2009 Kasm Anneleri

offf annemi özledim ablamı özledim tombiş yeğenimi özledim yatmaktan sıkıldım işe de gitmek istemiyom hoffffffff çok gıcığım bugun çoooooooookkk :çok üzgünüm:

aaa çok ayıp naptın nan akşam gezdin mi kocacıınlaa?:jeyyar:

evet canım üçlü temiz çıktı çok şükür şimdi de ayrıntılı usg istedi
daha 5 kuruşumuz nasip olmadı hastaneye nan ayrıntılı pahalıymış içime oturdu mafoldumben

gıııı bende aradıum hasatneyi kurum anlaşması var ama kurum karşılamıyo ayrıntılıyı dedi kız.e bu kurum neyi karşılıyo canım valla ben bulamadım haaaaa

aa ne iyimiş de bana şimdi hastaneden 4 boyutluyu ssk karşılamıyo dedileer

gııııııı bendemi orda yaptırsam acaba.benimki 200 dedi.sadece ayrıntılı için.benim hastane kesin bide muayene ücreti alır etti 245 ohooooooooooo çok nan.

gıııı bende aradıum hasatneyi kurum anlaşması var ama kurum karşılamıyo ayrıntılıyı dedi kız.e bu kurum neyi karşılıyo canım valla ben bulamadım haaaaa

bi bakem de daha ucuz ve anlaşmalı bi yer bulem
hrs 320 miş
bizim hastanenin doktoru da tam izne çıkcak zamanı bulmuş hee

eyüp ekici 250 miş henüz bende arayıp sormadım hep öyle diyorlar...bende yüksek ihtimal ona gidecem..bakalım doktoaumla yarın konuşurum..ne bileyim denge sanırım 80 tl ya farkla ssk yapıyormuş ama dogrumu bilmem burada bir yerde okudum...

aa ne iyimiş de bana şimdi hastaneden 4 boyutluyu ssk karşılamıyo dedileer

gııı bizim yaptıracağımız 4 boyutlumu renklimi ne bu şimdi.ayyyy hesaplayınca ikili üçlü ayrıntılı aboooooo çok nan bu kadar para.hehe eskiden bu hatunlar tarlada doğuruyomuş gıııı.

kızlar bu usg 19-23 haftalar arasında yapılıyo dimi.o zaman ben haftaya gitsem olur.şimdi 19.haftama giriyom,haftaya 20.haftama.tam zamanı oluyo.valla vakitte yok benim ha.

hangi arada derede yazdınız yahuuuuuuuuu

nerden bakıyorsunuz fotonuza yeni göbiş mi varda ben görmedim

bu arada o bahsettiğiniz usg olayı ne ben fransız kaldım valla biri açıklama yapsın okuduğum kadarıylan çok pahalı bişiymişşşş

bu arada DıLMUH tayniniz çıkıyormuş yanlış anlamadıysam hayırlı olsun gerçi senin içinde zor olacak ama sen bişeylere ellemessin o halinle sana da kolay gelsin canım

ben 3lüden 4lüden pek anlamıyorum. bana renkli ultrason için randevu al dediler aldım. sizin bu 3lü 4lü dediğiniz renkli ultrason mu?

aaa çok ayıp naptın nan akşam gezdin mi kocacıınlaa?:jeyyar:

konuyu değüştürüyon demü annamadık sanki hıh :1closedeyes: gezdüm ama azıcık yemek yedik sora seni sahile götürem dedi ula bi baktık arabanın ruhsatını ewde bırakmışık polisler falan her bi yerde çevirme yapıy geri döndük sinir oldum Çok üzgünüm çoook

nan şansa bak yaa
medicanayı aradım 100 lira fark varmış emmee cihaz bozuk allahım çekilecek çilem varmış

kız dilmuh benim haftama daha var yoksa beraberce bakırköy kadın doğuma gider bakılırdık haa ayrıntılı orda yapılıyodu galba benim arkadaş var orda bi arim de sorim varsa sende oraya gidersinnn beleşşşş

18-23 hafta detaylı fetal ultrasonografi olarak geçio

baştan sölesene gııı ona göre sorardım vakfa kadın diyo 3 boyutluyu karşılıyo ama ayrıntılının başka adı var mı burda yazarsa karşılar diyoo oof netcem ben yaa kafam karıştııı

benimde kafam karıştı yarın doktora sorayım tam adı neymiş ne yapılacakmış malum ona göre bir yer ayarlayacagız sanırsam 250 gözden çıkarmamız gerekecek..

yok be eyüpe gidersin o zman eyüp çok başarılı bir doktormuş hep diyorlar hemde 250 miş tlf nosuda var nette google amcadan arattıgında çıkıyor.

sağol canım.valla ben sadece taşımayacam ama her bi haltı ben etcem yokki kimsem bana yardım etsinmafoldumben

gıııı beleşmiymiş e oraya gidem.bende medicalparkı aradım kendi doktorum yapıyomuş 200 liraymış.kıııııız senin daha var tüh beraber giderdik ne has olurdu neyse hayırlısı artıkın.

baştan sölesene gııı ona göre sorardım vakfa kadın diyo 3 boyutluyu karşılıyo ama ayrıntılının başka adı var mı burda yazarsa karşılar diyoo oof netcem ben yaa kafam karıştııı

gulüm bana doktorun verdiği istek kağıdında ahanda aynen öle yaziy yane 18-23 hafta detaylı fetal ultrasonografi deyü üst düzey ultrasonda denebülü sanırım ama bu renkli doppler falan farklı şeylermiş galba ben internetten öle okumuştumm siz benim yazdığım gibi sorun bence dooplerde sadece damarlara mı bakıomuş ne aman ne bilim kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…