kıııııııız ben daha küçüğüm ben bunları hiiiiiiiiiiç bilmiyom banada bi el atın anam ne tülbenti ne kesmesi ayyyyyyyyy hiç bilmiyom.hem ben kundak yapmayacam.doktorlar kundak çarpık bacak yapıyo demişler
çok biliyo onnar :1closedeyes:
cevap yazdım ama çıkmamış hayret CADIARZU
peki çatlak varsa öncesinde nerden bilecez hiç düştüğümü hatırlamıyorum. dediğin gibi filimde çaktiremeyik
ayyy kızlar bu kuyruk sokumu olayında korkutmimde ablamda aynı sizin dediğiniz gibiydi ağrıları falan kırık varmış meğerse onda o allahtan hamilelik öncesi biliodu dr kesinlikle normal doğum yasak dedi doğum yaparken çok daha kötü olursun dedi sezeryana aldı... ama işin gıcık tarafı bende de aynı şikayetler var acaba bizimki hamilelikten dolayı mıdırrr :uhm:
a handa 4 aylık bebişim
kızlar şimdi size bişey sorcam siz olsanız ne yaparsınız.benim bi görümcem var iyi biri geçen yıl kocasından ayrıldı kaynanamın yanına gitti.kaynanam ankaranın köyünde oturuyo görümcemde ankamallda çalışıyo ve çocuğuna kaynanam bakıyo.ama kaynanam artık bakamam demiş.oda bizle vana gelmek istiyo ve orda iş bulacakmış.ben kocişe ben çocuğa bakamam dedim oda tamam dedi ama ya anlaşamazsak ne bilem işte ev ev üstüne olmaz ya ya huzursuz olursak diye korkuyom ama kocişe bişey diyemiyom siz olsanız ne ederdiniz hele bi akıl verin beeeeeeee
itek nerde bugün bee ona bişey sorcaktım hani dün diyodu ya ağız mendili diye
onun yerine selpak kullansak olmamı gıı onları mı yıkayıp durcaz
beli acımaz mı cocugun gııı biz beceremeyız kı öle korkarım valla -tatlicadiarzu-
napammm gııııııı bu kartanesü beni öldürecek istey ki ne parası gitsin ne de zahmet edip yorulsun nası anne olcek bu bilmim fallaa kaydirigubbakcemile2
canliz yaaa ben beceremicem bu işi galibaa
ben kendim daha küççücüğüm yaa mafoldumben
neyse annem gelcek :teytey:
küçülde cebime girrrr yememiş içmemiş evlenmeyi bilmişştee çocuğa nası bakcakmış bakseeeennnn :tomato:
mafoldumbenmafoldumben iki gün evde oturdum kafayı yedim kanımcaalenn neren göccük senin evlenmeyi bileyon çoçuk yapmayıda bileyon
çocuğa bakmaya gelince mi göccük olduğun aklına geleyo :uhm:
yarın kendime başka bi takıntı bulmalıyım :roflol:dün ultrason bugun tülbent hay allam :bbo:
bak neler var yaa allahım ağlıcm yaa senağlamayok canım beli açılmaz
baştan bezini bağlıycan.
sonra çıt çıtlı atlet giydircen.
onun üstüne bağlıyodum ben .
sonra kıyafetini picamasını giydir.
zaten yapmadan anlayamazsın.
ikl zamanlarda tutması beşiğine yatırıp alması kolay oluyo.
zaten biz doğumdan sonta en az 15 gün ağrı çekicez.
kendimiz zor oturup kalkıcaz.
bu bebeği daha dik tutuyo .
rahat yani.
bi nevi yarım kundak gibi.
sen akşama kadar yemek programı mı izliyon gııof yaa şu oktay usta hamilelik boyunca bizim evde yemek yapsa ya ne harika olurdu hatta sonsuza kadar cokacimcoook
ben de kullanmıcam hem ben emzik de vermicem turkbayragikıııııııız ben daha küçüğüm ben bunları hiiiiiiiiiiç bilmiyom banada bi el atın anam ne tülbenti ne kesmesi ayyyyyyyyy hiç bilmiyom.hem ben kundak yapmayacam.doktorlar kundak çarpık bacak yapıyo demişler
kıııııııız ben daha küçüğüm ben bunları hiiiiiiiiiiç bilmiyom banada bi el atın anam ne tülbenti ne kesmesi ayyyyyyyyy hiç bilmiyom.hem ben kundak yapmayacam.doktorlar kundak çarpık bacak yapıyo demişler
adam gibi kundak yapsak noluyo ben yaparım falla eski usullere dewam :1closedeyes:
öncesinde çatlak olsaysı zaten kendini hissettirirdi canım... benim hamilelikten önce de oluyordu.. eşim o kadar doktora git dedi ama önemsemedim.. şimdi de çekecez artıkın... bu durum normal doğum anında da oluşabiliyormuş...zormlanmaktan dolayı...
yaaaaaa... kızzz kırık varsa ve normal doğum olursa nolur kii.. biraz daha zedelenmiş olur.. sonra tedavi ettiririz.... sezeryan istemem yaaaaa:1no2: allahım inşallah kolay ve normal bi doğum yapabilirim :Saruboceq:
maşallah.. ben de yok canım... bel kocaman oldu ama göbek yok....
