ben gidiyom yaa bilg.a kuscam sizin yüzünüzden off kocamın gelme saati benim naz yapma saatimle aynı zamana tekabül ediyo nedense :jeyyar:
yeşil kazaklı olan o musun buldum mu o musun delikafadulden nan kuafersin ya ben seni hep sarı hayal etmişim haaaa delikafadulden
deılım kızz nerdeyse vercem sıfremı gır dıye haaa yuh basıl bulamadın kartanesının adını unutmadıysaan onu gır onun arkadaslarını göruyorsan ben onda varım cıcım
ben albüme koydum bi tane foto vardı pc de nişan fotom eylül 2007 vay be zaman geçio he
bircan benlede kimse konuşmuo dert değil ...
fazla deıl ya eccük lülülülülülü :dilcikar:ay benim kız uyandıda onun yanına gittim bu kız artık gündüz uykusuna yatmak istemeyoooooo
canlız kuaförsün heee şimdi sen çok kokoş bir karusundur malum kuaförler kokoş oluyyiiii
ya aplaaaaa bende face yok ya kartanesinin arkadaşlarını falan göremiyom ben ööleee kapıdan bakıyom sadece napem ne barıyonn:çok üzgünüm:
kız cerin sende hoş hatunmuşsun valla baktımda....
cerin maşallah çok güzelsin...
kızlar bana müsade çıkıyorum zaten.başım agrımaya başladı vardı biraz şiddetlendi agrı kesici aldım artık bulantımda başladı umarım devam etmez hemen kesilir...iyi akşamlar...
baktım baktım pastanızda pek dadlıymıs -tatlicadiarzu- yaa senle kartanesı tahmın ettıgıkm gıbı cıkmadınız yaww guzel avratsınız emme benı bulamadın mı yaww sıyah beyaz foto koydum kocamla beraber
cerin gördüm seni hoş hoş hoş maşşallah kokoooooşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?