2009 Kasm Anneleri

gözün aydın canım.seninki çok edepli bi bebiş valla göstermiyo bi taraflarınıkaydirigubbakcemile3

canım çok sevindim testinin temiz çıkmasına
gerçekten çok güzel bir haber bu.
ohhh cumaya kadar bol bol yatarsın artık sengözlerimebaksanab
göstermediğine göre kız olması lazım
eee erkek çocuğu oookaaaa fazlalığı varkennn nasıl kapalı tutsun
bacaklarıını dimi amaa
kaydirigubbakcemile3

bocukum benim, yav ben sadece deştim de listeyi buldum aklıma geldikçe de ekleyiverdim, aha bak senin prensesi de ekledim şimdiopuyorumnanaktan

kartanesi sen bu gidisle dogumda tanisican bebegin cinsiyetiylekaydirigubbakcemile3
bebisinin de iyi olmasina cok sevindim:teytey:

selam kızlarr :) bende 17+1 haftalık hamileyim.dün kontrolüm vardı oğluşum olucakmış dün öğrendik.2li testimiz maşallah çok iyi çıkmıştı dünde 3lü test için kan verdim inş.1 haftaya alıcaz sonucu.bebişim 17 cm.178 gr.olmuş.ama yüz üstü uzanmış olduğu için doğru dürüt hiç bişey göremedik inşl.bi dahaki sefere 29 haziranda net görürüz oğlumun yüzünü falan.hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inş.

kızzz kartanem çiğtanem bizim ultra oyun halısı da indirime girmiş nan 80 liraya duşmuş gene aklım karıştı beeeeeee :bbo:

hoşgeldin canım.ayrıca gözün aydın.demek seninkide erkek ayyyyy pipi patlaması var bu kasııııııııııııııımalkisalkisalkis

benide ekleyin sat 30 ocak doğum 6 kasım 250 gr 24 cm ve erkek

benimde sol tarafımda bi sertlik var...ama hala hareket hissetmedim mafoldumben

sağol canım kızım maviş çook da tatllı. prensesler ikileniyor ama moralim bozuk 3lü testimn sonucu kötü çıktı yarın amniyosentez yapılacak.çok zormuşş

artık hiç şaşırmıyorum bu sonuca... riskli çıkmayanı görmedik nerdeyse.... sen de bozma moralini canım... allah meleklerimizi koruyo... :enbuyukkk:

yaa bana da çok çirkinleşmişim gibi geliyo...mafoldumben

gözün aydın canım.... kaydirigubbakcemile2 merak etme güzel çıkar.....

dilmuhcum her işte bi hayır vardır üzme kendini... hem bebiş doğunca tüm vaktini onunla geçireciksin kimseye ihtiyacın olmıycak...küçük yerlerde hayat çok daha kolay... rahat rahat dr.una gidersin ist. gibi bi işi koca günde halletmezsin... sakin sakin büyütürsün bebeğini... valla ben de isterdim herkesten uzakta tek başıma yavrumla olmayı...eşimle şimdiden düşünüyoruz herkes her şeye karışıcak nasıl başedicez diye... komşu da bulursun hiç üzlme öyle yerlerde insanlar daha cana yakın daha vefalı oluyo... ben 5 yıldır aynı yerde oturuyorum daha bi tane komşum yok... bazen asansörde karşılaşıyoruz insanlar kafasını çeviriyo.... sen pozitif olursan her yerde mutlu olursun...gittiğin zaman güzel şeyler görmek istersen öyle görürsün ama sen baştan negatif ve önyargılı gidersen tabiki alışman da zor olur...bence mutlu ol...her açıdan yeni bi başlangıç olucak...yeni bi şehir---bebişş...hayatına yeni bi renk gelicek bence....keyfini çıkar canım....

