2009 Kasm Anneleri

ooh oh yandaan ben sana dedim demiii sositososito sositososito
evet şeker elif koycaz sanırım

dedin valla cicimm çok şükür temiz çıktı herşey
kız türküsü bilem var elif dedim be dedim kız ben sana ne dedim
kuş kanadı kaleeem olsa amman ammann ah yazılmaz benim derdim

zaren kime gidiyon sen pekii?evet radyoloji uzmanları bakıyor..eyüpe gidecem büyük ihtimalle yani o cd ye kayıt edip vermiyormu tühh yaaa..neyse götürürüz biz fotograf makinasının kamerasıylan çekeriz ama orda o çekim güzel çıkmaz yaa.

ben sabahları coraspin içiyorum akşamlarıda elevitle folik içiyorum 1 tane...ama bu ara başımda sürekli sızı şeklinde agrı oluyor daha dogrusu kalkınca hareket edince beynimden kan çekiliyor gibi ..kan basıncımı çok oluyorki yokmudur bunun çaresi acep doktoruma sorayım yarın..

gııııııııı elevittemi kullanmıyon sen.eeeeeee herkes kullanıyo biliyom ben
kullanmıyom kız ben en son folici bıraktım bitti

hıı tamam şeker
ya bu hrs hastanesindeki kadın neden ssk karşılamıyo dedi mademsee aaa bi daha arayım bari 320 olmaz 100 olur farkı o zaman
ben de hiç para vermedim bu zamana kadar bunu da anlaşmalı bi yere gidem de öyle kurtaram dediydim ama emin olamadım karşılayıp karşılamadıklarından 3 boyutluyu karşılıyomuş bu o mu ki acep? -tatlicadiarzu-

dedin valla cicimm çok şükür temiz çıktı herşey
kız türküsü bilem var elif dedim be dedim kız ben sana ne dedim
kuş kanadı kaleeem olsa amman ammann ah yazılmaz benim derdim
niye bu kadder övdün gıı bu ismi annıyamadım :jeyyar: :jeyyar:

kız sen hala folici bırakmadın mı

inşallah bitanem bütün Hamişlerin ve kalmak isteyenlerin
bebiş mevlütleri olsun hayırlı bir şekilde inşallah

canım bende sabahları elevit ve 3 folic plus içiyom

yaa bu aralar bende de inanılmaz bi baş ağrısı özellikle 2 gündür
kafamı hafif oynatsam beynim çıkacak gibi geliyo
bide mide bulantısı, başağrım arttıkça da mide bulatım da katlanıyo kafamçokkarıştı
berbat bi haldeyim

3.aydan sonra folik asitin bi faydası yokmuş.ayrıca elevitin içinde folic asitte var.ben folıci 3.ayda bıraktım elevit içiyorum.

hah işte onlardan bende de var zati ondan raporluyum yaa ööf kafam kazan gibi ama yaa hala geçmedi

folik mi hala mı içion kıs onu -tatlicadiarzu- bi zamandan sora esprisi kalmıyomuş gız onun

cerin gııı evde oturmak da çekilir dert diilmiş haa evde olsam diip duruyodum evde de şurdan şuraya adım atasım gelmiyo yapılcak işler gözüme batıyo valla evde olan daha çok yorulur hee
akşam gelince zaten gözün bişey görmüyo rahatsız da olmuyon :jeyyar:

benim doktorum Hüseyin Yeşilyurt canım...

he laa hele ben patladım malak gibi yatıyom offf nası gezesim var eminönü mahmutpaşa çarşı pazar hergun bi yere gitmek isteyom emmeeeeee kaldım bööölee Çok üzgünüm çoook

hadi asebacım gene bekleriiz...
N.S.E gördüm senii bu kasım anneleri de birbirinden güzel naan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…