benden güccüksün nan abla de bana :mymeka:sölicem zateen annem yapar :dilcikar:
elektronik şakkıdı
çarpılma yavrımm -tatlicadiarzu-
daha 24.5 yaşcazımdayım :roflol:
gıı o deıl yavv benım dedıgım başka :1shok: bişii300 ylt 3lü test mi ?
çok pahalı.
ben özelde 60 tlye yaptırdım.
susturucu :teytey:he gı manyaaam ben yemek programlarını izliom napemm
ben emzikte vercem alırsa alır almazsa kendi bilir vereliniortak
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
olabileeer
gıı cerin yeni beleş şeyer buldum bi topic var millet niveaya huggies a envai çeşit bebek ürüncüsüne üye olup mail atıyo sonra bissürü numune geliyomuş zemuszemus zemuszemus
ama bizim içn daha erken gaaba
bebeğin kilosunu falan yazıyon numune bez gönderiyolarmış :dance:
delikafadulden cok züperrrrrrrr olurranaya bak msn e takılıyo yaw sölede bizim topicede gelsün yada analarımıza da açalım kasım anneanneleri deyüü aman onlar göbüşlerünü koymasunlaaaa :roflol:
gene bu canliz nerde yawww gelse de bişileri yannış annasa zuzumm kaydirigubbakcemile3
kızlar hurma yiyin bol bol doğumu kolaylaştırıyomuş bi de yaraların çabuk iyileşmesini sağlıyomuş
bu arada millet ben gideyrum yarına görüşürük
kız maviş zabah haber virmeyi unutma
sizlerde bebelere eyi bakın haaa yoksam yirim sizi
doğumdan sorada yiyinn süt arttırıcı özelliği varmışşşş
nannnnnn sakın sütümüz olacak diye çok tatlı yemeyin.ben bol bol su içtim valla bol bol oldu sütüm hatta çoğunu sağdım bile
evet en önemlisi su....!! ben de çok su içceeeem ben de sağacam :CüvCüv:
merhabalar..aranızda mantar sorunu yasayan var mı
afferin kıs sanaaaaa dewamm
canım bende şu an bol akıntı ve kaşıntı var... hafta sonu dr a gidince sorcam... tahlil yapılır herhalde.. sonuca göre ben de de mevcut olabilir ......
sen yaşıyorsun galiba..
naannnn kocaaa kadın bilg. oyun mu oynuyon sen bak olmaz emme sen yarın bir gün oyuna dalar bebeyi ziyan edersin Çok üzgünüm çoooksims diye bi oyun var bilg. oyunu
böle karakterler var işte kendine ev mev kuruyon iş buluyon işe gidiyon para kazanıyon sonra eve yeni eşyalar alıyon falan neyse orda bi bebem olduydu benim ben salak da yanlışlıkla işe gittim geri de dönemiyon akşama kadar bebiş evde çığırdı durdu sonra adoption service diye bi kadın geldi bebği aldı gitti ben bakamadım diye
ayyoyundan oynayasım geldi şimdi yaa
ama sonra akıllandım diğer çocuklarım büyüdüler hihoyyyt
britney de kötü anne seçilip duruyo yaa bebişleriniyeremi düşürmüş ne ondan dedim ona benzemem deyüüklava:
hee zaten onlar ortak olmasa olmuyor.yok kıs ne sağması onuda emzir yazık,kıskanır yoksamyerimsenibenooleyy bi aferin aldımmalkisalkisalkis
zaten benim sütün bebişten başka bi talibi de var.yerimseniben sadece bebişe olmaz ben de içerim diyip duruyo... sağar sağar ona içiririm artıkkaydirigubbakcemile3
ben geldiiiim işlerim bitti sayılır yemekde pişiyor ne olduğunu söylemiycem sonra bana kızıyonuz
yine çok konuşmuşsunuz çenesi düşükler hamilelik çenenize wurdu sizin bak ben o kadar konuşuyomuyumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet maaleseff ..akıntı da var kaşıntıda deli olucam dayanamadım dr aradım biraz önce travacort kullan dedi umarım iyi gelir ..ilaç kullanmak istemiyorum ama baskada bi çözümü yok galiba..
sinirimden aglayazammmm ya doktorun sekreteri aradı bugün amaeliyatı uzamış yetişemeyecekmiş yarına alalım diyor birde saat 7 de diyor ..bende tekrar aradım bugün gelecekmiş ama geç gelecekmiş o yzüden bende ömnceki hastalara bakıp gidecek muhtemelen az kişiye bakıp gidecek..ama ben bir konuşsanız 8 dede olur gelirim dedim bakalım ne diyecek..şimdi buçuk olmasını bekliyorum tekrar arayacam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?