2009 Kasm Anneleri

ayyyy anacımı aradım onun arkadaşları burda kermes falan yaparlar sürekli kız dedim warmi kermes yarın warmış galbaaaaaa ay yemek kermeslerine bayılıyomm hem şu malum şeyden de alırım bi sürü bide bi kaç tatlı bişi ohhhhh kaydirigubbakcemile2 delikafadulden cokacimcoook

cumartesi günü de arkadaşlar toplanıyomuş beni de çağırıyolar oraya mı gitsem aceppp ohh naz yapcak bi sürü insan varr vallaa bi sürü mama da olurr.. ya evde hiççççççççç iştahım olmuyo yaa sabahtan beri bi lokma peynir ekmek yediim ya böle kalabalık falan olunca belki bide başkasının yaptığı tatlı gelio galba yauww

işin gücün boğaz nan patlayacan haaa :tomato:

kardanası nerdeeee canliz nerdeeeeeeeeee dilmuh nie yazmıyooo hımsss
realcim bu arada ben takım duşunmediğim için piyasadan biihaberim yawrum o yuzden yorum yapamicaam
budayımm opuyorumnanaktan çalıstım yaww

tabaaana kusarsam görersin afiyet olmayı adi gacii senii lülülülülülü

kus da yıyemesın böğğğğğğğğ nasıl yıyon onu ıyyyy -tatlicadiarzu-

itekciimm uykusuzluk başladı bende battaniye yastık evi turluyom tüm gece

ajan gacı seniiii arıyor ne nerede diye eee ne diyem şimdiden afiyet olsun sana.bebişede güzel birşey bulursan al bari ama kendini yorma oralarda

oohh ne güsel valla.benim burda sadece iki tane arkadasım var yaa hakikaten gurbet zor bee.anacımın yanında olaydım ne naz yapardım bee ...

tamam gülüm bizde geliriz nerede mama biz oradayızcokacimcoook

ajan gacı seniiii arıyor ne nerede diye eee ne diyem şimdiden afiyet olsun sana.bebişede güzel birşey bulursan al bari ama kendini yorma oralarda

hoffffffffff yokmuş kermes hewesim kursaammda kaldı beeeeeee Çok üzgünüm çoook ben en iisi c.tesi kızların yanına zıplimm:)

hoffffffffff yokmuş kermes hewesim kursaammda kaldı beeeeeee Çok üzgünüm çoook ben en iisi c.tesi kızların yanına zıplimm:)

kociş demeyecek mi otur bakıyım oturduğun yerde ben bebiş için nelere katlanıyorum senin aklın gezmede:roflol::roflol::roflol:

ayyy bu karı da sırfffffffffffff boğazdan ibaret yauwwwwwwwwwww çatlican lan çatlicannnnnnnn Çok üzgünüm çoook :mymeka: :1shok: :dilcikar:

yo kııı neden çatlayam yaww şişko değilim ben yaaaa normal yemek işte hamile kaldığımdan bu yana 1 kilo aldım sadee daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…