abbaooww pastalı resim demi ay pardon yauw yemek adı sölemesem resmini koyuyom ne arızayım demi ama :roflol:
niye lan sen çirkin mi bekliydin :))
ben seni bulamadım yaa sende albüme bi foto koy bakim sora kaldırırsın he hacı olma mııı uni sende lan mavi sende aa faceden göremiyom merak ettim nan herkeşi herkes albümüne bi tane koysun sora kaldırırsınıs hadiii :1rolleyes:
arkadaşlar ben bişi sordum ama görmediniz sanırım.benim göbeğim sabahları iniyo akşam olunca çıkıyo normalmi bu...
senn varmı face gıınannn hepinis bana özelden face lerinizi yazın çıbııkk azmettim laptop alcam eve ama önce kocişe eccük ajitasyon yapmam lazımm naapsam bilmiom emme bööne kadar elimden hiçbişi kurtulamadı buda kurtulamaz he he he
arkadaşlar ben bişi sordum ama görmediniz sanırım.benim göbeğim sabahları iniyo akşam olunca çıkıyo normalmi bu...
benim 3'lüm testim çok şükür temiz çıktı.(gerçi kimsenin merak ettiğini sanmıyorum ya, yinede yazayım dedim.)
bu arada kuzularınızın kilolarına bakıyorum, herkesin 150-190gr arası, benim ki geçen hafta 16+3 te 213 gr dı. benim kuzucuk tosun paşamı ne?:uhm:
ayrıcaaaa kızlar bana beğendiğiniz erkek isimlerini yazın daaa sevabına hııı olmazmı ?
ülen nişanlanıyom yane o kaaa olsun demiii kaydirigubbakcemile3
temem be temem olsun bakalım beğendim seni
canliz nan profilinde afilli bi foto var o siz misiniz katalogdan fırlamış gibiii
heyy ya benim nan begenemedın mı yavrımmm kına fotom o :teytey:
saolun arkadaşlar eşimde bana niye böle diyo bende telaş yapıyorum 5 aylık olucak nerdeyse...normal yiwrımmm normal benimde öle ayıptır sölemesi sabah wc gittikten sonra eski günnerde ki gibi bile diyebiliriz
var da unnuttum gı neydi girmeye girmeye işden yasak engelli giremioz evde de pc yok pc alıım da eve sorcam nan size pc alınca face veririm size iresmime de bakarsınız tımammıısenn varmı face gıı
normal
saolun arkadaşlar eşimde bana niye böle diyo bende telaş yapıyorum 5 aylık olucak nerdeyse...
alkisalkisalkis sen bana bak barı kızın bagaa benzesın :dilcikar: yok yaa saka yapıyom kendımı cok begenmem normal begenırım :dance::1shok:çok güsel kısss maşallahhhhhhhhh
var da unnuttum gı neydi girmeye girmeye işden yasak engelli giremioz evde de pc yok pc alıım da eve sorcam nan size pc alınca face veririm size iresmime de bakarsınız tımammıı
facedede o fotoyu koydum sana dıyom ya sıyah beyaz dıye bulamadın kı :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?