bi ayar çekerim ben onaaaa :jeyyar: masum kedi tiplemesine girerim hemencikk zemuszemus
yawrum kendine şişko demekte haklısın yaw bu ne anam bi yemek bi pasta bide meyve ye tam olsunnaniknanik
yawrum kendine şişko demekte haklısın yaw bu ne anam bi yemek bi pasta bide meyve ye tam olsunnaniknanik
ayy akşama aşkı memnu varya yemek masasını bile kurdum tam o saatlerde geliyo kociş kaçırmıyım die :)
ayy akşama aşkı memnu varya yemek masasını bile kurdum tam o saatlerde geliyo kociş kaçırmıyım die :)
heeee böcüklük yapacan dimi :jeyyar:allahtan bu topiği bizim kocişler okumuyor.anam bazen altta misafir falan yazıyor yoksam bizim kociş geldide bakıyor mu diyorum:bbo::roflol:
itek minnoşum ben safım dilimde şöyle yesem böle yesem ama tık yok bu krispi danası değirmen gibi öğütüyo abbaaaoowwwwwww :1shok:
ya bugün birde kurtlar vadisi var sinir oluyorum bazen kociş çaktırmadan orayı açıyor sinir oluyorumÇok üzgünüm çoook
:1ninca: amanınnn:1ninca:
kız o diilde benim kociş bilgisayarcı bana dioki çok safsınız orda herkesin kadın olduğunu hiç sanmıyom diyo gıcık edio beni hiçte bi kerem diom ne kaaa manyak var piyasada tahmin bile edemezsiniz dio korkutuyo benü tabi bu benim korkmuş halim akşama kadar burdayımm :roflol:
cidden anam sen sadece kendini avutuyon malı krispi götürüyor sen ona takıl en iyisi:roflol:itek minnoşum ben safım dilimde şöyle yesem böle yesem ama tık yok bu krispi danası değirmen gibi öğütüyo abbaaaoowwwwwww :1shok:
ay dün akşam kocişle dışarı çıktık canın şunu istiyor mu yok diyorum bunu istiyor mu yok diyorum ne oldu bana anlamadım hazır adamı bulmuşken ne oldu bana anlamadım-tatlicadiarzu-güzelim krispide var pasta o bitirmeden yetiş derimayyyyyyyyy kızlaaar canım neler neler istiyooooo.ay şöyle tatlı tatlı pastalar kekler falan.offfffff yapmayada takatim yoooooook mafoldumben mafoldumben
ay kızlar şu hamilelik dönemi çok zor ya hep eski günlere dönmek istiyom anamın dizinde ağlamak istiyom mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 ben kurtları izliommmmmmmmm :jeyyar:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
cidden anam sen sadece kendini avutuyon malı krispi götürüyor sen ona takıl en iyisi:roflol:
ay dün akşam kocişle dışarı çıktık canın şunu istiyor mu yok diyorum bunu istiyor mu yok diyorum ne oldu bana anlamadım hazır adamı bulmuşken ne oldu bana anlamadım-tatlicadiarzu-güzelim krispide var pasta o bitirmeden yetiş derim
yuhh be ilk defa bi kadının kurtları izlediğini duydum erkek fatma seni çocuğa öle şeyler dinlettirme psikopat olur walla:mymeka:
:1ninca: amanınnn:1ninca:
kız o diilde benim kociş bilgisayarcı bana dioki çok safsınız orda herkesin kadın olduğunu hiç sanmıyom diyo gıcık edio beni hiçte bi kerem diom ne kaaa manyak var piyasada tahmin bile edemezsiniz dio korkutuyo benü tabi bu benim korkmuş halim akşama kadar burdayımm :roflol:
yaa 1 bölümüne bile bakmadım kurtların.kocişimde ben ne bakarsam ona bakar meecbur :)
cidden anam sen sadece kendini avutuyon malı krispi götürüyor sen ona takıl en iyisi:roflol:
ay dün akşam kocişle dışarı çıktık canın şunu istiyor mu yok diyorum bunu istiyor mu yok diyorum ne oldu bana anlamadım hazır adamı bulmuşken ne oldu bana anlamadım-tatlicadiarzu-güzelim krispide var pasta o bitirmeden yetiş derim
yuhh be ilk defa bi kadının kurtları izlediğini duydum erkek fatma seni çocuğa öle şeyler dinlettirme psikopat olur walla:mymeka:
yaa 1 bölümüne bile bakmadım kurtların.kocişimde ben ne bakarsam ona bakar meecbur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?