offf annemi özledim ablamı özledim tombiş yeğenimi özledim yatmaktan sıkıldım işe de gitmek istemiyom hoffffffff çok gıcığım bugun çoooooooookkk :çok üzgünüm:
evet canım üçlü temiz çıktı çok şükür şimdi de ayrıntılı usg istedi
daha 5 kuruşumuz nasip olmadı hastaneye nan ayrıntılı pahalıymış içime oturdu mafoldumben
ben kontrole bi özele bi sigortaya gidiyorum. sigortada bütün tahlillerimi 1 kuruş para vermeden yaptırıyorum. renkli ultrason içinde randevu verdiler bana. oana da para vermicem. zeytinburnu semiha şakir doğum evinde yaptırıcam. hemde cok güzel bakıyolar. bi giren hasta yarım saat 45dk içerde kalıyoo. öyle baştan savma yapmıyolar. ilgilenenlere duyurulur
ben kontrole bi özele bi sigortaya gidiyorum. sigortada bütün tahlillerimi 1 kuruş para vermeden yaptırıyorum. renkli ultrason içinde randevu verdiler bana. oana da para vermicem. zeytinburnu semiha şakir doğum evinde yaptırıcam. hemde cok güzel bakıyolar. bi giren hasta yarım saat 45dk içerde kalıyoo. öyle baştan savma yapmıyolar. ilgilenenlere duyurulur
gıııı bende aradıum hasatneyi kurum anlaşması var ama kurum karşılamıyo ayrıntılıyı dedi kız.e bu kurum neyi karşılıyo canım valla ben bulamadım haaaaa
aa ne iyimiş de bana şimdi hastaneden 4 boyutluyu ssk karşılamıyo dedileer
ayy bayılazaam şimdii
aradım vakfı 3 boyutlu usg yi karşılıyomuş 4 boyutlunun başka adı var mı diyo
kızlar bu ayrıntılı 4 boyutlu mu 3 boyutlu mu? 4. boyut ne yaa?
cerin nan baktım fotona
kız canliz benim de tahmin ettiğim gibi diilmiş delikafadulden
maşallah çok hoşşsun anam dur bi de iteke bakcemm
bu arada aradım hastaneyi 12 hazirana kadar doluyuz sonra da dr. izne ayrılıyo dedi ne zaman döncek belli değil dedi benneyaptımki
20. haftada gitmek gerekiyo heralde demi yaa erken gitsek olmaz başka hastanelere bakim bari
aaa çok ayıp naptın nan akşam gezdin mi kocacıınlaa?:jeyyar:
18-23 hafta detaylı fetal ultrasonografi olarak geçio
nan şansa bak yaa
medicanayı aradım 100 lira fark varmış emmee cihaz bozuk allahım çekilecek çilem varmış
hangi arada derede yazdınız yahuuuuuuuuu
nerden bakıyorsunuz fotonuza yeni göbiş mi varda ben görmedim
bu arada o bahsettiğiniz usg olayı ne ben fransız kaldım valla biri açıklama yapsın okuduğum kadarıylan çok pahalı bişiymişşşş
bu arada DİLMUH tayniniz çıkıyormuş yanlış anlamadıysam hayırlı olsun gerçi senin içinde zor olacak ama sen bişeylere ellemessin o halinle sana da kolay gelsin canım
kız dilmuh benim haftama daha var yoksa beraberce bakırköy kadın doğuma gider bakılırdık haa ayrıntılı orda yapılıyodu galba benim arkadaş var orda bi arim de sorim varsa sende oraya gidersinnn beleşşşş
baştan sölesene gııı ona göre sorardım vakfa kadın diyo 3 boyutluyu karşılıyo ama ayrıntılının başka adı var mı burda yazarsa karşılar diyoo oof netcem ben yaa kafam karıştııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?