2009 Kasm Anneleri

aseba tamam beaa ne kızıyon emin olmak istedim msndede varsın emme hiç açık görmedim seni o yzüden şettim demek o sensin lan bir gün denk geleydik ya msnde...nse tamam cnm sana yazarken gelmiş ben farketmedim....nazlı ne haber nasılsın?

kızlaaaaaaaaaaaarrr hepinize günaydııııııınnnnnnnn..........ya ben bugün bi bahane uydurup dr gitsem diyorum ne dersiniz.karnımda ok şiddetli sancı var falan desem.bu arada da şu geçen hafta % 90 lık cinsiyet tahmini belki % de % olur dimi..nasıl fikir ama.............

krispiii bebişin çok tatlı kıııııı maşallahhhhh anacım bu kasım anaları hem kendileri hem de yavruları çok güzell seçmece bunlarrrrrrrrrrr seçmeceeeeeeeeee maşallahhh herkeseeeeeeeee

kartanesi ne takıyon kafaya bee hallederiz alimallah ne olsek verirsein 250 eyüp amcaya cebinde akrepmi var cimri karı... diyom emme bende ne halt edecem bilmiyorum her haltımı özelde yaptırıyorum...bu ay gitti paracıklar ortalama testler doktor parası derken 400 450 bulacak benimki.

günaydın kızlaaar
nediyonuz bakemm
ayy gece rüyalarıma girdi be şu ayrıntılı ultrason işi kafamçokkarıştı

ayyyyyyyyyyyy takma anam bu kadaaaaaaa.çok şükür herşey tertemiz çıktı buda öyle olacak rabbimin izniyle.ben haftaya gitcem doktora gerçi üç hafta sonra gel dedi ama ben iki hafta sonra gitmiş olcam.ayyyy valla onun çağırdığı günlerde ya yolda olurum ya vandazemuszemus

delü karıı kaydirigubbakcemile2

ohhhhh allah uzun verirsin ne güzel bizde seneye bekleriz dimiiiiiii.çok güzel ya
amin bacım amin
krispiii bebişin çok tatlı kıııııı maşallahhhhh anacım bu kasım anaları hem kendileri hem de yavruları çok güzell seçmece bunlarrrrrrrrrrr seçmeceeeeeeeeee maşallahhh herkeseeeeeeeee

heee haklısın bu kasım anaları güzel bebekler çıkaracak

çok yavaş siteeeeeeeeeeeeeeeee ne yaptığımı anlamıyorum ya benim tickerimde yazım çıkmamış.

canım hoşgeldin a.s. sanırım bu kasılmalar çoğumuzda var ve çok fena haraket edemiyorsun öylece kalıveriyon

KARTANESİ dün bende bebeişimi ilk defa hissettim Şeniz

krispi avatarındaki resim o kaa guzel diil nan o guzelim çocuğun gözlerinin belli olduğu bi poz koy bakemmmmm

evet sonunda 1 aydır bekliyorum sabırsızlıkla cinsiyetide tabiii...

maviş bugunmü gidiyosun dr a cinsiyet için hadi bakalım ne diyecek sana sağlıklı olsunda canım öyle değilmi

karakız senide ekledim sanırım facede nagehan diye bir isim görürsen o benim şaşmayın haa

hemen bakayım kıs dur

günaydınnnnn canımın içi zemuszemus
valla istanbuldada feci yağmur var
canım batma hissinden korktum önce sabah uyandığım zaman ama şimdi rahatladım teşekkür ederim Şeniz

günaydın kızlaaar
nediyonuz bakemm
ayy gece rüyalarıma girdi be şu ayrıntılı ultrason işi kafamçokkarıştı

kartanesi günaydın niye rüyana girdiki ayrıntılı ultrason orda bebişini 3 boyutlu göreceksin sen onu düün başka bişi düşünme bence

akropolden randevu aldım önce dr.dan randevu alcakmışım o istekte buluncakmış fark 100 liraymış,
aklım hrsde kaldı yalnız dvdye çekiyolarmış çünküü :ecrin_bebek: ama fark 320

cevap yazdım ama çıkmamış hayret CADIARZU

peki çatlak varsa öncesinde nerden bilecez hiç düştüğümü hatırlamıyorum. dediğin gibi filimde çaktiremeyik

:roflol: :roflol:
ondan deel gıı
şimdi anlaşmalı yer araştırıyom hazır kurum karşılıcakken ne diye para verek diye yaw
ama karşılayıp karşılamıcandan emin olamadım -tatlicadiarzu-
hrsye gidecektim 320 karşılamazsa bi de diyerekten vazgeçtim
akropole gitcem fark 100 müş
zemuszemus zemuszemus
okadar uğraşırsan ultrasonlan öle olur
:roflol: :roflol:
geldin mi len tembel tosbaaaaaaaaaa :mymeka: kerata özlemişim haa :içelim:

ben de özledim gıı hemen kalktım geldim
bugün iyiyim çok şükür

KARTANESİ dün bende bebeişimi ilk defa hissettim Şeniz
hadi gözün aydıın süper bişey dimii
ben artık hergün hissediyom sıpamı kaydirigubbakcemile5
kartanesi günaydın niye rüyana girdiki ayrıntılı ultrason orda bebişini 3 boyutlu göreceksin sen onu düün başka bişi düşünme bence

karakızım nereye gitcemi şaşırdım o bakımdan rüyama girdi bizim hastanenin dr.u izne ayrılıyomuş da karar veremedim bi türlü 1000 tane hastane aradım yaw
bi de kimi diyor 4 boyutlu kimi diyor değil kafam allak bullak oldu -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…