yemegımı yedim geldim tamam cerin onu biliyomda 3 testler dünkü bahsettıgınız vardıya300 ytl felan dedıgınız onları yaptırmasan diyom ya olmamı kı -tatlicadiarzu-
benim kociş her bi testi yaptırak diye tutturdu hofffff ben yaptırazaam meleseffffffff-tatlicadiarzu-
merhaba kızlar bugün nasılsınız, ben daha kahvaltı edecem çok tembelim yaa delikafadulden
merhaba kızlar bugün nasılsınız, ben daha kahvaltı edecem çok tembelim yaa delikafadulden
slm cnm miskin hadi yap kahvaltını bebgini aç burakma kaydirigubbakcemilemerhaba kızlar bugün nasılsınız, ben daha kahvaltı edecem çok tembelim yaa delikafadulden
benim kociş her bi testi yaptırak diye tutturdu hofffff ben yaptırazaam meleseffffffff-tatlicadiarzu-
dilmuh ya senin şu adının altındaki yazı varya içimi acıtıyo mafoldumben onu değiştirsennn oğluşunla ilgili şeyler yazsann daha ii olmaz mı minik kuşum hımm opuyorumnanaktan
napıyon cerin akşam bi vukuat olmadı demii :jeyyar:
baktım zaten 8den sonra topic +18 moduna girmiş kaydirigubbakcemile3
itek nerde bugün bee ona bişey sorcaktım hani dün diyodu ya ağız mendili diye
onun yerine selpak kullansak olmamı gıı onları mı yıkayıp durcaz
oldumu gıııııı
çüş yok viledayla sil daha kolay olur naniknanik yıka bi zahmet o narin yüze selpak mı kullanılırmış
itek nerde bugün bee ona bişey sorcaktım hani dün diyodu ya ağız mendili diye
onun yerine selpak kullansak olmamı gıı onları mı yıkayıp durcaz
Günaydın Kasım Anneleri a.s. a.s.
İzmir Yağmurlu dün geceden beridir sürekli yağıyor bereket olur inş.Sgumuşumu merak ediyorum umarım iyidir..Birde Nesliyi göremedim..
karakızz birtanem benim batma hissi korkma canım heleki aniden dönerken aynısını yaşadım hemde dün akşam kramp girer gibi oluyor ama hemen geçiyor endişelenecek birşey yok bundan sonrası rahim hızla büyüyor tatlım..detayla anlatırım sana birazdan:)
çüş yok viledayla sil daha kolay olur naniknanik yıka bi zahmet o narin yüze selpak mı kullanılırmış
bebek için selpak vs.. olmaz.
mermerşayin derler bizde ince beyaz tülbent gibi bi kumaş var.
onu alıp istedipin boyda kesicen,ucunu ince kıvırtıcan,çok kullanışlı oluyo.
hem terini alıyo,ağzının suyunu silmeye falan...
ben bide büyük bi parça kestirmiştim.
bebek kundak yapılmıyo ama en azından belini atletinin üstünden o bezle sarınca tutması daha kolay oluyo.
annane veya babane yapabilir.2 3 yaşına kadar kullanılıyo.
bebek için selpak vs.. olmaz.
mermerşayin derler bizde ince beyaz tülbent gibi bi kumaş var.
onu alıp istedipin boyda kesicen,ucunu ince kıvırtıcan,çok kullanışlı oluyo.
hem terini alıyo,ağzının suyunu silmeye falan...
ben bide büyük bi parça kestirmiştim.
bebek kundak yapılmıyo ama en azından belini atletinin üstünden o bezle sarınca tutması daha kolay oluyo.
annane veya babane yapabilir.2 3 yaşına kadar kullanılıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?