ne war bende açım kızımın uyanmasını bekliyom beraber kahwaltı edecez uyanırsa hanfendü
günaydın kızlaaar
nediyonuz bakemm
ayy gece rüyalarıma girdi be şu ayrıntılı ultrason işi kafamçokkarıştı
günaydın kızlaaar
nediyonuz bakemm
günaydın kızlaaar
nediyonuz bakemm
kızlar bendede geceleri sağa sola dönmek işkence oluyor her dönüşte uyanıyorum ki ben çok dönerim.ayyyyy hele bu gece çıldırcaktım ya kaç kere uyandım offfffffffffffff.benneyaptımki
kızlaaaaaaaaaaaarrr hepinize günaydııııııınnnnnnnn..........ya ben bugün bi bahane uydurup dr gitsem diyorum ne dersiniz.karnımda ok şiddetli sancı var falan desem.bu arada da şu geçen hafta % 90 lık cinsiyet tahmini belki % de % olur dimi..nasıl fikir ama.............
amin bacım aminohhhhh allah uzun verirsin ne güzel bizde seneye bekleriz dimiiiiiii.çok güzel ya
krispiii bebişin çok tatlı kıııııı maşallahhhhh anacım bu kasım anaları hem kendileri hem de yavruları çok güzell seçmece bunlarrrrrrrrrrr seçmeceeeeeeeeee maşallahhh herkeseeeeeeeee
Günaydın Kasım Anneleri a.s. a.s.
İzmir Yağmurlu dün geceden beridir sürekli yağıyor bereket olur inş.Sgumuşumu merak ediyorum umarım iyidir..Birde Nesliyi göremedim..
karakızz birtanem benim batma hissi korkma canım heleki aniden dönerken aynısını yaşadım hemde dün akşam kramp girer gibi oluyor ama hemen geçiyor endişelenecek birşey yok bundan sonrası rahim hızla büyüyor tatlım..detayla anlatırım sana birazdan:)
kızlar günaydın herkese bu aralar pek giremiyorum neler yapıyosunuz bakayım
evet sonunda 1 aydır bekliyorum sabırsızlıkla cinsiyetide tabiii...
karakız senide ekledim sanırım facede nagehan diye bir isim görürsen o benim şaşmayın haa
Günaydın Kasım Anneleri a.s. a.s.
İzmir Yağmurlu dün geceden beridir sürekli yağıyor bereket olur inş.Sgumuşumu merak ediyorum umarım iyidir..Birde Nesliyi göremedim..
karakızz birtanem benim batma hissi korkma canım heleki aniden dönerken aynısını yaşadım hemde dün akşam kramp girer gibi oluyor ama hemen geçiyor endişelenecek birşey yok bundan sonrası rahim hızla büyüyor tatlım..detayla anlatırım sana birazdan:)
günaydın kızlaaar
nediyonuz bakemm
ben de hamilelikten önce de vardı. ama şimdilerde çok daha kötü oluyor.. sürekli aynı durumda kaldığım ya da iş yaptığım zamanlar daha çok oluyor. internetten okuduğuma göre o bölgede çatlak olabilirmiş...
:roflol: :roflol:kartanesi ne takıyon kafaya bee hallederiz alimallah ne olsek verirsein 250 eyüp amcaya cebinde akrepmi var cimri karı... diyom emme bende ne halt edecem bilmiyorum her haltımı özelde yaptırıyorum...bu ay gitti paracıklar ortalama testler doktor parası derken 400 450 bulacak benimki.
zemuszemus zemuszemusayyyyyyyyyyyy takma anam bu kadaaaaaaa.çok şükür herşey tertemiz çıktı buda öyle olacak rabbimin izniyle.ben haftaya gitcem doktora gerçi üç hafta sonra gel dedi ama ben iki hafta sonra gitmiş olcam.ayyyy valla onun çağırdığı günlerde ya yolda olurum ya vandazemuszemus
:roflol: :roflol:okadar uğraşırsan ultrasonlan öle olur
geldin mi len tembel tosbaaaaaaaaaa :mymeka: kerata özlemişim haa :içelim:
hadi gözün aydıın süper bişey dimiiKARTANESİ dün bende bebeişimi ilk defa hissettim Şeniz
kartanesi günaydın niye rüyana girdiki ayrıntılı ultrason orda bebişini 3 boyutlu göreceksin sen onu düün başka bişi düşünme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?