ee abi olcak annesi kolay mıı
ayy yerim ben o tontişi yaa
canısı benim uzmanlık alanım çocuk gelişimi mezunuyum.ben şimdiden buldum kreşimi bi arkadaşımın çalıştığı yere vereceğim.hele bi o zaman gelsin sanada buluruz.senin bebişe kim bakacak çalışırken:uhm:
tamam o zaman biz ebisceynen gidince hallederük o işi :jeyyar:oğluşuma annem çıkıkçılardan almış.bende bu bebişime k.örende osmanlı pazarı var oradan aldım ama heryerde satılıyor artık
tamam sabah hemen yaz o zamaanyok nan kartanesi gitmedim daha 5 buçukta çıkacam..akşam haber veremeyebilirim yarın sabah hemen yazacam..
ayy cidden öle ya çocuk elini çabuk tutuyor kardeşime karizmayı çizdirmeyim diye.yakında bide çiş dese tamam iştealkisalkisalkis
işte o konu tam bi muallak şekercim yaa mafoldumben
annem gelcek ama sürekli kalamaz onun da işi var arada gider o zman napcaz bilmiyom amaan neyse o zaman gelin düşüncez gaari
hade beeee :jeyyar: bi el atalım bu olaya kankaaa:jeyyar:
oda doğru anam.ya ben diyomki kundak yerine hani şu gece için uyku tulumları varya o daha iyi değilmi.ister üstünü açsın ister yatakta zıplasın hiiiiiç üşümez dimi gııı.anam ne etceksek bende ona göre gitmeden bi eminönüne gidem alam
ya valla sabahtan beri düşün düşün sinir oldum.valla o herşeyi ayarlamış.ben akşam kocişe herşeyi anlatcam eğer hala gelecek derse ben karışmam ama her iki taraf içinde zor
sims diye bi oyun var bilg. oyunu
böle karakterler var işte kendine ev mev kuruyon iş buluyon işe gidiyon para kazanıyon sonra eve yeni eşyalar alıyon falan neyse orda bi bebem olduydu benim ben salak da yanlışlıkla işe gittim geri de dönemiyon akşama kadar bebiş evde çığırdı durdu sonra adoption service diye bi kadın geldi bebği aldı gitti ben bakamadım diye
ayyoyundan oynayasım geldi şimdi yaa
ama sonra akıllandım diğer çocuklarım büyüdüler hihoyyyt
britney de kötü anne seçilip duruyo yaa bebişleriniyeremi düşürmüş ne ondan dedim ona benzemem deyüüklava:
o arada da kaynanacuğun gelir olmaz mı:jeyyar:
kızlar aşırı talep olunca durduruyorlar.. ben o sayfayı çok önceden okumuştum... aynı kişi başka başka adreslerden istiyo...kendisi, annesi,ablası,yengesi vs. vs. ...ee öyle olunca haliyle de yığılma oluyor.. adamlar talepler karşılayamıyor...
eee sonra büyüyen çocuklarını evlendirdin mi... torun falan olmadı mı daha :roflol::roflol:
öle bi oyun görnmüştüm ama adını bilmiyordum.öğrenmiş oldum
hah buyur bize patladı yaani uleynn bu türk milleti de amma beleşçi hee :jeyyar:
yok yaa çocuklar koşuşturup duruyodu baya da iyi bi yaşam standardı tutturmuştum sonra bilg. değiştirdim orda kaldı tüm yaşantım :roflol: :roflol:
olur tabi
ama gelmez kiii
bi torunu var okula giden onla ilgileniyo annesiyle babası ayrı çocuğun arada gelebiliri belki ama gelceni sanmıyorum :bbo:
merhabalar
bende 2009 kasım annesi olacam bi aksilik olmaz aralıga kaymazsam:) umarım hepimiz için zaman saglıkla mutlulukla ve çabuk geçer...
merhabalar
bende 2009 kasım annesi olacam bi aksilik olmaz aralıga kaymazsam:) umarım hepimiz için zaman saglıkla mutlulukla ve çabuk geçer...
ne güzel oyunmuş aaaaaa.bende istiyom bende bendekaydirigubbakcemile5
14+4 haftalıgım ve oglum olacak:)
hah buyur bize patladı yaani uleynn bu türk milleti de amma beleşçi hee :jeyyar:
yok yaa çocuklar koşuşturup duruyodu baya da iyi bi yaşam standardı tutturmuştum sonra bilg. değiştirdim orda kaldı tüm yaşantım :roflol: :roflol:
merhabalar
hıh kusur kaldın oturda evini topla sen :mymeka: hem sen bu gidişle görümcenin çocuğuna bakacaaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?