2009 Kasm Anneleri

bence eşinle tatlı dille durumu anlat bizximde bebeğimiz olacak ilk üstelik bu güzel mutluluğu yalnız yaşasak olmaz mı de kardeşini de seviyorum ona garezim yok ama böyle olsa daha iyi olur filan de

yok bacım kalmıyo zaten gelmişti bize iki üç ay kaldı kocişe hayatım derken bile bi garip oluyodum ben.

ya benimde çooooooook karıştı ama nasıl olur.şimdi görümcem geldiğinde görümcem surat assa kociş sen bişeymiş dedin der bende sinirlenirim valla sonra kavga.ay şu halimle hiç çekemem.

valla kuzum şaştım kaldım hee insan işini bırakıp bilmediği yere gider mi yaa
belliki size güveniyo

DİLMUH bak kendinde diyorsun yeni ayrılmış belkim sizi görünce mutluluğunuz beraber yaşarken canı daha çok sıkılır demi ama bence kayınvaliden üstüne düşen görevi yapsın aaaaaaaaaa öz kızı öyle sokağa atmakla herşey bitmiyor

kız garip olanda o ya bir yada iki ay önce sincanda ev tuttu.şimdi kendi evinde yaşıyo.garip işte bende anlamadım niye orda kreşe vermiyoda vana gelmek istiyo.

bence eşinle tatlı dille durumu anlat bizximde bebeğimiz olacak ilk üstelik bu güzel mutluluğu yalnız yaşasak olmaz mı de kardeşini de seviyorum ona garezim yok ama böyle olsa daha iyi olur filan de

valla akşam kocişe durumu anlatayım anlar oda heralde.aman ya kafam uçtu gitti

:teytey: :dance: :lepi:

yaww bwn 3 test yaptırmıyım diyom :1ninca: sadece igne yaptırım diyom baska bişi istemiyom yaww senağlama sitres etmeyin beni 2 güzel cıktı yiterrrrrrrrr

3 lü deel lem bu da başkaaa indırect coombs mu ne zımbırtı ekstra bela yane

kıslar ya nesli yokmu ben girdiğimden beri görmüyom
haberi olan varmı acepp

anam nesli artık bizi çok boşladı,
arada bi slm verip kaçıyo valla
yalnız destna yok 1 haftadır onu çok merak ettim gelince boyunun ölçüsünü alacam yalnızhaber vermeden gitmek ne demekmiş

valla kuzum şaştım kaldım hee insan işini bırakıp bilmediği yere gider mi yaa
belliki size güveniyo

canımcım benim kocişe güveniyolar tabi.

kız yok valla kaynana bizede küstü ya ben hamile kalmadan önce.hamile kaldıktan sonrada aramadı.

kızlar hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmm kendinize cici bakın canınızı sıkacak hiçbişeye kafa yormayınnnnnnnnn opuyorumnanaktan

çok acıktım gidem yemek yiyem cokacimcoook

Elbette canım benim ben face kullanmıyorum msn adresimi yazarım özelden :1hug:

yaa 2 kere yazdıım beni kimse duymadı ben bi kursa gitmiştim onun sertifika töreni şimdi oraya gidicem dönünce görüşürüz.bide göbüşümün resmini koycam gelivnce bana yardım edersiniz demi..

hadi zıpır git de gellll göbüşünü görekkkkkkkk sengözlerimebaksanab

dilmuh bebişim sen zaten küçüksün bide hamilelik hormonların manyak etcek seni gitgide, kadın alınır herşeyden yok anam siz birbirinize girersiniz ben diyem sana al kocişini karşına adam akıllı konuş iki acitasyon yap lan hadi görim seni :jeyyar:
hem sorun yaşarsanız en çok kocan arada kalcak van a gelse kolundan tutup yollayamazsın en iyisi hiç gelmemesini sağlamak bacımm şakkıdı

anam nesli artık bizi çok boşladı,
arada bi slm verip kaçıyo valla
yalnız destna yok 1 haftadır onu çok merak ettim gelince boyunun ölçüsünü alacam yalnızhaber vermeden gitmek ne demekmiş

acep nesli bizi gördü beğenmedi yawww
sadece görmek nasip oldu baksana konuşamıyoz bilem
haket ya destna nerdedir kesin şehir dışına gitmiştir
yoksam bu kadar ara vermezdi o cadı
mart ne alemde onuda görmüyom bu aralar canım ya

kız valla haklısın.dur akşam iki acıtasyon yapam bende bakem işe yarayacakmı.kociş zaten arada kalıyo böyle durumlarda ne yardan ne serden miydi neydi o laf,aynen öyle oluyo.akşam ben konuşam adam akıllı:jeyyar:

yemegımı yedim geldim tamam cerin onu biliyomda 3 testler dünkü bahsettıgınız vardıya300 ytl felan dedıgınız onları yaptırmasan diyom ya olmamı kı -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…