2009 Kasm Anneleri

dilmuh testlerin ii ya o yuzden istememiştir bence benim ikili çok ii diilde o yuzden için rahat etsin git dedi

dilmuhcım sen yaptır o zman beratefenin dedigi gibi birçok şeye bakılıyor sen bilirsin yinede..

yaptıramda canım nerede yaptıram onu bilmiyomki
kızlar size bi haber kaktüs varya o radyasyonu alırmış diye duydum
ahanda şinik sınıfıma dolu kaktüs getirdiler
evvvvvvvet kaktüs emiyomuş radyasyonu.mesela o yüzden bütün baz istasyonlarının çevresinde kaktüs varmış.gazete okumuştum beeeeen
kızlar bu hafta dok gidecem 3 lü test için belki cinsiyeti öğrenirim

canımın içi bende üçlüye gittiğimde öğrendim

günaydın kızlaar selam herkese :)banada dr.bişi demedi bu ayrıntılı ultrason hakkında yaa.bide şu kilo problemi var tabii hamile kaldığımdan beri kilo almadım alahım umarım az ilo alırım çok dikkat ediyorum o yüzden..

dilmuh testlerin ii ya o yuzden istememiştir bence benim ikili çok ii diilde o yuzden için rahat etsin git dedi

gıııııı ne diyon şimdi yaptırammı.bu arada baktım resmine şeker çok yakışmışsınızrabbim sizi birbirinize bağışlasın gıııııııııopuyorumnanaktan

gıııııı ne diyon şimdi yaptırammı.bu arada baktım resmine şeker çok yakışmışsınızrabbim sizi birbirinize bağışlasın gıııııııııopuyorumnanaktan

:1hug: saol canımm hepimizi işallah..
bu arada bence yaptırma zaten taşınma ev tutma derken bi dünya masrafınız olucak az bi para diil en az 300 - 500 istiolar sende zaten risk yok allahın izniyle ama yinede sen bilirsinn

:1hug: saol canımm hepimizi işallah..
bu arada bence yaptırma zaten taşınma ev tutma derken bi dünya masrafınız olucak az bi para diil en az 300 - 500 istiolar sende zaten risk yok allahın izniyle ama yinede sen bilirsinn

canım şimdi gittiğim hastaneyi aradım 200ymüş ve benim doktorum yapıyomuş.ya benim kafama takılır ama bide kocişle konuşam bakem ne diycek

400 500 degil en fazla 300 olur sanırım benim gidecegim yerde 250 ye yapıyorlarmış kim söylediydi bilmiyorum ama eyüp ekiciye gidecem büyük ihtimalle..ama 3 lü yapılmadıysa ayrıntılıya girmeni tavsiye ederim...genelde doktorlar ister çünkü...

anaaam bu ne sıcak bee piştim vallaa
bi de trafik öfff neyse hallettim işlerimi geldim
ayrıntılı usg için dr. önerdiler onu araştırmalıyım inş. kurumun anlaşması vardır kaydirigubbakcemile2

canım ben medicalparka gidiyorum istanbuldaki ve 200e yapıyolarmış e bura daha ucuz

benim dr. ikili yaptırdı... sonuç normal çıktı... 3 lü de yaptırıcaz ayrıntılı usg ye de gireceksin dedi.... her bişeyi yapıyo yaw bu adam... ama benim testler devlet hastanesinde yapıldığı için para alınmıyo... ayrıntılı usg için dışarıya biryere gidicez ona 250 falan veririz herhalde..

ben yemeğe gidiyom kızlarcokacimcoook.. afiyet olsun hepinize

kızlaaaaaaaaaar 18+1 olmuşum aaaaaaaaa kocaman olmuşum.bu arada benim göbişte sanki hergün biraz daha büyüyooooooo.siz ne alemdesiniz.
kartanesi sen üçlü yaptırmıştın dimi.

bende balıktan tiksinmiştim. doktorum hap vermedi hergün 2 tane ceviz ye dedi. bende öyle yapıyorum ceviz ve semiz otu yiyom. balık hapını son aylarda veriyorlarmış. o zaman gerekliymiş

herkese selam
bugün doktora gittim weeeeeeeeeeeee doktor pipi göremiyorum kıza benziyo sanki dedi:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…