:roflol: katil krispiiiiiiiiii böcük bi çıtırtı duydu ve duyduğu son çıtırtı oldu yazık garibanaaa eşşek kadar halinle oncazz hayvandan mı korktun nan :mymeka:
kızlar eklenmemiş kişi sadece profilinizdeki resimi görürü sonuçta sizi biri aradıgı zman profildeki reimi görür öyle ekler zati resim küççükse anlaşılmıyor benimki önceden kabak kimin ortadaydı çünkü vesikalıktı ayy salak kafam evli yamama ragmen o kadar çok tanımadıgım erkeklerden arkadaşlık teklifi geldiki resmen arkadaş kurmak için girmiş siteye..şimdik resim degiştirdim vesikalık kadar kabak gibi ortada degil ..gıı kartanesi yeni profilimi gördünmü incek tarafındaki marul kafe diye bir yer var bruncha gittigimizde çekinmiştim..
ceriin yalnız unique için uyarayım cicim şok olabülürsüün kızımız çok güzel maşşallaah
krispii canliz kuaför
yaz adını özelden bakam yawrııımm merak ediom burdaki gacıları zati bende face yok ama bende kk da albüme bi resim koyimde siz de benim gül yüzümü görün naniknanik
krispi bulantı olmazmı çok çektim direk kusmayla en son geçen hafta kustuydum inşallah olmaz artık..hadi bak çıbık kartanesş hatta albüme oradan başka fotolarda ekleyecektim unuttum..aa dur kocişe söyleyeyim artık yeni hallerimi çeksinde koyam orayada..
baktım şimdii çok güzel bi yere benziyoo tabüü sen de ayrı bir güzellik katmışın foto karesinee
vesikalık fotonu da gördümmm kızııım tabü teklifler gelir o fotoyaa
yav kızlar facede ben girdim hepiceginize baktım kimseler bana gelmemiş sagolsun zeytinim ugrayıvermiş yazmış duvarıma...nan nasılım onu bilem söylemediniz..
kız nededin anlamadım ben
nann ne çatlak diyon yavruya al bi pc onada kurtul:mymeka:selam kızlar bi çıtırtı duyuyormusunuz ben geldim
nasılsınız güzeller kızım pc , yi rehin aldı çizgi film izliyordu kapattırmıyorda çatlak şimdi uyududa öyle geldim
yaw walla bi resturant falan açsın kocişi bunu o paklar ancakbu karının tek amacı para harcamak anaam kaç
siz ev köy olamazsiniz yevruuum olur mu ööle hergün paraları saç dışarı acık idareli olmayı öğrenin bakeeemm
kıs daha ne bombalar var da konuşunca sonra üzülüyorum kocacım duysa üzülür diye opuyorumnanaktan
yuh bide istesin kuzum :roflol::roflol:ayyy canım fıstık istediiii hihoyyyt allahtan diğer sölediğini istemedi yavvv :teytey::teytey::teytey:
ayyy kolik deme bana yaaa.ne çektim ben ondan bir daha yaşamak istemem çalar saat gibi tam saatinde ağlamaya başlıyordu yawrumunicim valla ben dedigin gibi aynen staj yaptım gidip bir kursatan ögrensem bu kadar ögrenemezdim iki tane birden cıyak cıyak bagırır özellikle biri koligi fena tutmuştu az alıpta dayıcıgıyla araba turu yapmadık...
demekki erik bastırıyor bulantını erik bittimi oralarda yoksa ewdemi yok kocişine söyle getirsin bacım allahıma çok şükür ben kurtuldum bulantılardan 40 günlükken başladı bulantılarım 15 gündür hiç bulanmıyor sabahları aç karnınna zorlardı beni kusardım sonra rahat ederdim şimdi hepsi geçti çok şükür kızımdada aynısı olmuştu
nannnnnnnnnay kızlar dün gece abdest almak için banyoya gittim bide ne göreyim baş parmağım kadar bi böcek banyoda o bana bakıyo ben ona bakıyom acayip tırsarım böceklerden hemide kocaman nerden çıktıysa alamam öldüremem ne yapacağımı şaşırdım kcişim uyuyor bi böcek yüzündende uyandıramam adamı bekarken kulağıma böcek girmişti ordan beri böceklerden çok tiksinirim elektirik süpürgesiyle 2 metre uzaktan zorlada olsa çektim süpürgem suyla çalışıyo içinde ölür dedim ne ölmesi cirit adıyor orda sinirlerim bozuldu süpürgenin her bi deliğini tıkadım çıkmasın diye sabha kadar orda bekledi belki ölür dedim sabahda ewi makineye çektim artık daha fazla dayanamöadı öldü ııyyyiii aklıma geldikçe bi hoş oluyorumklava:böcek deme bana yaaaaaaa çok korkarım ben walla ben olsam uyandırırım kocişi bir ara paranoyak olmuştum sanki her baktığım karartıyı böcek zannediyrdum
:roflol: katil krispiiiiiiiiii böcük bi çıtırtı duydu ve duyduğu son çıtırtı oldu yazık garibanaaa eşşek kadar halinle oncazz hayvandan mı korktun nan :mymeka:
ne var bende korkuyorum çok doğal birşey bikerem:1closedeyes::1closedeyes:
benim 3'lüm testim çok şükür temiz çıktı.(gerçi kimsenin merak ettiğini sanmıyorum ya, yinede yazayım dedim.)
