2009 Kasm Anneleri

gıck gacı piss :dilcikar: :dilcikar: benim kızım olcak sana fıstıgını göstertcemişte faceye koycam bak diye :teytey:

:roflol: :roflol:
tamam nan koy fıstığının fotosunu
nan biz sana iltifat ettik hem ne güzel olmuşsun deyüü işine gelirse laelaelaelaelae

Son düzenleme:
selam kızlar bi çıtırtı duyuyormusunuz ben geldim
nasılsınız güzeller kızım pc , yi rehin aldı çizgi film izliyordu kapattırmıyorda çatlak şimdi uyududa öyle geldim

ben bir çıtırdı duydum kraker gelmıss alkisalkisalkis hosgeldın benim migdem bulanıyor digerleri iyi :dilcikar:

unim koparttın beni gene yaaa :roflol:
doğurduğuna pişmanmıymış :roflol: :roflol:

kaynana da almanya yapcek haa ooh iyi işte boşveeer alışveriş etsün gelsüünn
daha ne istiyon kuzuumm

o kıyafetleri de giydir evde aferin sanaa vereliniortak

ben bir çıtırdı duydum kraker gelmıss alkisalkisalkis hosgeldın benim migdem bulanıyor digerleri iyi :dilcikar:

heee ben sana iyi gelirim şimdi kız hamileliğin başından berimi bulanıyor yoksa yenimi başladı şimdiye kadar geçmiş olması lazımda ondan yoksa 9 ay kusanlardanmı olacaksın bacım böööğğğğğğğ-tatlicadiarzu-

kızzz ben dışarda yemeyi seviom evde pek yemem sinameke bi tipim yane herkes hiç bişi yemiom deyü gıcık olur :)

bu karının tek amacı para harcamak anaam kaç
siz ev köy olamazsiniz yevruuum olur mu ööle hergün paraları saç dışarı acık idareli olmayı öğrenin bakeeemm

anaaamm biz bunları ne zaman öğrenicez yaa ne çok detay varmış...:1shok:

kıs maviş sen de ikizlerle iyi staj yapmışın valla.... hiç zorluk çekmicen ne güzel herşeyi biliyosun :CüvCüv:

hımm şimdi anladııımm
oof ne çok alıncak şey var yaa netcez biiiz

üzüldüğün şeye bak yavru kuş benim alışveriş ekibini gönderim istersen :roflol: allah için zevklilerdir kötü bişey almazlar ucuzuna da kaçmazlar...sonra yaptık ettik diye konuşurlar ama ona da razı gelcen artık :lepi:

canlizim bu aralar bana niye hiç pas vermiyon şekerrrr ...gel bi öpemmmmm Şeniz

olabileer hayır diyemiciim gözüm korktu yaww -tatlicadiarzu-

kıs daha ne bombalar var da konuşunca sonra üzülüyorum kocacım duysa üzülür diye opuyorumnanaktan

allah saglıklı elı ayagı duzgınunu versın hayırlısı olsunda fark etmez guu dakılıom ben alkisalkisalkis ayın 20 de gıtcem bakalım fıstık mı görcek pipiş mi :dance:

amin şeker amiin
belli olmaz bizimkinin arasından pipi çıkıverir ayrıntılı ultrasonda zemuszemus
amaan bu kadar utangaç oğlum olmasın gıı

unicim gelmiş krakerde...unicim bak iyi yapmışsın böyle düşünmekle bak işine geleni al digerlerni gönder.hemide altın kızlar bir sürü şey alırlar oradan sanslısın anam ne yapcen 2 ay idare etcen..dmek dogurdugunu pişman heee....:roflol::roflol:

bu karının tek amacı para harcamak anaam kaç
siz ev köy olamazsiniz yevruuum olur mu ööle hergün paraları saç dışarı acık idareli olmayı öğrenin bakeeemm
müsrif müsriff kaydirigubbakcemile

tam basından beri sayılmaz hıc kusmadım erıkle bastırıyomusum gunde 1 kılo erık yıyodum sıncik erıkım bıttı bugun böle migdem bir saga bir solabir saga bir sola karısıyor ıyyyyyyy bööğğğ -tatlicadiarzu-

canlizim bu aralar bana niye hiç pas vermiyon şekerrrr ...gel bi öpemmmmm Şeniz

vermedım mı tüü bana :mymeka: gargaşalıga gelmıstır yoksam nıden vermıyom bende senı öpem özlemısım Şeniz a.s.

unicim valla ben dedigin gibi aynen staj yaptım gidip bir kursatan ögrensem bu kadar ögrenemezdim iki tane birden cıyak cıyak bagırır özellikle biri koligi fena tutmuştu az alıpta dayıcıgıyla araba turu yapmadık...

mawi deniz senin cinsiyet bellimidi canım yaa unutmuş olabilirim ilk bebekti demi mawiiişşşş

hee yaa mavişim... sorma... tiyatro seyreder gibi oluyorum bunlar gelince... :roflol:

yav karakızz nerde ????

nan ceriiin sen faceden nasıl görüyon ben bizi ben erişim yasağı koydumdu yabancılara karşı

kızlar yaa benim de face de arkadaşım olmayana görünmüyo olmam lazım geçen gün alakasız bi tip dedi sen görünüyosun diye... bende ekli olmayan biri baksın bana da nolur...düzeltiyim öle bişey varsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…