2009 Kasm Anneleri

yi o zaman ben çıkayım senağlamasenağlama
cıkma tamam şaka ettınm nann gitmee senağlama

yahu duyun beni o kadar da gücücük değilim.
Kartanesi Cerin Canlız daha sayimmiiiiiiiiiii adresinixzi yazında bende ekleyim sizi

verelım cıcım facen varmı senın ad özelden bana eklıyım hemen senı

yahu duyun beni o kadar da gücücük değilim.
Kartanesi Cerin Canlız daha sayimmiiiiiiiiiii adresinixzi yazında bende ekleyim sizi
dur yazcam sana şimdi bekle ama cerinin yok kii ona albümden bakcaan

bilemiyom şeker benimki 17. haftada 206 gr boyunu sölemedi emme seninki de mm diil cmdir cicim

itek gıı şimdi baktım fotolarınaa
süpperrr
çok duru bi güzelliğin var maşallah demeden geçemicem
oğlunun gözleri de sana çekmiş maşallahh
bu arada dikkatimden kaçmayan bir ayrıntı daha var hangi liseden mezunsun gıı ank. da mı okudun liseyi özelden yaz bana

bide ben çoğunuzu başka bi topikte gördüm. göbüşlerinizi yarıştırıyodunuz.:CüvCüv: hala devam ediyo musunuz o topiğe? bende göbüşümü koycemde
hee koy kıız göbüş topicimiz ora bizim
ben de koyem yeni halimi

bu arada burda deli gib yağmur başladııı

karakızın son durumunu biri bana anlatabilir mi? sayfalar çok ilerlemiş, en son 3'lü de de sorun çıkmış, ayrıntılıya girecek diyordunuz. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.

ben gidiyom kızlar eccük yatcemm oof karnım da acıktı ama canım bişey istemiyo yaa

tuba benim kızıma hamileyken 16 haftalıkken 220 gr dı sen o ultrason ölçümlerine kafayı takma aynı çıkmıyorlar ona bakarsan benim kız baya şişko doğardı 3.120 doğdu hatta aynı gün iki hastanede ultrasona girmiştim birisi 3.600 doğacak dedi birisi 3 kilo biraz üzerinde olabilir dedi we 3.120 doğdu diğeriyle arada yarım kilo war yaaa ikincinin dediği çıktı we o ikincinin dediği hastanede yaptım doğumu

şiiiiiiiii duygusal çıtırtı gitme nan
tamam gitmeyom
cıkma tamam şaka ettınm nann gitmee senağlama
bu kadar ısrara gitmeyem bari

verelım cıcım facen varmı senın ad özelden bana eklıyım hemen senı

anaaa göbüşlerinize baktım maşallah hepinizin hamiş olduğu besbelii yaa benim hiiiç göbüşüm yok yani varda eski göbüşüm var hamile olduğumu hiç kimse anlamıyo yaa

kızlar hamile kıyafeti giyiyormusunuz ben daha başlamadım ama kıyafetlerimin belleri sıkıyor yaaa kalçalardan iyide beller olmeyo
hamile olduğumu anlamıyorlar hastaneye giderken otobüse biniyom kimse bana yer wermiyo üleynn diyorum accuk daha şisede millet bana yer werse ayy kızıma hamileyken herkes yer ewrirdi özledim o günlerimi haaaaaa

ıyi günler Kasım Anneleri..

Beratefe Hayırlı olsun canım benim Allahım Hayırlı evlatlar nasip etsin..Sonuçta erkek çocuk annesiyim ve Allahım herkeze bizimkiler gibi tatlı oğluşlar nasip etsin mükemmel bir duygu.. a.s.

Cangum gözün aydın canım seninde a.s. a.s.

Diğer yazılar oldukça kalabalıkHepsini okumadım umarım kimseyi atlamamışımdır..Hepiniz iyisinizdir inşallah..Ara ara okuyabiliyorum yazılanları sizlere hoşsohpetler a.s. a.s.Küçücükle hepinizi Öperiz a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…