2009 Kasm Anneleri

evet, hormonlar tavan. laelaelaelaelae darısı başınıza.

niye merak etmeyelim kuzum yaaaaklava:ne güsel temiz çıkmış gözün aydın güzelim.ne güsel kız tosuncuk geliyorhihoyyyt

sağol tatlım. darısı tüm bekleyenlere inşallah.

abbbaoowww kızım git protez pipi bul tak çocuğa ve de irfancan'a da kurban ol leeen makbiilee haaaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
ulen kaynanam zeynep kaynatam ahmet ben koyabülrün ama onada kocam izin vermiyo moktan isimleri olsa tuttururdu ama kesin höytt onların adı olcek deyü ay bu dunya böle kardeş laelaelaelaelae

süpermıs yaww -tatlicadiarzu- makbiiileee koptum buna :roflol:

sana ayıp bee cocugun elınden pc mı alınır kocaman kadınsın aaaa kaydirigubbakcemile

biz bulamadık kız ismi yaa
gaaba elif olcakkk

guzel kız elıf melis de güzel bak aklında bulunsun :1shok:

biz bulamadık kız ismi yaa
gaaba elif olcakkk

benim eltü kızına koydu yoksa bende isterdim elif çok güzel on numero elifler çok güzel oluyo genelde yerimseniben benim kızım özge olcak kısmetse teyzesüü gerçi ben ela istiodum da babası koysun istedim

ya o kaktüs olayı dogru degilmiş sonradan duydum yoksa bende düşündüm özellikle gebelikten dolayı..

yaptıramda canım nerede yaptıram onu bilmiyomki

evvvvvvvet kaktüs emiyomuş radyasyonu.mesela o yüzden bütün baz istasyonlarının çevresinde kaktüs varmış.gazete okumuştum beeeeen
vallahi ben daha yeni duydum sınıfa getirip bıraktılar ondan didim

bende balıktan tiksinmiştim. doktorum hap vermedi hergün 2 tane ceviz ye dedi. bende öyle yapıyorum ceviz ve semiz otu yiyom. balık hapını son aylarda veriyorlarmış. o zaman gerekliymiş
bende yiyemiyorum banada verdi dr balık yemediğin gün 1 tane iç dedi

herkese selam
bugün doktora gittim weeeeeeeeeeeee doktor pipi göremiyorum kıza benziyo sanki dedi:dance:
hayırlı olsun canım gözün aydın
hee kız kimse bilmiyodu da son zamanlarda öğrendiler o da göbüşten diil bilenler bilmeyenlere annatmış misaali Çok üzgünüm çoook
annam benim ki hemen naklen yayın oldu 2 aylıkken belli oldu yaaa
2. ayın sonlarıydı amma göbüş kocamandı kaydirigubbakcemile3

evet evet benim masamda var işyerindee
evde de vaar :lepi:
bana da getirdiler

belki içimizden biri çağla şikel dir ne dersünüz :jeyyar: ben şu karalardan şupheleniom karakız veya karazeytün :1ninca::roflol::roflol:

yok kız ben face de gördüm ikisi de çağla değil kaydirigubbakcemile3

bende elif ismine bayılırım çok güzel bi isim.ben kızım olsa kesin eylül koycaktım ama hiiç erkek ismi dşünmemiştim yaa valla çok şaşkınım

yahu duyun beni o kadar da gücücük değilim.
Kartanesi Cerin Canlız daha sayimmiiiiiiiiiii adresinixzi yazında bende ekleyim sizi

bişey sorcam size benim bugün 15+5 günlüktü bebbiş. boyu 19.2 mm internetten baktım 2cm uzun haftasına göre.bide125 gr ana bodur baba bodur. kime çekmiş bu velet. sizin bu haftalarda boyu gramı ne kadardı hatırlıyonuz mu?

benim eltü kızına koydu yoksa bende isterdim elif çok güzel on numero elifler çok güzel oluyo genelde yerimseniben benim kızım özge olcak kısmetse teyzesüü gerçi ben ela istiodum da babası koysun istedim

ela benim kızım olcak :mymeka: sen özgeye devam :jeyyar: :jeyyar: yoksa sanada makbiile koyarlak bak delikafadulden

bide ben çoğunuzu başka bi topikte gördüm. göbüşlerinizi yarıştırıyodunuz.:CüvCüv: hala devam ediyo musunuz o topiğe? bende göbüşümü koycemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…