2009 Kasm Anneleri

yemegımı yedim geldim tamam cerin onu biliyomda 3 testler dünkü bahsettıgınız vardıya300 ytl felan dedıgınız onları yaptırmasan diyom ya olmamı kı -tatlicadiarzu-

benim kociş her bi testi yaptırak diye tutturdu hofffff ben yaptırazaam meleseffffffff-tatlicadiarzu-

benim kociş her bi testi yaptırak diye tutturdu hofffff ben yaptırazaam meleseffffffff-tatlicadiarzu-

kız yaptır boşver kafan rahat olur en azından.bende korkar oldum bütün testlerden ama kafam rahat etsin istiyorum.

merhaba kızlar bugün nasılsınız, ben daha kahvaltı edecem çok tembelim yaa delikafadulden

tembel hatun saat iki oldu nan.ya benimde iştahım yok ama zorla iki lokma yiyorum valla

dilmuh ya senin şu adının altındaki yazı varya içimi acıtıyo mafoldumben onu değiştirsennn oğluşunla ilgili şeyler yazsann daha ii olmaz mı minik kuşum hımm opuyorumnanaktan

nan karakızla karazeytün nesliye nettünüz chiccoda kızcağız bi daha topice uğrayamaz oldu nan

ben de gittim iki banyo temizledim yoruldum yaw meyvamı aldım geldim eccük dinlenem

napıyon cerin akşam bi vukuat olmadı demii :jeyyar:
baktım zaten 8den sonra topic +18 moduna girmiş kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bugün nasılsınız, ben daha kahvaltı edecem çok tembelim yaa delikafadulden
slm cnm miskin hadi yap kahvaltını bebgini aç burakma kaydirigubbakcemile

yaa benim kociş d eöle 10 tane cocuk doğurmuyorsun ne gerekiyorsa olsun diyii am aben tırsıyom yaww istemiyom yaptırmak kandıra bilirsem yaptırmıycam 3 lü :1ninca:

dilmuh ya senin şu adının altındaki yazı varya içimi acıtıyo mafoldumben onu değiştirsennn oğluşunla ilgili şeyler yazsann daha ii olmaz mı minik kuşum hımm opuyorumnanaktan

ah canım değiştiririm hemen üzülme sen anam kıyamaaaaaaaaaaaaamŞeniz

napıyon cerin akşam bi vukuat olmadı demii :jeyyar:
baktım zaten 8den sonra topic +18 moduna girmiş kaydirigubbakcemile3

allah belanı vermiye heeeeeeeeee :roflol::roflol::roflol:
yohhh nan bi tırt olmadı bayaaa da bi olmicak öhüüüüüüü :çok üzgünüm:

itek nerde bugün bee ona bişey sorcaktım hani dün diyodu ya ağız mendili diye
onun yerine selpak kullansak olmamı gıı onları mı yıkayıp durcaz

çüş yok viledayla sil daha kolay olur naniknanik yıka bi zahmet o narin yüze selpak mı kullanılırmış

bebek için selpak vs.. olmaz.
mermerşayin derler bizde ince beyaz tülbent gibi bi kumaş var.
onu alıp istedipin boyda kesicen,ucunu ince kıvırtıcan,çok kullanışlı oluyo.
hem terini alıyo,ağzının suyunu silmeye falan...
ben bide büyük bi parça kestirmiştim.
bebek kundak yapılmıyo ama en azından belini atletinin üstünden o bezle sarınca tutması daha kolay oluyo.

annane veya babane yapabilir.2 3 yaşına kadar kullanılıyo.

nazlım müdürüm ayrıldı işten çok seviyordum kendisini çok iyi bi bayandı yeni müdür geldi onun üstüne başka bir arkadaş daha ayrıldı baya bi yoğunluk var o yüzden giremiyorum canım

sağol şeker zemuszemus
anam bu kk da olmasaymış benim bebiş telef olcamış yaa :tomato:

beli acımaz mı cocugun gııı biz beceremeyız kı öle korkarım valla -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…