2009 Kasm Anneleri

bende istiyom o oyundan neysi sims miydi tam adı bumu len kocişe söyleyeyim bulabilirmi o oyunu diye..valla çok yalvartır beni zaten bilg.kuması olarak görüyor..
tatlım oyuna aşerdim de hemen alır merak etme:roflol:
arada bi oluyo ama çok seyrek tatlımm

inş tamamen geçerde kurtulursun canım.kontrole ne zaman gideceksin

ay valla ben becerememde zaten.aman ya benim oğlum yandı valla ilk bebiş ve ben yalnız bakcam deneyerek öğrencem artık ne edem.
lenn vanda eyii komşu bulursan onlar yardım eder sana üzülme
bu arada görümce felan isteme ağzınızın tadı bozulur
ev üstüne ev kesinlikle olmaz

benimki de ayrıldı tam benim düğün arifesinde benim düğünü bilem hafif etkilediydi
bu durum ama bizimkiler ev tuttu ayrı oturuyolar kaynanama yakın
kayınlarımın yanında da çalışıyo ve 3 erkek kardeşler
dükkandan aldığı maaş dışında kardeşleride ayda belirli bi miktar veriyoo

bu kaaaa dırdırcı bi topic daha var mı nan delikafadulden
lenn hemde ne dırdırcısınız 2 dk ayrıldım
yetişemedim sonra size

anaya bak msn e takılıyo yaw sölede bizim topicede gelsün yada analarımıza da açalım kasım anneanneleri deyüü aman onlar göbüşlerünü koymasunlaaaa :roflol:
ohh ne güzell lenn takılsın ne gözel olur benim anam da sever öle şeyleri
bende çağıramda gelsin barii
bilg. da oyun oynardı önceden kaydirigubbakcemile3
şimdi 4 yaşındaki yiğenim izin vemiyo anneme o oynuyorrr

yok nan kartanesi gitmedim daha 5 buçukta çıkacam..akşam haber veremeyebilirim yarın sabah hemen yazacam..
güle güle git gel kuzum inşallah güsel haberlerle gelcen

14+4 haftalıgım ve oglum olacak:)

hoşgeldin gözün aydın

anam yok zaten ben yapamam valla kocişle yeriz birbirimizi.ben akşam gelsin kocişe herşeyi söyleyecem ne edek ağzımızın tadı bozulacağına dimi ama.
sağolun kızlar akşama kocişle konuşup halletcem sizede haber etcem

yaaaaaaa gelsin iki acıtasyon iki cilve ben bu işi halletcem banane yaaaaa.laelaelaelaelae

hee walla güzelim nasıl olsa inanıyorlar dimi.benim kociş sinopa pikniğe gideceğiz iş arkadaşlarıyla dedi.bende kızdım beni bırakıp nereye gidiyorsun diye.anam adam hemen suratını astı tamam gitmiyorum dedi bende dayanamadım iyi bari git dedim bu sefer o beni kandırdı yaw.benden öğrendi herhalde bu oyunlarıÇok üzgünüm çoook

merhabalar
bende 2009 kasım annesi olacam bi aksilik olmaz aralıga kaymazsam:) umarım hepimiz için zaman saglıkla mutlulukla ve çabuk geçer...
hoşgeldiin oğluşun olcek demek haa
ne güzel oyunmuş aaaaaa.bende istiyom bende bendekaydirigubbakcemile5
dilmuh gıı süpper valla başından kalakamazsın
bende istiyom o oyundan neysi sims miydi tam adı bumu len kocişe söyleyeyim bulabilirmi o oyunu diye..valla çok yalvartır beni zaten bilg.kuması olarak görüyor..
bulur kız
adı Sims
bissürü versiyonu var yok yurtta falan diye de yenileri varmış
komşu falan ediniyon puanın artıyo :icecream:
ama evine alarm taktırmazsan hırsız giripplazmanı çalabülüü
veya yangın alarmı taktırmazsan yemek pişerken yangın çıkıp ölebülüüüsün mafoldumben

e ne edek bu adamlar bundan anlıyoda seninki valla bulmuş taktiği yandım kuzum.

kim tutar be seni yürüüüü ..

bana diyon hemi valla tutmayın beniiiiiii:lepi:

kızlar hurma yiyin bol bol doğumu kolaylaştırıyomuş bi de yaraların çabuk iyileşmesini sağlıyomuş

kaydirigubbakcemile3 süpeeeeeer demek hırsız alarmı ha anam nerden ne etcez bu oyunu.amaaaaaaan evdeyim zati biraz evi toplar biraz oyun oynar birazda kocişe laf yetiştiririm derken valla çocuk doğarkaydirigubbakcemile3

bencede kuzum ya konuş olan rahatınızda kaçmasın.hani dul kaynanalar oğlunu kıskanırmış ya bu görümcende öle yapmasın yaw:1shok:

bencede kuzum ya konuş olan rahatınızda kaçmasın.hani dul kaynanalar oğlunu kıskanırmış ya bu görümcende öle yapmasın yaw:1shok:

valla olurmu olur gıııııı.aman başıma iş çıkmasın akşam gelsinde kociş halletcem ben bu konuyu koydum kafaya:teytey:

kızlar hurma yiyin bol bol doğumu kolaylaştırıyomuş bi de yaraların çabuk iyileşmesini sağlıyomuş
gerçekten ya çok iyi oluyor anneanneciğim umreden getirmiş arada atıştırıyorum sonra daha çok yerim
e ne edek bu adamlar bundan anlıyoda seninki valla bulmuş taktiği yandım kuzum.

bana diyon hemi valla tutmayın beniiiiiii:lepi:

yok kuzum bende hiç o göz var mı hiç:jeyyar:iş stresinden kurtulsun biraz ben gidemiyorum bari o gitsin dedim ondan yanii acıdığımdan:teselli:

kızlar size elifatihefu varya elif onun slmı var
türkiyeye geleceği için hazırlıklara başlamış vakti pek olmuyormuş
habar ve selam yolladı sizlere
facede görüştük benim face bakıp ekleyebülürsünüz
iki elif var zati biri sizlerde var buda diğeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…