2009 Kasm Anneleri

canım benım üzme sakın kendını vardır herseyde bi hayır öyle düşün.evet bu halınle taşınması zor olcak ama sen ağır şeyler kaldırma eşin de yardım eder başka yardım edecek birisi var mı keşke yakınında olsakta bızımde bı faydamız olsa.hayırlısı olsun canım

canım onları havale et ne halleri varsa görsünn.bence annenın yanına gitmen çok daha iyi en azından bundan sonra onlardan uzak olucaksınız.boşver canım bebişlerini kendını düşünn ol du mu lütfen

şükür canım temız çıkmış testınn.gene göstermedımı kendisini bebişş hayırlısı olsun tatlım er geç öğrencezzzz..ohh evdesın dinlen güzelce bol bol uyu

iyiyiz canım yaa nerelerdesin sen hiç görünmüyorsun walla özlettin kendini:1hug:

gündüz fazla giremıyorum tatlım koçiş evde akşam gidiyo işe ondna onla ilgilenıyorum tatlımm cnaım benım bende sizleri hep özlüyorum birgün girmim eksik hissediyorum.nasılsın itekcım ne zaman gidiyosun doktoraaa

slm kızlar.
bende 3lü test için kan verdim.
sonuçları bekliyorum.

10.5 cm bebeğim daha.
kilosunu hiç sormadım.
aklıma gelmedi.
bi dahakine sorucam.
ama bende göbüş var.
bide hamile kıyafeti giyince tombiş tombiş oluyorum.

inş güsel haberler alırsın tombiş anne seni:1hug:

dur geldim canım yaa 11 haziranda gideceğim.senin cinsiyet belli olmadı daha dimi senin kontrol ne zaman:uhm:

ne güsel az kalmış ben 15 hazıranda gideceğim yok tatlım doktor hiç bişey demedı cinsiyet hakkında bizde sormadıkk ama bu seferde bişi sölemezsee klava: artık sölenır dururum.3 lü testte yapacağım deedi

selam canım hamile kıyafeti giyiyormusun daha erken değilmi banamı öyle geliyor
ben 1 ay sonra anca giyerim herhalde kızımada 5 aylıkken giymiştim gerçi şimdiden kıyafetlerin belleri olmamaya başladı ama idare ediyom işte

Selam arkadaşlar 2 gündür filan giremedim işlerim baya yoğundu, geçmişi okumaya çalıştım ama 200 sayfa filan var heralde:)

nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…