2009 Kasm Anneleri

kız yaptır boşver kafan rahat olur en azından.bende korkar oldum bütün testlerden ama kafam rahat etsin istiyorum.

tembel hatun saat iki oldu nan.ya benimde iştahım yok ama zorla iki lokma yiyorum valla

yok canım benim ki iştahtan değil, tembellik ancak kalktım biraz başım zonkluyor. Çocuğu okula bıraktım öyle yaptım kahvaltı. cokacimcoook

napammm gııııııı bu kartanesü beni öldürecek istey ki ne parası gitsin ne de zahmet edip yorulsun nası anne olcek bu bilmim fallaa kaydirigubbakcemile2

kızııım napalım möhendis kafasıynan nasıl bebk büyütceksem herşeyin optimumunu bulana kadder düşünmekten kafam ağrıdı bee
uğraşmaktan deel de daha kolay yolu varsa dediydim gıı :jeyyar:

nan kartanesi bi zahmet alıverde o tülbentlerden söyle anacıgına yapsın sen yapamıyorsanda valaha ben nasıl yapıldıgını görsem hemen yapıveriri gönderirim sana bende kayınvalideme söyleycem o komşusuna yaptırtır ...

sölicem zateen annem yapar :dilcikar:
ne möhendizisin sen bakemmm
elektronik şakkıdı
:mymeka: naniknanik hee kız yaşkaç sein bakamm

daha 24.5 yaşcazımdayım :roflol:

tamam be ne kızıyonuz normal bildiğimiz tülbent kumaşından mı oluyo bu
deyiverin bakem
beyaz tülbenti iki kat halinde mi yapcaz?

canliz yaaa ben beceremicem bu işi galibaa
ben kendim daha küççücüğüm yaa mafoldumben
neyse annem gelcek :teytey:

lenn neren göccük senin evlenmeyi bileyon çoçuk yapmayıda bileyon
çocuğa bakmaya gelince mi göccük olduğun aklına geleyo :uhm:

beli acımaz mı cocugun gııı biz beceremeyız kı öle korkarım valla -tatlicadiarzu-

yok canım beli açılmaz

baştan bezini bağlıycan.
sonra çıt çıtlı atlet giydircen.
onun üstüne bağlıyodum ben .
sonra kıyafetini picamasını giydir.
zaten yapmadan anlayamazsın.
ikl zamanlarda tutması beşiğine yatırıp alması kolay oluyo.
zaten biz doğumdan sonta en az 15 gün ağrı çekicez.
kendimiz zor oturup kalkıcaz.
bu bebeği daha dik tutuyo .
rahat yani.
bi nevi yarım kundak gibi.

of yaa şu oktay usta hamilelik boyunca bizim evde yemek yapsa ya ne harika olurdu hatta sonsuza kadar cokacimcoook

tamam be ne kızıyonuz normal bildiğimiz tülbent kumaşından mı oluyo bu
deyiverin bakem
beyaz tülbenti iki kat halinde mi yapcaz?

kıııııııız ben daha küçüğüm ben bunları hiiiiiiiiiiç bilmiyom banada bi el atın anam ne tülbenti ne kesmesi ayyyyyyyyy hiç bilmiyom.hem ben kundak yapmayacam.doktorlar kundak çarpık bacak yapıyo demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…