bide en iyi cihazlar ve bu iş için özel eğitim almış dr.lar olması lazımmış öle dio ..
aman be ucuzunu bulcam derken tel. faturası aynı şeye denk gelcek zati aramıyom artık kimseyi
Cerin sağol canım şimdi anladım ama buna dr karar veriyor değil mi kendi başımıza karar veremeyiz. inşallah bu usg ye gerek kalmaz.
Kartanesi çok heyecan yapma hayırlısı olsun umarım bunlara ihtiyacımız olmaz da bu kadar para ödemek zorunda kalmayız.
ya benim gideceem çok ii bi prof ama beleşe bulup bi hastaneye mi yapışsam acep ama bunu yapan kişi de önemliymiş bee paraya kıyayım kırk yılın başı olcak bişi demi nan cimriliğin alemi yok
rüyanda mı gördün nan biziabbaaaoowwww gaciiiiiii bütün gece siznen uğraştım manyah ettüz beniiiiiiiiiii kartanesüynen sennnnnnnnnn delikafadulden
ayy hadi kuzum çabuk git gel iyi haberlerle inş..günaydın kızlar, bu gün öytlen dr. gidiyorum 3 lü sonucunu öğrencem bana şans dileyin
hah anam ondan randevu alamıcaz bu gidişle gıı sen aldın mıkartanesi ben eyüp ekici yi aradım ankara pek meşhur 250 tl ücreti
höööyyttttttt niye nan gören şaşırıo ne bekliodunuz çarli mi töbee :mymeka: :roflol:
dilmuh, cum sen hangi medical parka gidiyosun bende medical parka gidiyom fatihdekine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?