benim 3'lüm testim çok şükür temiz çıktı.(gerçi kimsenin merak ettiğini sanmıyorum ya, yinede yazayım dedim.)
bu arada kuzularınızın kilolarına bakıyorum, herkesin 150-190gr arası, benim ki geçen hafta 16+3 te 213 gr dı. benim kuzucuk tosun paşamı ne?:uhm:
uniiiiii senin hiç bişini göstermiyyyyyyyyy kartanesinin ilk sayfayı görmüştüm emme sende tık yoh
valaha öyle nan ben hala kaç ay bitiyor saşırıyom şindik bende 4 bittimi oluyor ayy anaman biz ay hesabı yapmayak zor oluyor ..ee artık karınlar çıkıyor heee..ben doktoruma dsoracam karnım ne zman büyür diye ayy nedense artık büyümesi gerkmiyormu niye büyümüyor diye takılıp kaldım bu aralar..
benı gördun mu gııı güzellıgımden kendini alamadında ondan mı yazamadı 40 saate yoksam alkisalkisalkis
canlizzz harbiden nan kıyamet kadar var senden hangisisin seenn şakkıdı
uniiiiii senin hiç bişini göstermiyyyyyyyyy kartanesinin ilk sayfayı görmüştüm emme sende tık yoh
merak etme cicim hepimizin aynıı millet bana inanmıyoo 4 ay mı nasıl yane diyolar normal bu bence 5 aydan sonra hızla büyücekmiş gaaba
oohhh iyi ...öyle bi saklandım ki kimseler göremes beni....şakkıdı
yav bana da öyle geliyo....sanki birden pörtlicekkk :1shok:
kıs maviş valla vesikalık fotodan daha çok dikkat çekiyi yeni foton...afet olduğun daha bi belli sankimmm delikafadulden
ben gidiyom yaa bilg.a kuscam sizin yüzünüzden off kocamın gelme saati benim naz yapma saatimle aynı zamana tekabül ediyo nedense :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?