neden be beni nasıl tahmın edıyodunuz kartanesı sen görmedın mıanam facede dıger fotolarımı -tatlicadiarzu- ben sizi kapalı tahmin etmıyordun bakımdan settım dı alkisalkisalkiscerin nan baktım fotona
kız canliz benim de tahmin ettiğim gibi diilmiş delikafadulden
maşallah çok hoşşsun anam dur bi de iteke bakcemm
bu arada aradım hastaneyi 12 hazirana kadar doluyuz sonra da dr. izne ayrılıyo dedi ne zaman döncek belli değil dedi benneyaptımki
20. haftada gitmek gerekiyo heralde demi yaa erken gitsek olmaz başka hastanelere bakim bari
kafamçokkarıştı çarlı mı hahahaaaahöööyyttttttt niye nan gören şaşırıo ne bekliodunuz çarli mi töbee :mymeka: :roflol:
canım gözün aydın fıztık geldı masallahherkese selam
bugün doktora gittim weeeeeeeeeeeee doktor pipi göremiyorum kıza benziyo sanki dedi:dance:
aynen yaww bız mı cok nazluyuk nee bende 3 test yaptırmasam mı dıye dusuneyrum valla tırstım daönceden hamilelikler ne kolaymış nan dr yok test yok höffffffff kilolarca şeyler kaldırıyolar duşuk muşuk derdi yok anaaamm kaynanam dioki 50 kiloluk un çuvalını sırtladım ben böle şeyler görmedim :))
onun cınsıyetı nekı onuda topıke alak yanlız 1 sartla hepimizin bebegıne bebek arabası alsın yoksa olmasskızlar çağla şikel hamileymiş he dün akşam izledim hemide 3.5 aylık sanırsam oda kasım anası olacak he he he he:roflol::roflol:
belki içimizden biri çağla şikel dir ne dersünüz :jeyyar: ben şu karalardan şupheleniom karakız veya karazeytün :1ninca::roflol::roflol:
mersi şekerim. walla allah gönlüme göre verdi ama bizim herüfe acıdım sanki biraz içi burkuldu. o erkek istiyodu. ay yazık kıyamam ona. gerçi hayırlısı benim için farketmez falan diyo ama yemezleeeeeerrrrrrr:jeyyar:
valla nan zaten iyi hastaneleri aradım ama dr iyi olsun bi de bişey var der dangalak canımızı sıkar yok yere ebn en iyisi şu eyüp ekiciye gidemm kaydirigubbakcemileya benim gideceem çok ii bi prof ama beleşe bulup bi hastaneye mi yapışsam acep ama bunu yapan kişi de önemliymiş bee paraya kıyayım kırk yılın başı olcak bişi demi nan cimriliğin alemi yok
:içelim::roflol::roflol::roflol:
ama harbiden işi bilen biri lazım bence uyduruk yerler aramayın hiç yaptırmayın daha ii bea
çağırın da topice gelsin gııkızlar çağla şikel hamileymiş he dün akşam izledim hemide 3.5 aylık sanırsam oda kasım anası olacak he he he he:roflol::roflol:
olabilir heebelki içimizden biri çağla şikel dir ne dersünüz :jeyyar: ben şu karalardan şupheleniom karakız veya karazeytün :1ninca::roflol::roflol:
ewet öyleydi ama çok bebek ölümleri olurdu ölü bebek çok doğardı şimdi okadar fazla değil bence bu kadar ontroller testler işe yarıyordur
nan orda vurgu şöleeneden be beni nasıl tahmın edıyodunuz kartanesı sen görmedın mıanam facede dıger fotolarımı -tatlicadiarzu- ben sizi kapalı tahmin etmıyordun bakımdan settım dı alkisalkisalkis
neden be beni nasıl tahmın edıyodunuz kartanesı sen görmedın mıanam facede dıger fotolarımı -tatlicadiarzu- ben sizi kapalı tahmin etmıyordun bakımdan settım dı alkisalkisalkis
hahaah koptum lan kartanesiiiiiii canliz gene yanlış annadııııııı :roflol::roflol: ulan bu karıya fön sıcağımı yaramıyo nedür anam canliz orda kartanesi sana seslenio diokiii cerin tahmin ettiğim gibi deel diyo hay senin anlayışına kurban biri şuna erik bulsun iice tırladı bu nannnnnnnn :roflol:
neden be beni nasıl tahmın edıyodunuz kartanesı sen görmedın mıanam facede dıger fotolarımı -tatlicadiarzu- ben sizi kapalı tahmin etmıyordun bakımdan settım dı alkisalkisalkis
kafamçokkarıştı çarlı mı hahahaaaa
canım gözün aydın fıztık geldı masallah
aynen yaww bız mı cok nazluyuk nee bende 3 test yaptırmasam mı dıye dusuneyrum valla tırstım da
onun cınsıyetı nekı onuda topıke alak yanlız 1 sartla hepimizin bebegıne bebek arabası alsın yoksa olmassklava:
bence sensın saklanıp duruyon boyna :1ninca: cık nan ortaya gacııı
nan orda vurgu şölee
kız canliiiz, ben de cerini öyle tahmin etmiyodum
annadın mı şeker şimcik seni deel cerini yaane alkisalkisalkis
hahaah koptum lan kartanesiiiiiii canliz gene yanlış annadııııııı :roflol::roflol: ulan bu karıya fön sıcağımı yaramıyo nedür anam canliz orda kartanesi sana seslenio diokiii cerin tahmin ettiğim gibi deel diyo hay senin anlayışına kurban biri şuna erik bulsun iice tırladı bu nannnnnnnn :roflol:
kızlaaaaaar ben pazara gidiyom biraz meyve alamda gelem.zaten kocişede sinirlendim.sabahtan beri araba için koşturuyo benimle ilgilenmiyomafoldumben
kızım hadi bu sefer yırttın e bi dahakine pipiş olursa napcan sen bence o isme alış İRFANCAN delikafadulden güzel lan valla söleye söleye ben alıştım şahsen oğlum olsaydı koyardım yane1ninca: nası olsa kızım olcak istediğim kadar sallayabülürümm)
kızım o arabalar varyaaa bizim kumalarımızzzz :dilcikar: ben alıştım artık kumam diyom kociş yerlere yatıyo ama öle valla napem ben alıştım ağlama yıwrım :teselli:
kaydirigubbakcemile döverım bak seni nan :mymeka: ne dalga gecıyon azsık safız deyee hıı hee antalyanın sıcagı yetmıyur zatı bırde fön sıcagı yıyok burda erık aldım ya sukur ama gıdım gıdım yiyom btmesın dıyo yaksan fena oluyom kafamçokkarıştı erıksızneden be beni nasıl tahmın edıyodunuz kartanesı sen görmedın mıanam facede dıger fotolarımı -tatlicadiarzu- ben sizi kapalı tahmin etmıyordun bakımdan settım dı alkisalkisalkis
wallaha bilmiyom cinsiyetini bir daha görürsem sorarım :roflol::roflol:
sor tabı canım bır yapıyosan pesını bırakma turkbayragi hadı bakalım koçumm ögrende gel delikafadulden
nan bu neslüynan karalar tayfası nereye kayboldular kendilerine gizli bi topic mi kurdular nee
elifsun gacısı da yok ortalarda
asıl destna yok yaa çok merak ediyom onu en son 3lüsonuu alcaktı
kızım o arabalar varyaaa bizim kumalarımızzzz :dilcikar: ben alıştım artık kumam diyom kociş yerlere yatıyo ama öle valla napem ben alıştım ağlama yıwrım :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?