2009 Kasm Anneleri

sizlerin göbüşleri var ne güzel benim valla sabahları iniyo akşamları çıkıyo neden acaba ya bizde 4.5 aylığız...

hadi geçmiş olsun anam kurtuldun erkek miydi seninki ?
benim kız da 206 gr dı geçen hafta

valaha öyle nan ben hala kaç ay bitiyor saşırıyom şindik bende 4 bittimi oluyor ayy anaman biz ay hesabı yapmayak zor oluyor ..ee artık karınlar çıkıyor heee..ben doktoruma dsoracam karnım ne zman büyür diye ayy nedense artık büyümesi gerkmiyormu niye büyümüyor diye takılıp kaldım bu aralar..

merak etme cicim hepimizin aynıı millet bana inanmıyoo 4 ay mı nasıl yane diyolar normal bu bence 5 aydan sonra hızla büyücekmiş gaaba

unicim aynen öyle bende bazen hala diyorum bu kim diye yine karıştırdıgım iki kişi falan var daha..hatta senin ismini duyunca seneler önce ayrıldıgımız görüşemedigim bir arkadaş aklıma düştü zaten aklımda idi nasıl ulaşacam diye düşünmüştüm..bir an profilindeki resmi görünc eo sandıydım...sana sordum hatırlarsan nerelisin diye..

uniiiiii senin hiç bişini göstermiyyyyyyyyy kartanesinin ilk sayfayı görmüştüm emme sende tık yoh

oohhh iyi ...öyle bi saklandım ki kimseler göremes beni....şakkıdı

merak etme cicim hepimizin aynıı millet bana inanmıyoo 4 ay mı nasıl yane diyolar normal bu bence 5 aydan sonra hızla büyücekmiş gaaba

yav bana da öyle geliyo....sanki birden pörtlicekkk :1shok:

kıs maviş valla vesikalık fotodan daha çok dikkat çekiyi yeni foton...afet olduğun daha bi belli sankimmm delikafadulden

5nci ayın içindeyim yeni yeni karnım beliriyor ve beşinci ayın içindeyim ne olduğunu bilmiom bebeğin kızmı erkekmi yani :)

ben gidiyom yaa bilg.a kuscam sizin yüzünüzden off kocamın gelme saati benim naz yapma saatimle aynı zamana tekabül ediyo nedense :jeyyar:

uniyi göremedümmmmmmmm canlizi bulamadımm höffffffffffffff :dilcikar:

canlizzz harbiden nan kıyamet kadar var senden hangisisin seenn şakkıdı

soru mu şimdi bu ... tabiki en güzeli :roflol::roflol::roflol:

ben gidiyom yaa bilg.a kuscam sizin yüzünüzden off kocamın gelme saati benim naz yapma saatimle aynı zamana tekabül ediyo nedense :jeyyar:

nedense :roflol::roflol::roflol:

yeşil kazaklı olan o musun buldum mu o musun delikafadulden nan kuafersin ya ben seni hep sarı hayal etmişim haaaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…