2009 Kasm Anneleri

işte o konu tam bi muallak şekercim yaa mafoldumben
annem gelcek ama sürekli kalamaz onun da işi var arada gider o zman napcaz bilmiyom amaan neyse o zaman gelin düşüncez gaari

oğluşuma annem çıkıkçılardan almış.bende bu bebişime k.örende osmanlı pazarı var oradan aldım ama heryerde satılıyor artık
tamam o zaman biz ebisceynen gidince hallederük o işi :jeyyar:
yok nan kartanesi gitmedim daha 5 buçukta çıkacam..akşam haber veremeyebilirim yarın sabah hemen yazacam..
tamam sabah hemen yaz o zamaan
ayy cidden öle ya çocuk elini çabuk tutuyor kardeşime karizmayı çizdirmeyim diye.yakında bide çiş dese tamam iştealkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

hade beeee :jeyyar: bi el atalım bu olaya kankaaa:jeyyar:

kızlar aşırı talep olunca durduruyorlar.. ben o sayfayı çok önceden okumuştum... aynı kişi başka başka adreslerden istiyo...kendisi, annesi,ablası,yengesi vs. vs. ...ee öyle olunca haliyle de yığılma oluyor.. adamlar talepler karşılayamıyor...

hadi kolay gelsin. umarım eşinde anlayışlı davranır canım

eee sonra büyüyen çocuklarını evlendirdin mi... torun falan olmadı mı daha :roflol::roflol:
öle bi oyun görnmüştüm ama adını bilmiyordum.öğrenmiş oldum

hah buyur bize patladı yaani uleynn bu türk milleti de amma beleşçi hee :jeyyar:

yok yaa çocuklar koşuşturup duruyodu baya da iyi bi yaşam standardı tutturmuştum sonra bilg. değiştirdim orda kaldı tüm yaşantım :roflol: :roflol:

merhabalar
bende 2009 kasım annesi olacam bi aksilik olmaz aralıga kaymazsam:) umarım hepimiz için zaman saglıkla mutlulukla ve çabuk geçer...

ne güzel oyunmuş aaaaaa.bende istiyom bende bendekaydirigubbakcemile5

olur tabi
ama gelmez kiii
bi torunu var okula giden onla ilgileniyo annesiyle babası ayrı çocuğun arada gelebiliri belki ama gelceni sanmıyorum :bbo:

bizim babannede 1 hafta bakabildi ancak benim oğluşumun kolik ağlaması vardı takatim kalmadı dedi annemi çağırdı.sağolsun o ilgilendi bizle.bu seferde anneme gideceğim orada bakacak.

:roflol::roflol::roflol:

merhabalar
bende 2009 kasım annesi olacam bi aksilik olmaz aralıga kaymazsam:) umarım hepimiz için zaman saglıkla mutlulukla ve çabuk geçer...

hoşgeldin... güzel dileklerin için teşekkür..

bende istiyom o oyundan neysi sims miydi tam adı bumu len kocişe söyleyeyim bulabilirmi o oyunu diye..valla çok yalvartır beni zaten bilg.kuması olarak görüyor..

tahmini 29 kasım olacak dogum
birde burda daha kolay yazışma imkanı varmı sizden gelen yazıları en kısa yoldan nasıl takip edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…