bu arada kuzularınızın kilolarına bakıyorum, herkesin 150-190gr arası, benim ki geçen hafta 16+3 te 213 gr dı. benim kuzucuk tosun paşamı ne?:uhm:
krispi bulantı olmazmı çok çektim direk kusmayla en son geçen hafta kustuydum inşallah olmaz artık..hadi bak çıbık kartanesş hatta albüme oradan başka fotolarda ekleyecektim unuttum..aa dur kocişe söyleyeyim artık yeni hallerimi çeksinde koyam orayada..
ay kızlar dün gece abdest almak için banyoya gittim bide ne göreyim baş parmağım kadar bi böcek banyoda o bana bakıyo ben ona bakıyom acayip tırsarım böceklerden hemide kocaman nerden çıktıysa alamam öldüremem ne yapacağımı şaşırdım kcişim uyuyor bi böcek yüzündende uyandıramam adamı bekarken kulağıma böcek girmişti ordan beri böceklerden çok tiksinirim elektirik süpürgesiyle 2 metre uzaktan zorlada olsa çektim süpürgem suyla çalışıyo içinde ölür dedim ne ölmesi cirit adıyor orda sinirlerim bozuldu süpürgenin her bi deliğini tıkadım çıkmasın diye sabha kadar orda bekledi belki ölür dedim sabahda ewi makineye çektim artık daha fazla dayanamöadı öldü ııyyyiii aklıma geldikçe bi hoş oluyorum[/QUOTE
ne abdestı nan gece gece cani karı böcegın hesabı ayrı senı ızleyecektı belkım alkisalkisalkis
bayan kuaförüyümne iş yapıyon bacım
pis gacı :dilcikar:bende 15 gündür kusmuyom ben sadece sbahları kusardım çoğu zamanda tükürük kusardım acayip bişey
slm kızlar nasılsınızzz...
slm canım
ben eve gidiyom kızlaaar... hoşçakalına.s.
ceriin yalnız unique için uyarayım cicim şok olabülürsüün kızımız çok güzel maşşallaah
krispii canliz kuaför
kızlar eklenmemiş kişi sadece profilinizdeki resimi görürü sonuçta sizi biri aradıgı zman profildeki reimi görür öyle ekler zati resim küççükse anlaşılmıyor benimki önceden kabak kimin ortadaydı çünkü vesikalıktı ayy salak kafam evli yamama ragmen o kadar çok tanımadıgım erkeklerden arkadaşlık teklifi geldiki resmen arkadaş kurmak için girmiş siteye..şimdik resim degiştirdim vesikalık kadar kabak gibi ortada degil ..gıı kartanesi yeni profilimi gördünmü incek tarafındaki marul kafe diye bir yer var bruncha gittigimizde çekinmiştim..
yav kızlar facede ben girdim hepiceginize baktım kimseler bana gelmemiş sagolsun zeytinim ugrayıvermiş yazmış duvarıma...nan nasılım onu bilem söylemediniz..
benim 3'lüm testim çok şükür temiz çıktı.(gerçi kimsenin merak ettiğini sanmıyorum ya, yinede yazayım dedim.)
bu arada kuzularınızın kilolarına bakıyorum, herkesin 150-190gr arası, benim ki geçen hafta 16+3 te 213 gr dı. benim kuzucuk tosun paşamı ne?:uhm:
kız ben giremiyom face iş yerinden
orda yassak
akşam da bilg. açmıyom zati ondan kimseye bakamıyom ahanda şimdi baktımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?