neyse kızlar artık çıkayım ewi yerleştireyim bugün fatih pazarına gidecem çilek alacam reçel yapmak için
lennn nesli yok destna yok karalar arada uğramışlarnan bu neslüynan karalar tayfası nereye kayboldular kendilerine gizli bi topic mi kurdular nee
elifsun gacısı da yok ortalarda
asıl destna yok yaa çok merak ediyom onu en son 3lüsonuu alcaktı
bak benim adımı koymak istersen izin veririmbiz bulamadık kız ismi yaa
gaaba elif olcakkk
gözün aydın canımslm kızlar...
3lü testimin sonucu çıktı.
az önce tel geldi.
temiz dediler.....
koş lenn ekle hemenbide ben çoğunuzu başka bi topikte gördüm. göbüşlerinizi yarıştırıyodunuz.:CüvCüv: hala devam ediyo musunuz o topiğe? bende göbüşümü koycemde
ne yağmırı bee buralar yaniii öldüm ıscaktanhee koy kıız göbüş topicimiz ora bizim
ben de koyem yeni halimi
bu arada burda deli gib yağmur başladııı
hoşgeldin kuzu nerdeydin sen naptın mevlüt vardı dünİyi günler Kasım Anneleri..
Beratefe Hayırlı olsun canım benim Allahım Hayırlı evlatlar nasip etsin..Sonuçta erkek çocuk annesiyim ve Allahım herkeze bizimkiler gibi tatlı oğluşlar nasip etsin mükemmel bir duygu.. a.s.
Cangum gözün aydın canım seninde a.s. a.s.
Diğer yazılar oldukça kalabalıkHepsini okumadım umarım kimseyi atlamamışımdır..Hepiniz iyisinizdir inşallah..Ara ara okuyabiliyorum yazılanları sizlere hoşsohpetler a.s. a.s.Küçücükle hepinizi Öperiz a.s. a.s.
neyse kızlar artık çıkayım ewi yerleştireyim bugün fatih pazarına gidecem çilek alacam reçel yapmak için
kızlar dün sinirim bozuldu ya.benim teyzem kızları beni hiç arayıp sormazlardı,tayin çıkınca dün teyzemle kızı gelmişler.teyzemin kızı başladı yok onların hastanede biri doğum yapmış işte normal doğummuş bebek kadının çatısından geçmemiş bir saat orda kalmış falan.sonra yok erken doğanlar varmış.ayyyyyyyy çığlık atcaktım ya.karı hem aramaz sormaz gelincede sinir ya deli oldum.kocişe anlattım oda sinir oldu.ayyyyyyyyy kaynanalar halt etmiş yanında
sana özelden yazacadım ama özel mesajın kapalı
cem yılmazın reklamına çıktığı kurumdayım annadın sen onuu :jeyyar:
bi de anlamıyolar 4 boyutlu diyince yaa yanlış bişeye gitcez nerdeyse
kızım o arabalar varyaaa bizim kumalarımızzzz :dilcikar: ben alıştım artık kumam diyom kociş yerlere yatıyo ama öle valla napem ben alıştım ağlama yıwrım :teselli:
kızlar hamile kıyafeti giyiyormusunuz ben daha başlamadım ama kıyafetlerimin belleri sıkıyor yaaa kalçalardan iyide beller olmeyo
hamile olduğumu anlamıyorlar hastaneye giderken otobüse biniyom kimse bana yer wermiyo üleynn diyorum accuk daha şisede millet bana yer werse ayy kızıma hamileyken herkes yer ewrirdi özledim o günlerimi haaaaaa
lenn ne var sankim bulunmayacak bişeymi yeter ki iste 2 dk bulunuryaa bu karıda hep cıkarken mama adı verıyo ya tam dayaklık heeeklava: ben karpuz kavun diyom mu nan
kızlar dün sinirim bozuldu ya.benim teyzem kızları beni hiç arayıp sormazlardı,tayin çıkınca dün teyzemle kızı gelmişler.teyzemin kızı başladı yok onların hastanede biri doğum yapmış işte normal doğummuş bebek kadının çatısından geçmemiş bir saat orda kalmış falan.sonra yok erken doğanlar varmış.ayyyyyyyy çığlık atcaktım ya.karı hem aramaz sormaz gelincede sinir ya deli oldum.kocişe anlattım oda sinir oldu.ayyyyyyyyy kaynanalar halt etmiş yanında
kızlaarrrrr gittim geldim dr. a trisomy 18 1/4532 yazıyo yani risk 4532 kişiden birini işaret ediyo dr. en az risk grubundasın didi iyimş yane sonuşlar ohhhhhhhhhh dedim yaaaaaa rahatladım valla
nann kartanesi bence elif koyun gıı güsel isim anlamı da hoş zeynep elif falan da koyabilirsin
kızlaarrrrr gittim geldim dr. a trisomy 18 1/4532 yazıyo yani risk 4532 kişiden birini işaret ediyo dr. en az risk grubundasın didi iyimş yane sonuşlar ohhhhhhhhhh dedim yaaaaaa rahatladım valla
nann kartanesi bence elif koyun gıı güsel isim anlamı da hoş zeynep elif falan da koyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?