cerin o nasıl söz öyle yaa :1no2: allah korusunnnn ...:Saruboceq: nerden aklına geliyo böyle kötü şeyler...klava:
ben de 3 gecedir sürekli kabus görüyorum hep dr zamanı yaklaşınca böyle oluyo... resmen hayatı kendimize zehir etmeye uğraşıyoruz galiba...kafamçokkarıştı

ıyyy çok sinir bi durum canımm....
ben de müdürümün dalavereyle işten çıkarılmasını hazmedemediğim ve ona yapılan hareketi kendime de yapılmış saydığım için işi bıraktım...sonuçta tüm kararlarında ben de vardım ve o bu muameleyi görüyosa bunda benim de payım var diye düşünmüştüm... iş hayatında bu kadar duygusal olmak mantıklı mı bilmiyorum.. işimi kaybettim ama çok iyi bi dost kazandım... hala da vicdanım çok rahat...çalışmaya devam ediyo olsaydım para kazanıcaktım ama pek çok şeyi kaybetmiş olucaktım...
madem doğumdan sonra dönmeyi düşünmüyosun biraz sık dişini zaman doldur bence...

Eşimin aılesı bı huzur vermıyorrr
maddı manevı bızı bunaltıyorlarrr
dun aksam aglamaktan mahfoldum
bu sabah yuzum gözüm şiş kalktımm
allah onları bıldıgı gıbı yapsın:Saruboceq:

ooofffffff ne denir ki şimdi .... :çok üzgünüm:

günaydın kızlar kartanesi halen başın mı ağırıyor geçmiş olsun
ağrıyodu canım sabah ama şimdi iyiyim çok şükür
hihoyyyt hihoyyyt
sana da geçmiş olsun ilaçları dr.kontrolünde kullanıyosundur nasılsa canım takma kafana
naan sen işi bırakacan mı toptaan
önceden işş güç yokkene ben de öle diyodum ama şimdi yemiyo bırakmak
gözün aydın canım oğlanlar açık ara önde kız bulamıyacak bizim oğlanlar bu gidişle
benim edepli mi edepli bi kızım var :dilcikar:
neyse kuzu bak kurtuluyonuz artık
oof hiç hazzetmem aile ortaklıklarından Çok üzgünüm çoook
naaan benim 4 gün sigortam yatmıcak mı şimdiii
3 günden sonrasında ssk ile kendin uğraşıyodun gaaba parayı almak için kafamçokkarıştı
maaşım yatsın yaa
gözün aydın canım.seninki çok edepli bi bebiş valla göstermiyo bi taraflarınıkaydirigubbakcemile3
:icecream: :icecream:
anasına çekmiş şakkıdı
yoksam çekmemiş mi :roflol:
:roflol: :roflol:
bocukum benim, yav ben sadece deştim de listeyi buldum aklıma geldikçe de ekleyiverdim, aha bak senin prensesi de ekledim şimdiopuyorumnanaktan
neslüü seni bu azminden dolayı kutluyorum tarihin derinliklerine gömülmüş listeyi buldun geldin maşşallah diyoruum

:roflol::roflol:
ooh ben de bugün gidemedim diye 1 günlük istedimdi kadın istersen bu hafta verem dedi oooh dedim tadından yinmez kaydirigubbakcemile3

benim herif film bakiodu sizmis kalmis tv karsisinda bende yatmaya gidiyorum diye ciktim yanindan saatler oldu internette takiliom
bide baktim uyuyo hatta horluyo bide git rahatsiz etme diyo bana bak bak terbiyesize klava:insan kariciginida cagirmaz mi yanina
tam sopalik valla seytan diyo git su bosalt kafasina yada yüzünü kalemle boya:jeyyar:

ya kızlaar destna bi yere gitcem falan dedimi yaa haftasonu da yokmuş nerde bu hatuun merak ettim hee

canım benim ya okadar haklısınki.ya sayenizde atlattım şoku kendime geldim.allah hepinizden razı olsun bebişlerinizle ve kocişinizle sağlıklı mutlu huzurlu bi hayat nasip etsin mevlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…