2009 Kasm Anneleri

:roflol: katil krispiiiiiiiiii böcük bi çıtırtı duydu ve duyduğu son çıtırtı oldu yazık garibanaaa eşşek kadar halinle oncazz hayvandan mı korktun nan :mymeka:

ay kusura bakmasın napim seninde kulağına böcek girseydide hastanelik olsaydın değil öldürmek parça pinçik yapardın onu ayyy fena oldum bööööğğğğğ-tatlicadiarzu-

aa dur nan bakıyoom

yav kızlar facede ben girdim hepiceginize baktım kimseler bana gelmemiş sagolsun zeytinim ugrayıvermiş yazmış duvarıma...nan nasılım onu bilem söylemediniz..

baktım şimdii çok güzel bi yere benziyoo tabüü sen de ayrı bir güzellik katmışın foto karesinee
vesikalık fotonu da gördümmm kızııım tabü teklifler gelir o fotoyaa

krispi bulantı olmazmı çok çektim direk kusmayla en son geçen hafta kustuydum inşallah olmaz artık..hadi bak çıbık kartanesş hatta albüme oradan başka fotolarda ekleyecektim unuttum..aa dur kocişe söyleyeyim artık yeni hallerimi çeksinde koyam orayada..

benim 3'lüm testim çok şükür temiz çıktı.(gerçi kimsenin merak ettiğini sanmıyorum ya, yinede yazayım dedim.)

bu arada kuzularınızın kilolarına bakıyorum, herkesin 150-190gr arası, benim ki geçen hafta 16+3 te 213 gr dı. benim kuzucuk tosun paşamı ne?:uhm:

yaz adını özelden bakam yawrııımm merak ediom burdaki gacıları zati bende face yok ama bende kk da albüme bi resim koyimde siz de benim gül yüzümü görün naniknanik

gönderdim hacı.. :dance:

yav evde fıstık var mı acaba bi bakim valla bi yerim şişicekkk .......

bende 15 gündür kusmuyom ben sadece sbahları kusardım çoğu zamanda tükürük kusardım acayip bişey

yav kızlar facede ben girdim hepiceginize baktım kimseler bana gelmemiş sagolsun zeytinim ugrayıvermiş yazmış duvarıma...nan nasılım onu bilem söylemediniz..

kız ben giremiyom face iş yerinden
orda yassak
akşam da bilg. açmıyom zati ondan kimseye bakamıyom ahanda şimdi baktımm

selam kızlar bi çıtırtı duyuyormusunuz ben geldim
nasılsınız güzeller kızım pc , yi rehin aldı çizgi film izliyordu kapattırmıyorda çatlak şimdi uyududa öyle geldim
nann ne çatlak diyon yavruya al bi pc onada kurtul:mymeka:
bu karının tek amacı para harcamak anaam kaç
siz ev köy olamazsiniz yevruuum olur mu ööle hergün paraları saç dışarı acık idareli olmayı öğrenin bakeeemm
yaw walla bi resturant falan açsın kocişi bunu o paklar ancak

hıı anladımm kartanem benimde işyerinden açılmıyor..bazen akşamalrı bakarken ..biz genelde canlızla karşılaşıyoruz ..ayy yanlışmı söyledim yine....

:mymeka: nie merak etmiyek eşek çok kalabalığız kafalar karışabülüooo hemen hormonların etkisiynen tribal enfeksiyona kapılmayalımm döverun haaa :jeyyar:
çok sewündüm canım tosuncuğa ei bak e miiiopuyorumnanaktan

koy koy yeni göbüşlü fotolarını koy ben de çekilem bari artık da koyem 5 aya gircez yakında

uniiiiii senin hiç bişini göstermiyyyyyyyyy kartanesinin ilk sayfayı görmüştüm emme sende tık yoh

ben eve gidiyom kızlaaar... hoşçakalına.s.

güle güle zerenimmmm... kenardan kenardan git...gamyoncuiremsu

ceriin yalnız unique için uyarayım cicim şok olabülürsüün kızımız çok güzel maşşallaah
krispii canliz kuaför

o kadar da diil yahu...

mavişim tabi normalde öyle de ... geçenlerde bi dingil sen herkese görünüyosun dedi bana o yüzden dedim cerin bi bak hele diye...

kıs ben seni eklediğimde dedim ne güzelsin diye hatta kk dakilerin hepsi mi afet dediydim...emme sen o zaman kim kimdir anlamaya uğraşıyodun atladın heralde kaydirigubbakcemile2

canım gözüün aydınnn...neden merak etmeyelim aşkolsuunnnn :1hug:

bu arada tosun paşayı allah nazarlardan saklasınnnn

kız ben giremiyom face iş yerinden
orda yassak
akşam da bilg. açmıyom zati ondan kimseye bakamıyom ahanda şimdi baktımm

ben de girmiyorum biliyosunuz kapatmıştım hatta sırf sizin gül yüzünüzü görem diye açtımmm daha doğrusu eksik kalmim diye :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…