2009 Kasm Anneleri

boşwer yaa millet zevk alıyo korkutmaktan sallama

ay yok salmak değilde aramaz sormaz sonra gidiyorum diye değere bindim gelmiş abuk sabuk şeyler anlatıyo ayyyyy

haklısın amaaaaaan

amaan herkesinde bi hikayesi var insanın canını sıkıcak.bencede hiç takılma allah yardımcımız olur
amin canım rabbim yardımcımız olsun

sorma ya valla doğru.bu tipler sürekli iş başındalar

gözün aydın canım

sağol canımcım.yok bişey kaldırmıyom sadece toplanacakları koliliyom kocişte taşıyo başka odaya.

gözün aydın canım. çok şükür bi 3lüyü daha güzel haberlerle atlattık. darısı herkesin başına:Saruboceq:

gözün aydın hayırlı olsun canım
sağol canım

msn alanımı kk de yok mu anlamadım ben baktım bulamadım
kkyı bilmem gıı ben msnden baktıım
anaaa göbüşlerinize baktım maşallah hepinizin hamiş olduğu besbelii yaa benim hiiiç göbüşüm yok yani varda eski göbüşüm var hamile olduğumu hiç kimse anlamıyo yaa
:roflol: benim ordaki göbüş biraz abartma oldu
elbiseden yaani
aslında heç belli deel şimcik tekrar çekilem de bakın gıı
ben zaten bol tunikler falan giyerdim hala onları giyiyom ama artık eski pantolonlar etekler sıkıyo hamiş pantolonu giyiyom
otobüs kullanmıyom ama kullansam bana da kimse yer vermez çünkü kimse anlamıyo
amaan ne takıyon deli mi nee
ne yağmırı bee buralar yaniii öldüm ıscaktan
valla kıız ay uçcaz şimdi burda bi de rüzgar var
ayy çarşamba pazarıı ne kaaaa zaman oldu gitmedümmm mafoldumben lan sen beoğlundan fatihe çilek almayamı gidecen :1shok:
gacıya bak yaa koca istanbulda hangi pazar ne gün sanki o planlıyo hee hepisinden habarı var :roflol:

yaa bu karıda hep cıkarken mama adı verıyo ya tam dayaklık heee klava: ben karpuz kavun diyom mu nan
üleynnn ne dersem seninde canınmı çekiyor yawww

ayy çarşamba pazarıı ne kaaaa zaman oldu gitmedümmm mafoldumben lan sen beoğlundan fatihe çilek almayamı gidecen :1shok:
heee beyoğlundaki çilekler hoşuma gitmeyooo hiç kokmuyorlar bile ama fatihde biraz daha küçük daha kokulu olanlar war geçen sene ordan almıştım çok güzel oldu reçelim

kızlar demir hapı kullanmaya başladınızmı ?

yok kullanmaya başlamadım ama salı günü doktora gidince soracam kısmetse

evet özel canım
bizim özel sağlık sigortamız var
peki sen hangi hastaneye gidiyosun
ya ben hrsyi aradım ssk karşılamıyo dedi
ben anlaşmalı bi yere gideyim en iyisi

ooh oh yandaan ben sana dedim demiii sositososito sositososito
evet şeker elif koycaz sanırım

gözün aydın tebrik ederim.darsı başıma inşallah
sağol cnm aminnnn
EBİSCE gözün aydın canım darısı diğer bekleyenlere olsun
amin canım inşallah herkes güzel sonuşlar alır
sağol canım benim

alkisalkisalkis çok güzel yaa ii haberler gelio bugun sanada geçmiş olsun canım gözün aydın

kartanesi nan eyüp ekici ayrıntılı ultrasonda number one mış habarın olsun fiytı 250 tl
sen randevu aldın mı ordaan
bizim hastanenin dr.u izne çıkıyomuş 12sinde 12sine kadar da doluymuş
yok bana sonra verccem dedi şimdi heeç bişey kullanmıyom ben

valla baya kocaman göbüşleriniz :) benim yok daha bende cektirim akşama kocacıma nasıl koycağımı anlatırsınız bana.banada dr.yazdı demir hapı şimdi alıcam kısmetse sabah başlıcam içmeye ondan sordum için varmı diye.

ay elenktrikler gitti kaldım ööölece yattım yuvarlandım gelir gelmez çöndüm pc başına kaydirigubbakcemile2

gözün aydın canıma.s.

bu ay başlıycazzz..

evet özel canım
bizim özel sağlık sigortamız var
peki sen hangi hastaneye gidiyosun
ya ben hrsyi aradım ssk karşılamıyo dedi
ben anlaşmalı bi yere gideyim en iyisi

hımmm.. ben zekai tahir burak hastanesinin bir doktoruna gidiyorum.. yani kontrollerim doktorun muayenehanesinde oluyor.. tetkikler için hastaneye gidiyorum.. doğum da orda olacak inşallahh... şu ana kadar hiç bir tetkike para vermedim... bu ayrıntılı usg ye de para vermiycez anladığım kadarıyla... hoş verilecek olsaydı yine yaptırıcaktık yani....

valla ben dr un sekreterine sordum.. o hastanede bazen ssk lıları dışarı yönlendiriyoruz.farkını ödüyorlar dedi... "yani ssk karşılıyor mu?" dedim "evet" dedi.. doktora gidince sorarım istersen...

bunu normal doktorlar değil radyoloji uzmanı yapıyormuş canım...

kızlar bu arada bi önerim olacak hepinize.... ayrıntılı usg ye giderken varsa kameranızı götürün... ve görüntüleri çekin yoksa da cep telefonunuzla çekebiirsiniz.... ben ce ilerisi için hoş bir anı olarak izlenebilirsırnaşık şey

usg görüntülerini bazı yerler cd olarak yapıyor, bazıları yapmıyor... mesela Eyüp Ekici yapmöamış ama bir başka arkadaşımın gittiği doktor (adını bilmiyorum) yapmış...

sen randevu aldın mı ordaan
bizim hastanenin dr.u izne çıkıyomuş 12sinde 12sine kadar da doluymuş

yok bana sonra verccem dedi şimdi heeç bişey kullanmıyom ben

ben yarın başlıcam içmeye demir hapını.bi tane kullandığım vitamin hapı vardı bide bu olcak işte.vitamini zaten taaa emzirme sürem bitene kadar kullancakmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…