2009 Kasm Anneleri

bu arada millet ben gideyrum yarına görüşürük
kız maviş zabah haber virmeyi unutma
sizlerde bebelere eyi bakın haaa yoksam yirim sizi

sölicem zateen annem yapar :dilcikar:

elektronik şakkıdı
çarpılma yavrımm -tatlicadiarzu-

daha 24.5 yaşcazımdayım :roflol:
benden güccüksün nan abla de bana :mymeka:

300 ylt 3lü test mi ?
çok pahalı.
ben özelde 60 tlye yaptırdım.
gıı o deıl yavv benım dedıgım başka :1shok: bişii

he gı manyaaam ben yemek programlarını izliom napemm

ben emzikte vercem alırsa alır almazsa kendi bilir vereliniortak
susturucu :teytey:

eyyy miş gııı

anaya bak msn e takılıyo yaw sölede bizim topicede gelsün yada analarımıza da açalım kasım anneanneleri deyüü aman onlar göbüşlerünü koymasunlaaaa :roflol:
delikafadulden cok züperrrrrrrr olurr

gene bu canliz nerde yawww gelse de bişileri yannış annasa zuzumm kaydirigubbakcemile3
klava: al sana buda zuzudan nann bana saftirik muamelesimi yapıon sen yoksam ben mi öle anlıyom laelaelaelaelae

kızlar hurma yiyin bol bol doğumu kolaylaştırıyomuş bi de yaraların çabuk iyileşmesini sağlıyomuş

iki ıkın daha kolay olur gızımmm ne hırması kaydirigubbakcemile

canım bende şu an bol akıntı ve kaşıntı var... hafta sonu dr a gidince sorcam... tahlil yapılır herhalde.. sonuca göre ben de de mevcut olabilir ......

sen yaşıyorsun galiba..

evet maaleseff ..akıntı da var kaşıntıda deli olucam dayanamadım dr aradım biraz önce travacort kullan dedi umarım iyi gelir ..ilaç kullanmak istemiyorum ama baskada bi çözümü yok galiba..

ben geldiiiim işlerim bitti sayılır yemekde pişiyor ne olduğunu söylemiycem sonra bana kızıyonuz
yine çok konuşmuşsunuz çenesi düşükler hamilelik çenenize wurdu sizin bak ben o kadar konuşuyomuyumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

naannnn kocaaa kadın bilg. oyun mu oynuyon sen bak olmaz emme sen yarın bir gün oyuna dalar bebeyi ziyan edersin Çok üzgünüm çoook
pşşşttt ne oyunu kız bu bana da annatsana:jeyyar:

sinirimden aglayazammmm ya doktorun sekreteri aradı bugün amaeliyatı uzamış yetişemeyecekmiş yarına alalım diyor birde saat 7 de diyor ..bende tekrar aradım bugün gelecekmiş ama geç gelecekmiş o yzüden bende ömnceki hastalara bakıp gidecek muhtemelen az kişiye bakıp gidecek..ama ben bir konuşsanız 8 dede olur gelirim dedim bakalım ne diyecek..şimdi buçuk olmasını bekliyorum tekrar arayacam..

ooleyy bi aferin aldımmalkisalkisalkis

zaten benim sütün bebişten başka bi talibi de var.yerimseniben sadece bebişe olmaz ben de içerim diyip duruyo... sağar sağar ona içiririm artıkkaydirigubbakcemile3
hee zaten onlar ortak olmasa olmuyor.yok kıs ne sağması onuda emzir yazık,kıskanır yoksamyerimseniben

hee bende bu geveze gacı nerede diyordum uyuttun mu kısını.söylesene hacı merak ettim ne pişirdin.yaw bende bugün kayınvalideciğimin yaptığını yedimcokacimcoook

evet maaleseff ..akıntı da var kaşıntıda deli olucam dayanamadım dr aradım biraz önce travacort kullan dedi umarım iyi gelir ..ilaç kullanmak istemiyorum ama baskada bi çözümü yok galiba..

eğer ilaç kullanmazsan doğum esnasında bebeğine enfeksiyon bulaştırabilirmişsin... bebişe zarar verecek bi ilacı vermez doktor.ama tahlil yapmadan niye ilaç verdi ki.....

güzelim canını sıkma bunda avardır bi hayır diye düşün.belki şimdi gitsen göstermeyecekti.olumlu düşün nasıl olsa gideceksin:teselli:

krispi kısının hani albüme koyduğun fotosu varya onu koysana avatara çok tatlı maş

kızlar çok yoğunum sabah beri bi meraba diyemedim afedersiniz biriniz özet geçin bakem ? varmı anormal bi durum ? herkes iyimi?

slm kızlar :) gitti geldim aldım sertifikamı :)şimdi biriniz anlatın bana şu göbeeğimin resmini nasıl koycam die :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…