yaaa canım zor bir durum... ama şöyle bişey var... şimdiki işini bırakıp sizle iş bulmaya geliyorsa çocuğuna bakılması için sana güveniyordur.. yani hazır işi varken çocuğu kreşe vermiyor da iş bulduktan sonra mı verecek... ama tek başına hem ev açıp hem de kreşe para yetiştirmesi de olmaz... bence eşinin annesiyle konuşması lazım...kızına sahip çıkmalı.... bakmıycaksa da görümcen yine annesinin yanında kalsın ama bakıcıya versin çocuğunu... oralara geldikten sonra anlaşamazsanız geri dönüşü zor olur.... üstüne bir de huzurunuz bozulur... açık açık eşinle konuşup durumun mantıklı olmayacağını anlatmalısın bence...
ama yabancı bir yere gidiyorsun sonuçta... bana eşlik etmiş olur, iyi anlaşırız ,sorun çıkmaz dersen o zaman gelsin....
en doğru kararı sen verirsin canım... kolaylıklar diliyorum sana...a.s
kıııızzz bebişin ağzına selpak falan olmazzzzzz... çok hassas onun teni annesi tahriş oluuuurr.
canım bebeği tutarken beli acımasın, zedelenmesin diye sarılıyo zaten...
:roflol::roflol:
canım anne olunca o içgüdüyle herbişeyi becerirsin sen.... heeeeç merak etmea.s
hem küçük ayağına da yatma... bizim oralarda şöyle derler " çocuk yapmayı bilmiş te bakmayı mı bilmiyomuş..." :roflol::roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız emzik niye vermiyon odamı zararlıymış.anaaaaaaam hele deyin herşeyi hiç bişey bilmeyen cahil anneyemafoldumbenmafoldumben iki gün evde oturdum kafayı yedim kanımcaa
yarın kendime başka bi takıntı bulmalıyım :roflol:
bak neler var yaa allahım ağlıcm yaa senağlama
sen akşama kadar yemek programı mı izliyon gıı
ben de kullanmıcam hem ben emzik de vermicem turkbayragi
al bi küçük daha :roflol::roflol: hepsini öğrenirsin canım sen hiç merak etme... bu öyle kundak değil sadece beline sarılıyo...
cerin eskiden yapılan kundaklar da baya bi sıkıyo gerçekten.... tahta parçası gibi oluyo çocuk.. duvara dayasan dik durur yani :roflol::roflol:
mafoldumbenmafoldumben iki gün evde oturdum kafayı yedim kanımcaa
yarın kendime başka bi takıntı bulmalıyım :roflol:
bak neler var yaa allahım ağlıcm yaa senağlama
sen akşama kadar yemek programı mı izliyon gıı
ben de kullanmıcam hem ben emzik de vermicem turkbayragi
canım anne olunca o içgüdüyle herbişeyi becerirsin sen.... heeeeç merak etmea.s
hem küçük ayağına da yatma... bizim oralarda şöyle derler " çocuk yapmayı bilmiş te bakmayı mı bilmiyomuş..." :roflol::roflol:
kız emzik niye vermiyon odamı zararlıymış.anaaaaaaam hele deyin herşeyi hiç bişey bilmeyen cahil anneye
allam evde oturmaktan kafayı yedim yaa
zaten ben sims oynarken de bebğimi evde bırakıp işe gitmiştim çocuk akşama kadar ağladı sonunda çocuk esirgem kurumu aldı gitti sabiyi kafamçokkarıştı
şaka bi yana bakarım tabi bebişime ben aaa britney spears gibi olcak halim yok yaaklava:
yok anam yok ben kendimi biliyom ben anlaşamam helede şu sıralar kocişle bile zor anlaşırkenkaydirigubbakcemile3yok canım ya son zamanlarda bende sinir tavan yaptı e kocişle ben birbirimizi idare ediyozda el beni nasıl idare etsin dimi ama.o zaman kocişte anlamazki hamileymiş hormonlar tavan yapmış kimin umrunda.
:roflol::roflol::roflol: aha bizim karıyı tarife kesmiy artık britney falan çıtta yükseldi haa :jeyyar:
yok gıı zararlı mı değil mi bilmiyom da gereksiz buluyorum ben kendi açımdan sonrabıraksın diye uğraş dur -tatlicadiarzu-
britney kşm ola gıı benim yanımda :dilcikar:
bence susturucu özelliği seni de cezbetcek bacı benden demesi kaydirigubbakcemile3
allam evde oturmaktan kafayı yedim yaa
zaten ben sims oynarken de bebğimi evde bırakıp işe gitmiştim çocuk akşama kadar ağladı sonunda çocuk esirgem kurumu aldı gitti sabiyi kafamçokkarıştı
şaka bi yana bakarım tabi bebişime ben aaa britney spears gibi olcak halim yok yaaklava:
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
olabileeer
gıı cerin yeni beleş şeyer buldum bi topic var millet niveaya huggies a envai çeşit bebek ürüncüsüne üye olup mail atıyo sonra bissürü numune geliyomuş zemuszemus zemuszemus
ama bizim içn daha erken gaaba
bebeğin kilosunu falan yazıyon numune bez gönderiyolarmış :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?