2009 Kasm Anneleri

ya ben nası kız anasıyım heç ekşi sevmeyom -tatlicadiarzu- tatlı istio canım delü gibi yaaa

van ı bilmem ama urfadan iyi olduğu söyleniyor:) sonuçta küçük yer ilk başta sıkıntı çekersin. ama hastahane konusunda çok üzülme çünkü doğuda özel hastahane sayısı çok fazla ve rekabet içinde oldukları için fiyat farkı almıyorlar hiç. urfada böyle eminim vanda da öyledir. Allah kolaylık versin taşınma stresli iş. bizimde tayinimiz çıktı maraş afşine ama biz rahatız nbizim orada 7 yıllık arkadaşımız var yabancılık çekmeyeceğiz yani. kendini çok üzme alışırsın canım orayada. insanları sıcak kanlıdır oraların ama esnafına dikkat edin yabancı olduğunuzu anladıkları anda kazıklamaya çalışırlar. aman dikkat

benide listenize ekleyebilirmisiniz :) bebişim erkek 27 yaşındayım sat 2 şubat tahmini dt.10 kasım 2li test çok iyi 3lü test için kan verdim. teşekkür ederim şimdiden ..

hoşgeldin,hayırlı olsun

canım bende ilk zamanlar oluyordu..

dimuh eşin ne iş yapıo tatlım benimde iki arkadasımın tayini vana cıktıda onlarda gidiolar

bende ilk üç ay oluyordu. dr a sordum normal dedi bebek büyüdüğü için normal olarak rahimde büyüyor ve rahim kasları büyürken kasılıyormuş. ama benimki saniyelikti 4-5 saniyede geçiyordu. uzun sürmediği sürece no problem. sen yinede dr sor için rahat etsin

gurbet yaren bende daha önce urfadaydım ceylanpınarda hayatımın en sıkıcı günleri orda gecti valla eminim van daha güzeldir :)

benim uzun sürüyo şte yaklaşık 1 saatir hiç durmadan ağrıyor canım yaa korkmaya başladım artık ciddi ciddi regl sancısı çekiyorum sanki ama bişey olsa dr. dün görmezmiydi. korkmaya başladım

slm kızlar ayy bi sürü alıntı yapmıştım emme cevap yazma sayfası açılmadı bi türlü

gurbet yaren bende daha önce urfadaydım ceylanpınarda hayatımın en sıkıcı günleri orda gecti valla eminim van daha güzeldir :)

bence de daha güzeldir. biz urfaya 3 yıl dayanabildik yada urfalılara:))

kedi79 benim uzun sürüyo şte yaklaşık 1 saatir hiç durmadan ağrıyor canım yaa korkmaya başladım artık ciddi ciddi regl sancısı çekiyorum sanki ama bişey olsa dr. dün görmezmiydi. korkmaya başladım

dr unu ara sor canım ya. endişelenme ama paniklersen ağrın psikolojik olarak artar. bak bu uzman tavsiyesidir:))

sağol canım ya o kadar rahatladımki.valla anlarlar bizim yabancı olduğumuzu.çünkü eşim sarışın mavi gözlü bende beyaz tenli yeşil gözlüyüm.gerçi bende doğuluyum ama beni gören göçmenmisin diyo.
dimuh eşin ne iş yapıo tatlım benimde iki arkadasımın tayini vana cıktıda onlarda gidiolar

canım eşim polis.senin arkadaşların ne iş yapıyo.

canım bizimkilerde subay benim eşimde seneyede biz muhtemel tayin bekliyoruz hayırlısı olsun birisi van başkaleye gidio diğerini unuttum :)

benim uzun sürüyo şte yaklaşık 1 saatir hiç durmadan ağrıyor canım yaa korkmaya başladım artık ciddi ciddi regl sancısı çekiyorum sanki ama bişey olsa dr. dün görmezmiydi. korkmaya başladım

canım panik yapma... sakin bi şekilde dinlenmeye çalış.... daha sonra dr u yine ararsın...

slm kızlar ayy bi sürü alıntı yapmıştım emme cevap yazma sayfası açılmadı bi türlü

evet yaaa sorun oluyo bazen.. çok yükleniyoz heralde

kartanesi sonuçların iyi çıkmasına sevindim...raporlu oldugun zaman sigorta ödenmiyor ben öyle biliyorum benim sigortam 1 ay için 23 gün yattı 7 günde raporluydum...hastane hemen göndermeyebiliyor raporu o yüzden biraz geç alabilirsin aklında bulunsun ben hala almadım bugünlerde bir yoklayayım gelmişmi ssk ya kagıt hastaneden gelmişse gidip paramı alabilitim düşün 16 ila 22 arası izinliydim...

kartanesi canım yat dinlen ohh raporuda aldın test sonucunda süper
senden iyisi varmı burda kele

nevrosky gözün aydın canım yeni bir pipi daha

mureda hoşgeldin canım

gurbetyaren gözünaydın ve geçmiş olsun canım

kedi79 canım normal gibi söylediklerin çünkü adet zamanı yaşadıklarını
hamile iken adet günün gelincede yaşarmışsın

unique canim biraz dursun düşün içine sinmezse verirsin ihtiyacı olana
düşününce insan garip oluyo tabiki başkasının bebişine aldığını kendi bebişine giydirmek
kendini ihtiyacı olan biri gibi hissediyosun belki
ama hiç öle düşünme bebişlere sen alıyosun gelen getiriyo ve maşallah çok çabuk büyüyorlar
çoğu kıyafetleri giyemiyo bile benim yiğenimde de olmuştu yengem yeni olanları ayırmıştı
2. de kız olacakmış artık ona giydirecek o insanlarda sana vermişler
Ama içine sinmiyosa hiçç durma ver birine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…