2009 Kasm Anneleri

nann havamı atıyorsunuz yaw ben face kullanmıyorum ne yapacağım şimcik sizi göremiyorummafoldumben

ay kociş aradıı bu akşam dışarı çıkarcakmış beni ev hapsi çok oldu sen şimdi depresyona girersin ben seni biliom dedi :)) çok yorulmadan azcık dışarı çıkarıs didi kaydirigubbakcemile2

ay kociş aradıı bu akşam dışarı çıkarcakmış beni ev hapsi çok oldu sen şimdi depresyona girersin ben seni biliom dedi :)) çok yorulmadan azcık dışarı çıkarıs didi kaydirigubbakcemile2

gezgıncı gez bakalım ıyı olur valla sıkılmıssındır zaten kaydirigubbakcemile

var da unnuttum gı neydi girmeye girmeye işden yasak engelli giremioz evde de pc yok pc alıım da eve sorcam nan size pc alınca face veririm size iresmime de bakarsınız tımammıı

al ebisim yaaa aşkamlarıda görüşürz seninle.ya ben seni çok merak ediyorum msndeki alanına koysana fotolarınıoradan bari bakıyım.benim fotolar alanımda

bende bugun erken cıkımda ikizlerime takke alcam sıgmıyırlar ama daha burdayım

gıııııııı ben geçen kom dan aldım küçük gösterenler var ya onnardan accaaiiip pırtladı lan millet suratıma deel onnara bakıyodu uyus oluyodum naniknanik şimdi rahatladım baya toparlıyo daha çüçük gösterio tafsiye ederinn vereliniortak

ya miniğim senin şu avatarına hastayımmm o veledi ısırmak isteyooomm Şeniz

bir ara oğluşumun fotosu vardı teyzesi bu fotoyu görünce bayıldım malum iş gs oluncakaydirigubbakcemile3
çık gez birazcık kendini yormadan güzelim yaaa bende artık oğluşla gündüz turlarına başlamayı düşünüyorum

kom ne kııı anlamadım benim böle birşeye ihtiyacım varda onun için sordum ayrıca foto harika pastayla eşarp uyumlu bayıldım ben çok dikkat ederim böle şeylerekaydirigubbakcemile3

ben oğlum olursa buğra koymayı düşünüyorum dedim beğenirsen koyabilirsin tabi.bide eşimin ismini önerebilirim talha valla buba olmasa ben koyardım hehe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…