günaydın kızlaaaaar.
ebiscecim valla geçmişi okudum güzel haberler varmış çok şükür.
yaaaaaaaaa benim moralim çok bozuk.dün eşimin tayini çıktı 15 gün sonra vana taşınıyoruz.hiiiiiiç beklemiyoduk çok büyük bi şok oldu nasıl toplancam nasıl gitcem nasıl ev bulcam nasıl doktor bulcam dünden beri kafam karıştı.bide teyzem gidiyoruz diye telefonda ağlayınca beni kim tutar.eşim geldi biz teyze yeğen telefonda ağlıyoruz şaşırdı oda.çünkü ben üzüldüğümü hiç belli etmemiştim ama dayanamayıp koyverdim kendimi.valla şimdide ne etcem diye düşün düşün bi hal oldum.offfffffff offfffffffffff.acaba nasıl bi yer van bilen varmıııııııııııııııııısenağlama
benide listenize ekleyebilirmisiniz :) bebişim erkek 27 yaşındayım sat 2 şubat tahmini dt.10 kasım 2li test çok iyi 3lü test için kan verdim. teşekkür ederim şimdiden ..
hanımlar merhaba bişey sorucam size benim dn akşamdan beri karnım ağrıyor sanki böle regl olucakmışım gibi sizede oluyormu böyle şeyler?? aradada bıcak gibi salanıyor tam böle kazıklarımın ortası ne olur bir cevap verin dn dra gittim herşey normaldi. dr.umu arıyorum ameliyattaymış kafamçokkarıştı
hanımlar merhaba bişey sorucam size benim dn akşamdan beri karnım ağrıyor sanki böle regl olucakmışım gibi sizede oluyormu böyle şeyler?? aradada bıcak gibi salanıyor tam böle kazıklarımın ortası ne olur bir cevap verin dn dra gittim herşey normaldi. dr.umu arıyorum ameliyattaymış kafamçokkarıştı
ayy görümceme gıcık olimde ona benzesin çok güzel gaci ya delikafadulden
gurbet yaren bende daha önce urfadaydım ceylanpınarda hayatımın en sıkıcı günleri orda gecti valla eminim van daha güzeldir :)
van ı bilmem ama urfadan iyi olduğu söyleniyor:) sonuçta küçük yer ilk başta sıkıntı çekersin. ama hastahane konusunda çok üzülme çünkü doğuda özel hastahane sayısı çok fazla ve rekabet içinde oldukları için fiyat farkı almıyorlar hiç. urfada böyle eminim vanda da öyledir. Allah kolaylık versin taşınma stresli iş. bizimde tayinimiz çıktı maraş afşine ama biz rahatız nbizim orada 7 yıllık arkadaşımız var yabancılık çekmeyeceğiz yani. kendini çok üzme alışırsın canım orayada. insanları sıcak kanlıdır oraların ama esnafına dikkat edin yabancı olduğunuzu anladıkları anda kazıklamaya çalışırlar. aman dikkat
dimuh eşin ne iş yapıo tatlım benimde iki arkadasımın tayini vana cıktıda onlarda gidiolar
benim uzun sürüyo şte yaklaşık 1 saatir hiç durmadan ağrıyor canım yaa korkmaya başladım artık ciddi ciddi regl sancısı çekiyorum sanki ama bişey olsa dr. dün görmezmiydi. korkmaya başladım
slm kızlar ayy bi sürü alıntı yapmıştım emme cevap yazma sayfası açılmadı bi türlü
canım bizimkilerde subay benim eşimde seneyede biz muhtemel tayin bekliyoruz hayırlısı olsun birisi van başkaleye gidio diğerini unuttum :)
saol dilmuh sizin içinde hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?