmedi..kendimi tuhaf hissettim...bi yandan düşünüyorum çok mantıksız geliyo yaptığım şey... hepsini katladım güzelce koydum bi çantaya olmazsa ihtiyacı olan birine veririm dedim...ama niye böyle hissediyorum bi anlam veremiyorumm....
karşı komşusunun 7 aylık bebeği var... ama ben hiç görüşmedim... neyse... bu kadın benim de bebek beklediğimi öğrenince bebeğine aldıkları ve hiç kullanılmamış giysileri toparlamış kayınvalideme vermiş...benim içimden geldi gelinin ister kullansın ister atsın ama hiçbirini kullanmadım demiş... gerçekten tek tek baktım bazılarının etiketleri bile üstünde ve hiçbirinin kullanılmadığı da belli...ama nedense içimden hiç almak gelmedi..kendimi tuhaf hissettim...bi yandan düşünüyorum çok mantıksız geliyo yaptığım şey... hepsini katladım güzelce koydum bi çantaya olmazsa ihtiyacı olan birine veririm dedim...ama niye böyle hissediyorum bi anlam veremiyorumm....
ekledim güzelim, böylece 80 lere de ulaştıkkaydirigubbakcemile5benide listenize ekleyebilirmisiniz :) bebişim erkek 27 yaşındayım sat 2 şubat tahmini dt.10 kasım 2li test çok iyi 3lü test için kan verdim. teşekkür ederim şimdiden ..
canım belki sen almadın ya ondan öyle hissetmişsindir.kendini kötü hissediyosan kullanma canımcım boşver
annamıycak ne var nan arada kaynananın eli değmiş ya ondan soğumuşsun :roflol: manyak mısın kızım kullan deli mi ne ne verecen allah sorar falla delü ekstralara para kalır:jeyyar: hem aman ne bilim istemezsen bana yolla falla :dilcikar:
nettünüz nan ben yokkene
geçmişi okumaya geçcem amaa önce haberlerimi vereyim
gittim geldim dr.aa
üçlü temiz çıktı çok şükürr allahıma dr diyoki bugün o kadar çok riskli çıktı ki korktum bakmayaa
bilmezmiyim dicektim bizim topicte öle diye nerdeyse -tatlicadiarzu-
neyseee bebişe baktık tekrardan
nasıl bebek yaa heryeri gözüküyo çok net bi şeyi gözükmüyo dedi naniknanik
bacaklar çok yakın birbirine bence %100 kız ama o arada pipi varsa göremiyom dedii
3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için randevu alcaz ebiscee nan sen aldın mı randevuu
şimdi asıl bomba geliyoo cumaya kadar raporluyummm :lepi:
selam kızlarr :) bende 17+1 haftalık hamileyim.dün kontrolüm vardı oğluşum olucakmış dün öğrendik.2li testimiz maşallah çok iyi çıkmıştı dünde 3lü test için kan verdim inş.1 haftaya alıcaz sonucu.bebişim 17 cm.178 gr.olmuş.ama yüz üstü uzanmış olduğu için doğru dürüt hiç bişey göremedikinşl.bi dahaki sefere 29 haziranda net görürüz oğlumun yüzünü falan.hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inş.
gösterir annesii gösterir tabee dikkat ettim kızlar sağ oğlanlar sol tarafta oluyo genelde dr. hep karnımın soluna baktı.ipucu olsun sana
annamıycak ne var nan arada kaynananın eli değmiş ya ondan soğumuşsun :roflol: manyak mısın kızım kullan deli mi ne ne verecen allah sorar falla delü ekstralara para kalır:jeyyar: hem aman ne bilim istemezsen bana yolla falla :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?