cidden şimdi bide isim derdi var yaa. insan kendi bebeğine hiç bi ismi yakıştıramıyo yaa.cinsiyetide belli ya 2 gündür biz kocacımla sadece isim konuşur olduk :)
:mymeka: nie merak etmiyek eşek çok kalabalığız kafalar karışabülüooo hemen hormonların etkisiynen tribal enfeksiyona kapılmayalımm döverun haaa :jeyyar:
çok sewündüm canım tosuncuğa ei bak e miiiopuyorumnanaktan
niye merak etmeyelim kuzum yaaaaklava:ne güsel temiz çıkmış gözün aydın güzelim.ne güsel kız tosuncuk geliyorhihoyyyt
ay çok yaşa emi. :roflol:sen beni güldürdün allahta seni güldürsün. walla bende alışmaya başlamıştım heee. kısmet artık. acaba bu seferde kaynanam tutturur mu benim adımı koyun diye.-tatlicadiarzu- onun adı daha feciii. makbule. burhan altıntop gibi makbiiile makbiile diye gezerim kızın etrafındadelikafadulden
kaydirigubbakcemile döverım bak seni nan :mymeka: ne dalga gecıyon azsık safız deyee hıı hee antalyanın sıcagı yetmıyur zatı bırde fön sıcagı yıyok burda erık aldım ya sukur ama gıdım gıdım yiyom btmesın dıyo yaksan fena oluyom kafamçokkarıştı erıksız
temem temem ağlama ben senü böle seviyom zati zuzuuu kaydirigubbakcemile5
süpermıs yaww -tatlicadiarzu- makbiiileee koptum buna :roflol:ay çok yaşa emi. :roflol:sen beni güldürdün allahta seni güldürsün. walla bende alışmaya başlamıştım heee. kısmet artık. acaba bu seferde kaynanam tutturur mu benim adımı koyun diye.-tatlicadiarzu- onun adı daha feciii. makbule. burhan altıntop gibi makbiiile makbiile diye gezerim kızın etrafındadelikafadulden
sana ayıp bee cocugun elınden pc mı alınır kocaman kadınsın aaaa kaydirigubbakcemilekızlar bu saat oldu hala ewim düzenlenmemiş ayıp çok ayıp utanmıyonuzmu beni meşgul etmeye hele şu halimizi görseniz pc, nin yarısında kızım çizgi film izliyor yarısındada ben sizinle lak lak yapıyom
:roflol::roflol:
biz bulamadık kız ismi yaa
gaaba elif olcakkk
slm kızlar...
3lü testimin sonucu çıktı.
az önce tel geldi.
temiz dediler.....
benim kumam rıdvan dilmenle hınal uluç :roflol:
bizim ailenin diğer iki ferdi olur kendileri
slm kızlar...
az önce tel geldi.
temiz dediler.....
gaaba elif olcakkk
gaaba elif olcakkk
slm kızlar...
az önce tel geldi.
temiz dediler.....
ya o kaktüs olayı dogru degilmiş sonradan duydum yoksa bende düşündüm özellikle gebelikten dolayı..
vallahi ben daha yeni duydum sınıfa getirip bıraktılar ondan didimyaptıramda canım nerede yaptıram onu bilmiyomki
evvvvvvvet kaktüs emiyomuş radyasyonu.mesela o yüzden bütün baz istasyonlarının çevresinde kaktüs varmış.gazete okumuştum beeeeen
bende yiyemiyorum banada verdi dr balık yemediğin gün 1 tane iç dedibende balıktan tiksinmiştim. doktorum hap vermedi hergün 2 tane ceviz ye dedi. bende öyle yapıyorum ceviz ve semiz otu yiyom. balık hapını son aylarda veriyorlarmış. o zaman gerekliymiş
hayırlı olsun canım gözün aydınherkese selam
bugün doktora gittim weeeeeeeeeeeee doktor pipi göremiyorum kıza benziyo sanki dedi:dance:
annam benim ki hemen naklen yayın oldu 2 aylıkken belli oldu yaaahee kız kimse bilmiyodu da son zamanlarda öğrendiler o da göbüşten diil bilenler bilmeyenlere annatmış misaali Çok üzgünüm çoook
bana da getirdilerevet evet benim masamda var işyerindee
evde de vaar :lepi:
belki içimizden biri çağla şikel dir ne dersünüz :jeyyar: ben şu karalardan şupheleniom karakız veya karazeytün :1ninca::roflol::roflol:
süpermıs yaww -tatlicadiarzu- makbiiileee koptum buna :roflol:
sana ayıp bee cocugun elınden pc mı alınır kocaman kadınsın aaaa kaydirigubbakcemile
guzel kız elıf melis de güzel bak aklında bulunsun :1shok:
benim eltü kızına koydu yoksa bende isterdim elif çok güzel on numero elifler çok güzel oluyo genelde yerimseniben benim kızım özge olcak kısmetse teyzesüü gerçi ben ela istiodum da babası koysun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?