kız yaptır boşver kafan rahat olur en azından.bende korkar oldum bütün testlerden ama kafam rahat etsin istiyorum.
tembel hatun saat iki oldu nan.ya benimde iştahım yok ama zorla iki lokma yiyorum valla
çüş yok viledayla sil daha kolay olur naniknanik yıka bi zahmet o narin yüze selpak mı kullanılırmış
yedim canım, napıyonuz nasıl gidiyo hamilelik :CüvCüv:mrb kısss hadi kalk bişiler ye bebeyi aç bırakma cadıııklava:
gııııııııı çatlak hatun okuyup okuyup gülüyom delileeeeeeeeeeeeeeeeer.
beli acımaz mı cocugun gııı biz beceremeyız kı öle korkarım valla -tatlicadiarzu-
napammm gııııııı bu kartanesü beni öldürecek istey ki ne parası gitsin ne de zahmet edip yorulsun nası anne olcek bu bilmim fallaa kaydirigubbakcemile2
canliz yaaa ben beceremicem bu işi galibaa
ben kendim daha küççücüğüm yaa mafoldumben
neyse annem gelcek :teytey:
kızııım napalım möhendis kafasıynan nasıl bebk büyütceksem herşeyin optimumunu bulana kadder düşünmekten kafam ağrıdı bee
uğraşmaktan deel de daha kolay yolu varsa dediydim gıı :jeyyar:
küçülde cebime girrrr yememiş içmemiş evlenmeyi bilmişştee çocuğa nası bakcakmış bakseeeennnn :tomato:
sölicem zateen annem yapar :dilcikar:nan kartanesi bi zahmet alıverde o tülbentlerden söyle anacıgına yapsın sen yapamıyorsanda valaha ben nasıl yapıldıgını görsem hemen yapıveriri gönderirim sana bende kayınvalideme söyleycem o komşusuna yaptırtır ...
elektronik şakkıdıne möhendizisin sen bakemmm
:mymeka: naniknanik hee kız yaşkaç sein bakamm
yemegımı yedim geldim tamam cerin onu biliyomda 3 testler dünkü bahsettıgınız vardıya300 ytl felan dedıgınız onları yaptırmasan diyom ya olmamı kı -tatlicadiarzu-
canliz yaaa ben beceremicem bu işi galibaa
ben kendim daha küççücüğüm yaa mafoldumben
neyse annem gelcek :teytey:
beli acımaz mı cocugun gııı biz beceremeyız kı öle korkarım valla -tatlicadiarzu-
tamam be ne kızıyonuz normal bildiğimiz tülbent kumaşından mı oluyo bu
deyiverin bakem
beyaz tülbenti iki kat halinde mi yapcaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?