sims diye bi oyun var bilg. oyunu
böle karakterler var işte kendine ev mev kuruyon iş buluyon işe gidiyon para kazanıyon sonra eve yeni eşyalar alıyon falan neyse orda bi bebem olduydu benim ben salak da yanlışlıkla işe gittim geri de dönemiyon akşama kadar bebiş evde çığırdı durdu sonra adoption service diye bi kadın geldi bebği aldı gitti ben bakamadım diye
ayyoyundan oynayasım geldi şimdi yaa
ama sonra akıllandım diğer çocuklarım büyüdüler hihoyyyt
britney de kötü anne seçilip duruyo yaa bebişleriniyeremi düşürmüş ne ondan dedim ona benzemem deyüüklava:
gıı şimdiden istesek mii
o zaman bi daha isteriz zemuszemus
ama kargo gelse bizim evde kimse olmuyo kii ben ondan isteyemem işe istesem bebek bezi mi gelcek oraya :roflol:
tülbentler işe yarıyor bende kundak yaptırmaya verdim ama kullanırmıyım bilmiyom tülbent ağız bezi çin iyi oluyor birde ter bezide yapın
canım hani o link verdim ya orda yazmış bayanlar huggies, nivea... bissürü site var ben olmadım üye okudum sadeceya hangi site nerden üye oluyorsun kız
anaya bak msn e takılıyo yaw sölede bizim topicede gelsün yada analarımıza da açalım kasım anneanneleri deyüü aman onlar göbüşlerünü koymasunlaaaa :roflol:
ahanda sen bu gece rüyanda tülbent göreceksin.yaw ben ne diyorum hazır al kuzum ben onlardan aldım walla çok kullanışlımavii noldu gıı gittin geldin mi yosam?
yok anam benim konum hala tülbent :roflol:
anneme dicem şimdi msnden hazır et tülbentleri deyüü
gıı şimdiden istesek mii
o zaman bi daha isteriz zemuszemus
ama kargo gelse bizim evde kimse olmuyo kii ben ondan isteyemem işe istesem bebek bezi mi gelcek oraya :roflol:
olabileer kaydirigubbakcemileahanda sen bu gece rüyanda tülbent göreceksin.yaw ben ne diyorum hazır al kuzum ben onlardan aldım walla çok kullanışlı
hacım benim benim adresi ver istersen:jeyyar:
ayy kıslar biraz önce oğluşum koltuktan tutup ayaklarının üzerine kalktı ayyyyy yavrum benim yaa kocaman oldu benim paşam.bak duygulandım şimcikmafoldumben
alkisalkisalkisalkisalkisalkisayy kıslar biraz önce oğluşum koltuktan tutup ayaklarının üzerine kalktı ayyyyy yavrum benim yaa kocaman oldu benim paşam.bak duygulandım şimcikmafoldumben
ayy kıslar biraz önce oğluşum koltuktan tutup ayaklarının üzerine kalktı ayyyyy yavrum benim yaa kocaman oldu benim paşam.bak duygulandım şimcikmafoldumben
nan cerin kafama takcak başka şey buldum sonunda
bu kk beni deli etcek naan
kreşler hakkında yazmışlar da aaayyh çok feciii
nan cerin kafama takcak başka şey buldum sonunda
bu kk beni deli etcek naan
kreşler hakkında yazmışlar da aaayyh çok feciii
olabileer kaydirigubbakcemile
nerden aldın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?