ay kociş aradıı bu akşam dışarı çıkarcakmış beni ev hapsi çok oldu sen şimdi depresyona girersin ben seni biliom dedi :)) çok yorulmadan azcık dışarı çıkarıs didi kaydirigubbakcemile2
var da unnuttum gı neydi girmeye girmeye işden yasak engelli giremioz evde de pc yok pc alıım da eve sorcam nan size pc alınca face veririm size iresmime de bakarsınız tımammıı
bende bugun erken cıkımda ikizlerime takke alcamsıgmıyırlar ama daha burdayım
nann havamı atıyorsunuz yaw ben face kullanmıyorum ne yapacağım şimcik sizi göremiyorummafoldumben
profıllere bak itekcım
ya miniğim senin şu avatarına hastayımmm o veledi ısırmak isteyooomm Şeniz
ıtek bılmıyorum ben göndermesını benım profıle gır orda solda uste var bır fotom
itek masallah senın oglanın gözlerı ne guzel öle
yok gülüm hani nerde nerde nerdeebisce sana isim yazmıştım gördünmü...
nannn o benim kuzummm kötükedihüsoitek masallah senın oglanın gözlerı ne guzel öle
gıııııııı ben geçen kom dan aldım küçük gösterenler var ya onnardan accaaiiip pırtladı lan millet suratıma deel onnara bakıyodu uyus oluyodum naniknanik şimdi rahatladım baya toparlıyo daha çüçük gösterio tafsiye ederinn vereliniortak
inşallah canım gönlune göre verir allah ck tatlı ama masallah ,sağol teyzesi eee annesine çekmiş yavrucağım ayy inş bu bebişimde bana benzer yaaa:jeyyar:
yok gülüm hani nerde nerde nerde
nannn o benim kuzummm kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?