anaaam bu ne sıcak bee piştim vallaa
bi de trafik öfff neyse hallettim işlerimi geldim
ayrıntılı usg için dr. önerdiler onu araştırmalıyım inş. kurumun anlaşması vardır kaydirigubbakcemile2
herkese selam
bugün doktora gittim weeeeeeeeeeeee doktor pipi göremiyorum kıza benziyo sanki dedi:dance:
herkese selam
bugün doktora gittim weeeeeeeeeeeee doktor pipi göremiyorum kıza benziyo sanki dedi:dance:
herkese selam
slm arkadaşlar nasılsınız bana dr um önümüzdeki hafta organ taraması yapacağını söyledi bu sizin dediğiniz detaylı usg aynı şeymi oluyo acaba...
tüh beeeeeeeee gitti irfancannnn delikafadulden
hımm o zaman benden muayene ücreti dışında ücret alırmı ki...
zaren eyüp ekici varmış ama 250 alıyorlarmış ..dengemi düzendemi ne farkla sanırım 80 le yapıyorlarmış...ama bilmiyorum bakalım doktorum ne diyecek uzman olan iyi bir yere göndermek istiyor...tuba gözün aydın kız geliyor demek...
kartanesi kimi önerdiler?
kartanesi özl değilse sen hangi kurumdasın canım?
ben de anlaşmalı bir yer bulup gitsem diyorum... araştırmam lazım.. sen bulursan haber ver canım bana da olur mu:1rolleyes:
kızlaaaaaaaaaar 18+1 olmuşum aaaaaaaaa kocaman olmuşum.bu arada benim göbişte sanki hergün biraz daha büyüyooooooo.siz ne alemdesiniz.
kartanesi sen üçlü yaptırmıştın dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?