2009 Kasm Anneleri

allaam yaa sinir oldum hee
29 mayıs hastanesini aradım karı demesin mi ssk farkı 16.50 özle farkı 50 deyüü
ee iyi madem dedim yok önce ordaki dr.dan randevu alcakmışım o istekte buluncakmış öle elimi kolumu sallıya sallıya gidemezmişim
ne zor işmiş bu yaa töbe tööbee
bi de muayene mi olcez şimdi

benim dr..bişi demedi ama nasılsa 21.haftamda dr.a gidicem eğer gerekliyse o zaman gittiğimde baktırırım.ama nette okudum bi kaç yerde eğer tarama testlerinde bi anormallik çıkarsa kesin yapılması lazımmış.

eweeeet mamamı yedim geldim
demekki doplerle ayrıntılı ultrason aynı şey değilmiş bende aynı sanmıştım bende soracam bu kontrole gittiğimde bakalım ne kadarmış ben 5 aylıkken girmeyi düşünüyorum

aman be ucuzunu bulcam derken tel. faturası aynı şeye denk gelcek zati aramıyom artık kimseyi

Cerin sağol canım şimdi anladım ama buna dr karar veriyor değil mi kendi başımıza karar veremeyiz. inşallah bu usg ye gerek kalmaz.

Kartanesi çok heyecan yapma hayırlısı olsun umarım bunlara ihtiyacımız olmaz da bu kadar para ödemek zorunda kalmayız.

vallahi her merkezde uzman yokmuş.bizim burda kesin yoktur ben yine kendi dr.uma giderim.hatta arkadasımı aradım o geçen yıl doğum yaptı onuda izmire sevk etmişler burdaki özel hastanelerde olmasına rağmen yaptırma demişler onada.

ya benim gideceem çok ii bi prof ama beleşe bulup bi hastaneye mi yapışsam acep ama bunu yapan kişi de önemliymiş bee paraya kıyayım kırk yılın başı olcak bişi demi nan cimriliğin alemi yok

tatlım benim ikilide kan değerlerim çok ii ancak ense kalınlığı biraz fazlaydı yani sınıra yakın o yuzden dr 3 lü diil direk bunu yaptıralım dedi bende onun dediğini yaptırmak istiom gerçi kociş hem 3lüyü yaptırak hem de bunu deyo ama test yaptırıp sonuç beklemek istemeyim

ya benim gideceem çok ii bi prof ama beleşe bulup bi hastaneye mi yapışsam acep ama bunu yapan kişi de önemliymiş bee paraya kıyayım kırk yılın başı olcak bişi demi nan cimriliğin alemi yok

nan ben sana hangi doktora gidiyon diye sordum neye cevap vermiyon anam.klava:

abbaaaoowwww gaciiiiiii bütün gece siznen uğraştım manyah ettüz beniiiiiiiiiii kartanesüynen sennnnnnnnnn delikafadulden
rüyanda mı gördün nan bizi
günaydın kızlar, bu gün öytlen dr. gidiyorum 3 lü sonucunu öğrencem bana şans dileyin
ayy hadi kuzum çabuk git gel iyi haberlerle inş..
kartanesi ben eyüp ekici yi aradım ankara pek meşhur 250 tl ücreti
hah anam ondan randevu alamıcaz bu gidişle gıı sen aldın mı
höööyyttttttt niye nan gören şaşırıo ne bekliodunuz çarli mi töbee :mymeka: :roflol:

hee daha şebek bişi bekliyodum ben :roflol::roflol:

önceden hamilelikler ne kolaymış nan dr yok test yok höffffffff kilolarca şeyler kaldırıyolar duşuk muşuk derdi yok anaaamm kaynanam dioki 50 kiloluk un çuvalını sırtladım ben böle şeyler görmedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…