ooh oh yandaan ben sana dedim demiii sositososito sositososito
evet şeker elif koycaz sanırım
ay elenktrikler gitti kaldım ööölece yattım yuvarlandım gelir gelmez çöndüm pc başına kaydirigubbakcemile2
gııııııııı elevittemi kullanmıyon sen.eeeeeee herkes kullanıyo biliyom ben
gııııııııı elevittemi kullanmıyon sen.eeeeeee herkes kullanıyo biliyom ben
dilmuh çıktın mı pazara var mı bişiler cici kıyafetler falan
kullanmıyom kız ben en son folici bıraktım bittigııııııııı elevittemi kullanmıyon sen.eeeeeee herkes kullanıyo biliyom ben
hımmm.. ben zekai tahir burak hastanesinin bir doktoruna gidiyorum.. yani kontrollerim doktorun muayenehanesinde oluyor.. tetkikler için hastaneye gidiyorum.. doğum da orda olacak inşallahh... şu ana kadar hiç bir tetkike para vermedim... bu ayrıntılı usg ye de para vermiycez anladığım kadarıyla... hoş verilecek olsaydı yine yaptırıcaktık yani....
valla ben dr un sekreterine sordum.. o hastanede bazen ssk lıları dışarı yönlendiriyoruz.farkını ödüyorlar dedi... "yani ssk karşılıyor mu?" dedim "evet" dedi.. doktora gidince sorarım istersen...
bunu normal doktorlar değil radyoloji uzmanı yapıyormuş canım...
kızlar bu arada bi önerim olacak hepinize.... ayrıntılı usg ye giderken varsa kameranızı götürün... ve görüntüleri çekin yoksa da cep telefonunuzla çekebiirsiniz.... ben ce ilerisi için hoş bir anı olarak izlenebilirsırnaşık şey
usg görüntülerini bazı yerler cd olarak yapıyor, bazıları yapmıyor... mesela Eyüp Ekici yapmöamış ama bir başka arkadaşımın gittiği doktor (adını bilmiyorum) yapmış...
niye bu kadder övdün gıı bu ismi annıyamadım :jeyyar: :jeyyar:dedin valla cicimm çok şükür temiz çıktı herşey
kız türküsü bilem var elif dedim be dedim kız ben sana ne dedim
kuş kanadı kaleeem olsa amman ammann ah yazılmaz benim derdim
ben sabahları coraspin içiyorum akşamlarıda elevitle folik içiyorum 1 tane...ama bu ara başımda sürekli sızı şeklinde agrı oluyor daha dogrusu kalkınca hareket edince beynimden kan çekiliyor gibi ..kan basıncımı çok oluyorki yokmudur bunun çaresi acep doktoruma sorayım yarın..
inşallah bitanem bütün Hamişlerin ve kalmak isteyenlerinAsebam tşk ederim canım Şükür aslında bu evi aldığımda adağımdı aynı anda hamile olduğumu öğrendim gerisini biliyorsunuz testler,bulantılar şu zaman oldu test sonuçlarınıda iyi alınca hemen haftasına yaparım demiştim şükür olududa bittiŞimdi içim rahat..Amaa hep bebek mevlütleride nasip olsun dedi herkez inşallah hepimize nasip olur
NSE Canım melek anne hoşbuldum birtanem annemler bizdeler okuyorum onlarla sohpet ediyoruz bebek eşyalarına bakıyoruz :)Çok öperim birtanesi a.s. a.s.
Ebisce Gözün aydın Canım a.s. a.s.
ben sabahları coraspin içiyorum akşamlarıda elevitle folik içiyorum 1 tane...ama bu ara başımda sürekli sızı şeklinde agrı oluyor daha dogrusu kalkınca hareket edince beynimden kan çekiliyor gibi ..kan basıncımı çok oluyorki yokmudur bunun çaresi acep doktoruma sorayım yarın..
yaa bu aralar bende de inanılmaz bi baş ağrısı özellikle 2 gündür
kafamı hafif oynatsam beynim çıkacak gibi geliyo
bide mide bulantısı, başağrım arttıkça da mide bulatım da katlanıyo kafamçokkarıştı
berbat bi haldeyim
niye bu kadder övdün gıı bu ismi annıyamadım :jeyyar: :jeyyar:
kız sen hala folici bırakmadın mı
zaren kime gidiyon sen pekii?evet radyoloji uzmanları bakıyor..eyüpe gidecem büyük ihtimalle yani o cd ye kayıt edip vermiyormu tühh yaaa..neyse götürürüz biz fotograf makinasının kamerasıylan çekeriz ama orda o çekim güzel çıkmaz yaa.
cerin gııı evde oturmak da çekilir dert diilmiş haa evde olsam diip duruyodum evde de şurdan şuraya adım atasım gelmiyo yapılcak işler gözüme batıyo valla evde olan daha çok yorulur hee
akşam gelince zaten gözün bişey görmüyo rahatsız da olmuyon :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?