2009 Kasm Anneleri

p.tesi izmirde annemin yanındaydım dr.için pazar akşamı hazırlamış bi tencere verdi bana bende eve gelince pişirdim.3 gün onu yedik :)ama bitti yaaa

kermes wardı bende ordan almıştım bi dünya allam delüler gibi hep ondan yedüm ama yokkk artık anacımda yanımda yok ki yapsınnn mafoldumben

yok güzelim merak etma sen anormal birşey yok biz iyiyiz sen nasılsın bakalımhihoyyyt
iyyim kuşum ama çok yoğunum yaa ve de uykusuzzz
ebiş full geyik nan yok bi tırt :roflol:
manyaqq karılar nan sırf o geyik için eve laptop alcam hee
şimdi önce kızımı yedirem sonra ben yiyem tamammı kaybolmayın haaa geliyom ay sizede sıyırayımmı et yermisiniz:roflol::roflol:
böğğğğğ yemeğin içinde etten nefret ederimm :1no2:

aynen ebiş kusacaamm bu krispi yüzündennn bide sıyırem mi deyooo kafamçokkarıştı

kermes wardı bende ordan almıştım bi dünya allam delüler gibi hep ondan yedüm ama yokkk artık anacımda yanımda yok ki yapsınnn mafoldumben

ne yazıkk benim anacımda yanımda yok işte böle her gidişimde alıyom bi tencere :)kendimde güzel yapamıyom bide sıkılıyom yaa

aman aman yemeyin bende wermiyom zattiiiii

kılar benim aayip çiğ köfte çekiyo hamile kaldığımdan beri yiyemiyom yaık bana yaaa normalde haftada iki kere mutlaka yerdim ooohhh aılı aılı ooofff yaaaa

o kaaa canım istioki ondan cokacimcoook kaynanamda yapmış getirmiş ama kıymalı öööööööö yemedim zeytinyağlısına ölüyom komşuya haber saldım bekliommmmmmm kaydirigubbakcemile2
ahhh canımgel birlikte yiyelim kuzum.senin altın kıslar ne yapıyor geliyorlar mı güzelim
etli taze fasülye pişirdim içinde etli kemiklerden wardı onlardanda koydum biz ana kız bayılırız etli kemik yemeye bu arada reçelimde şahane oldu sabah kahwaltıda yiyecem sizin yerinizede yiyemmi:roflol:

nannn sen daha geçen gün yapmadın mı taze fasülyeyi yoksam ben mi karıştırıyorumCADIARZUamann yapacak yemek mi var hep aynı -tatlicadiarzu-

kardanası nerdeeee canliz nerdeeeeeeeeee dilmuh nie yazmıyooo hımsss
realcim bu arada ben takım duşunmediğim için piyasadan biihaberim yawrum o yuzden yorum yapamicaam

ben yaptım ama o eytin yağlıydı baım bu etli

bende bayılırım etsiz ye ben öle yapıyom biraz farklı tadı ama olsun napalım.doğurunca yeriz etliyide :)

geliolar canım işte kaynanamın yemekleri hiç tarzım deel ya sası sası tatsız tutsuz salça sevmez baharat sevmez ne annadım ben o yemekten allahtan eltim güzel yapiy yolliy hergun yemek kızları da evin işini görüyo bakkal çakkal işlerini halledio saolsunlaa

ahh benim kuzumu kim uykusuz bırakmış oğluşun mu yoksam cicim.sen biran önce al pc güzelim kocişe pcye aşerdim dersin:roflol:

walla benim piyasadan haberim yok ama int.bunlara bakmıştım 2binden aşağı yok

ohhhh desene etrafında pervane oluyorlar kıs bu günlerin tadını çıkarkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…