canımcım söylemedi yaklaşık üç hafta sonra görüşürüz dedi.bide artık bebekle ilgili yapılacak test falan kalmadı dei yapmayacak geliba.ne yapsam sizce ya gidiyorum zaten ayın onbeşinden sonra vana biliyosunuz ya orda yaptırmak geç olur belki bulamam falan burda yaptırıp gidem dimi.
dilmuhcım sen yaptır o zman beratefenin dedigi gibi birçok şeye bakılıyor sen bilirsin yinede..
evvvvvvvet kaktüs emiyomuş radyasyonu.mesela o yüzden bütün baz istasyonlarının çevresinde kaktüs varmış.gazete okumuştum beeeeenkızlar size bi haber kaktüs varya o radyasyonu alırmış diye duydum
ahanda şinik sınıfıma dolu kaktüs getirdiler
kızlar bu hafta dok gidecem 3 lü test için belki cinsiyeti öğrenirim
dilmuh testlerin ii ya o yuzden istememiştir bence benim ikili çok ii diilde o yuzden için rahat etsin git dedi
üleynnn bu cerin nereye kayboldu
bırdayım ya midem köti :1no2:
gıııııı ne diyon şimdi yaptırammı.bu arada baktım resmine şeker çok yakışmışsınızrabbim sizi birbirinize bağışlasın gıııııııııopuyorumnanaktan
:1hug: saol canımm hepimizi işallah..
bu arada bence yaptırma zaten taşınma ev tutma derken bi dünya masrafınız olucak az bi para diil en az 300 - 500 istiolar sende zaten risk yok allahın izniyle ama yinede sen bilirsinn
400 500 degil en fazla 300 olur sanırım benim gidecegim yerde 250 ye yapıyorlarmış kim söylediydi bilmiyorum ama eyüp ekiciye gidecem büyük ihtimalle..ama 3 lü yapılmadıysa ayrıntılıya girmeni tavsiye ederim...genelde doktorlar ister çünkü...
yok kıs sen de kilolu gözükmüyon
balık etli falan yanilülülülülülü
doğumdan sonra veririrz anacım kilolarımızı
ben 49.2 gram çıktım 3 gün önce bundan sonra ben de alırım kilo herhalde
ama sütten tiksindim bide balık yeme zamanı bitti eti yedim ama
balık hapı içcem ben de
dilmuh canım d.bakırlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?