2009 Kasm Anneleri

he laa hele ben patladım malak gibi yatıyom offf nası gezesim var eminönü mahmutpaşa çarşı pazar hergun bi yere gitmek isteyom emmeeeeee kaldım bööölee Çok üzgünüm çoook

ben de aslında atlıcam arabaya o Ankamall senin bu Acity benim talan etcem emmee
korkuyom nan elimin ayarı yokki maaşı hiç edip gelirim deyüü
zati artık kendime bişey almıcam bebişe de gider gereksiz gereksiz bissürü şey alırım ondan oturuyom oturduum yerde :roflol:

kartanesi valla uzun zmandır kullanıyorum günde 2 tane içiyordum gçen ay 1 indirdi bu ay ne der bilmem ..aseba 3 tanemi belki kan degerlerine göre böyle istemiştir.valla ya bana bir şeyler eksik geliyor yada fazla bilmiyorum çünkü başım tuhaf bir biçimde agrı gibi oluyor halim olmuyor hiç..

benim de ağrı çok sık olmaya başladı eskiden migren derdim ayda 1 gelirdi bu ne yaa pazardan beri ağrıyo zaten de çok sık aralıklarla ağrıyo artıkk

ya ben gittimde daha 3 ay dolmamıştı o yüzden içmemi istemiştir zaten ilaç içmeye bile karşı doktorum pastil bilem vermedi..nse nindemi facesi varr...nan kartanesi araba sürebiliyonmu bende diyom hep eşime yarın bebkten sonra nasıl gideceksek nasıl yapacaksak bugün kızdı bana sanki bebkten sopnra hayat bitecekmiş eve tıkılıp kalacakmış gibi konuşuyorsun bebginde gezmeye hakkı var çok huysuz olmazsa çıkarız diyor.emme tek başıma çıkabilirmiyim bilmiyorum ama eşimle hafta sonları kaçarı olmaz çıkarım ben ..dua edelim de çok huysuz bebelerimiz olmasın...önceden dahada tırsıyordum tatile filan gidemem diye..ama şimdi tahatım biraz daha akçaya giderim ben kayınvalidemler giderken bende takılırım onlar bana orada yardımcı olurlar sagolsun..şimdi ikizleri baş ediyor geçen senede 6 aylıkken gitmişlerdi bizimkilerde yazın başı 7 aylık falan olurlar

benim de ağrı çok sık olmaya başladı eskiden migren derdim ayda 1 gelirdi bu ne yaa pazardan beri ağrıyo zaten de çok sık aralıklarla ağrıyo artıkk

canım ilk 3 ay bulantı ikinci 3 ayda baş ağrıları son üç ayda da mide yanması ve uyku problemleri yoğun olurmuş

anam gıı araba olmasaydı napardım been kafamçokkarıştı elim ayağım valla
valla bana da bebiş olunca tüm hayat bitcekmiş gibi geliyodu ama gideriz bee gezeriz bebişimizle nolcak sankiii hele araba da varsa hiç sorun yok ama otobüslerde gerçekten zor oluyo mafoldumben

nan cerin ben az demedim onu hele ben bebk için tedavi gördüm...her tedavi sonunda hüsran olunca acaba olmaması gerektigi içinmi olmuyor diye ikileme çok düştüm.sonraları acaba hazır degilmiyim ben bakabilirmiyim vs vs ama şimdi kesinlikle öyle düşünmüyorum heleki yarın bir gün tekmeleri hissettigimizde içimizdeki o duygu daha farklı olur..yüzümüzde tuhaf bir şapşal ifademi olur bilemem ama ..

ay evet bu yazda bidahaki yazda tatil problem olmaz kasımda doğurmak çok ideal yauwwww kaydirigubbakcemile2

araba var kartanem ama ben kullanamıyorum bizimkini o yüzden biran önce degiştirelim diye can atıyorum heleki şimdi bebkte var o yüzden borcada fazla girmek istemiyorum ama bakalım ilk fırsatta uygun birşey bulursak degiştirecegiz...

canım ilk 3 ay bulantı ikinci 3 ayda baş ağrıları son üç ayda da mide yanması ve uyku problemleri yoğun olurmuş

bulantısız atlattık ilk 3 ay mükemmeldi çok şükür ama ikinci 3 ay beni benden etti hee
son 3 ayda mide yanması bekliyo beni muhtemelen kafamçokkarıştı

ya bende diom e-5 te arabada bebiş ağlarsa tepinirse naparım lan durcak yer bile yok ama otobus kesinlikle olcek şey deellll
lan çalışan gacılar bebekten sora döncekmisiniz işe evetse ne kadarlıkkene ?

walla kıslar geçmişi hiç okumadan geldim nasılsınız bakem güzel ANNELER.ayy bugün kayınvalidecim geldi bana çok sevdiğim birşey yaptı hani şöle sarılarak yapılan var ya ondan.ellerine sağlık güsel olmuş.arada iyiliği tutuyor yaw-tatlicadiarzu-

ay evet bu yazda bidahaki yazda tatil problem olmaz kasımda doğurmak çok ideal yauwwww kaydirigubbakcemile2

kesinlikle bu yaz fazla agır olmadıgımızdan yola çıkmak çok zor olmaz diye düşünüyorum tabii doktor ne der bilmem şimdi deli gibi bunu düşünüyorum...ama önümüzdeki yazda bebk toparlanmış olacagı için en az 6 aylık olacaklar nan nerdeyse temmuzda 8 aylık falan olacaklar hesapladımda..:teytey:

atarız bebeleri arkaya ooh gez anam gez
zaten benim herüf askere gitcek artık dr. a falan kendim götürcem heralde mafoldumben

ya bende diom e-5 te arabada bebiş ağlarsa tepinirse naparım lan durcak yer bile yok ama otobus kesinlikle olcek şey deellll
lan çalışan gacılar bebekten sora döncekmisiniz işe evetse ne kadarlıkkene ?

ben döncem anam
4 ay izin varya eccük de ücretsiz izin kullanabilirsem işte ne kadar iznim olursa yani mecbur kalınca döncem sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…