itekciimm uykusuzluk başladı bende battaniye yastık evi turluyom tüm gece
işin gücün boğaz nan patlayacan haaa :tomato:kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakın yeni bir topic açtımmm
bebek odaları resimleri var hadi gelinde görün bakalım
cok güzel nann agzımın suyu aktıı -tatlicadiarzu-
sev beni seveyim seni :mymeka:zuzuummm yaa sefiom seni delü karııı opuyorumnanaktan
ıyyyyyyyyyyyyykkk hıç sevmem etli fasulye migdem kalktı kıztatlıda sevmıyom zaten hamıle oldum olalı saga afıyet seker olsun tabı iştahn kaldıysa dadlım opuyorumnanaktanetli taze fasülye pişirdim içinde etli kemiklerden wardı onlardanda koydum biz ana kız bayılırız etli kemik yemeye bu arada reçelimde şahane oldu sabah kahwaltıda yiyecem sizin yerinizede yiyemmi:roflol:
kılar benim aayip çiğ köfte çekiyo hamile kaldığımdan beri yiyemiyom yaık bana yaaa normalde haftada iki kere mutlaka yerdim ooohhh aılı aılı ooofff yaaaa
budayımm opuyorumnanaktan çalıstım yawwkardanası nerdeeee canliz nerdeeeeeeeeee dilmuh nie yazmıyooo hımsss
realcim bu arada ben takım duşunmediğim için piyasadan biihaberim yawrum o yuzden yorum yapamicaam
tabaaana kusarsam görersin afiyet olmayı adi gacii senii lülülülülülü
itekciimm uykusuzluk başladı bende battaniye yastık evi turluyom tüm gece
ayyyy anacımı aradım onun arkadaşları burda kermes falan yaparlar sürekli kız dedim warmi kermes yarın warmış galbaaaaaa ay yemek kermeslerine bayılıyomm hem şu malum şeyden de alırım bi sürü bide bi kaç tatlı bişi ohhhhh kaydirigubbakcemile2 delikafadulden cokacimcoook
cumartesi günü de arkadaşlar toplanıyomuş beni de çağırıyolar oraya mı gitsem aceppp ohh naz yapcak bi sürü insan varr vallaa bi sürü mama da olurr.. ya evde hiççççççççç iştahım olmuyo yaa sabahtan beri bi lokma peynir ekmek yediim ya böle kalabalık falan olunca belki bide başkasının yaptığı tatlı gelio galba yauww
cumartesi günü de arkadaşlar toplanıyomuş beni de çağırıyolar oraya mı gitsem aceppp ohh naz yapcak bi sürü insan varr vallaa bi sürü mama da olurr.. ya evde hiççççççççç iştahım olmuyo yaa sabahtan beri bi lokma peynir ekmek yediim ya böle kalabalık falan olunca belki bide başkasının yaptığı tatlı gelio galba yauww
güzelim sizde kocişlere yapın nazınızı yawşutarafagittioohh ne güsel valla.benim burda sadece iki tane arkadasım var yaahakikaten gurbet zor bee.anacımın yanında olaydım ne naz yapardım bee ...
ajan gacı seniiii arıyor ne nerede diye eee ne diyem şimdiden afiyet olsun sana.bebişede güzel birşey bulursan al bari ama kendini yorma oralarda
canım lizim gelmişş kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Şeniz
hoffffffffff yokmuş kermes hewesim kursaammda kaldı beeeeeee Çok üzgünüm çoook ben en iisi c.tesi kızların yanına zıplimm:)
kociş demeyecek mi otur bakıyım oturduğun yerde ben bebiş için nelere katlanıyorum senin aklın gezmede:roflol::roflol::roflol:
şimdi üstüne bide pasta yiyem bari :roflol::roflol::roflol:
şimdi üstüne bide pasta yiyem bari :roflol::roflol::roflol:
ayyy bu karı da sırfffffffffffff boğazdan ibaret yauwwwwwwwwwww çatlican lan çatlicannnnnnnn Çok üzgünüm çoook :mymeka: :1shok: :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?