anacım çocuğu yaparken utanmamışta bundan mı utaniyomuşşşşşşş naniknanik :roflol:
p.tesi izmirde annemin yanındaydım dr.için pazar akşamı hazırlamış bi tencere verdi bana bende eve gelince pişirdim.3 gün onu yedik :)ama bitti yaaa
iyyim kuşum ama çok yoğunum yaa ve de uykusuzzzyok güzelim merak etma sen anormal birşey yok biz iyiyiz sen nasılsın bakalımhihoyyyt
manyaqq karılar nan sırf o geyik için eve laptop alcam heeebiş full geyik nan yok bi tırt :roflol:
böğğğğğ yemeğin içinde etten nefret ederimm :1no2:şimdi önce kızımı yedirem sonra ben yiyem tamammı kaybolmayın haaa geliyom ay sizede sıyırayımmı et yermisiniz:roflol::roflol:
iyyim kuşum ama çok yoğunum yaa ve de uykusuzzz
manyaqq karılar nan sırf o geyik için eve laptop alcam hee
böğğğğğ yemeğin içinde etten nefret ederimm :1no2:
kermes wardı bende ordan almıştım bi dünya allam delüler gibi hep ondan yedüm ama yokkk artık anacımda yanımda yok ki yapsınnn mafoldumben
ahhh canımgel birlikte yiyelim kuzum.senin altın kıslar ne yapıyor geliyorlar mı güzelimo kaaa canım istioki ondan cokacimcoook kaynanamda yapmış getirmiş ama kıymalı öööööööö yemedim zeytinyağlısına ölüyom komşuya haber saldım bekliommmmmmm kaydirigubbakcemile2
etli taze fasülye pişirdim içinde etli kemiklerden wardı onlardanda koydum biz ana kız bayılırız etli kemik yemeye bu arada reçelimde şahane oldu sabah kahwaltıda yiyecem sizin yerinizede yiyemmi:roflol:
aynen ebiş kusacaamm bu krispi yüzündennn bide sıyırem mi deyooo kafamçokkarıştı
ahhh canımgel birlikte yiyelim kuzum.senin altın kıslar ne yapıyor geliyorlar mı güzelim
nannn sen daha geçen gün yapmadın mı taze fasülyeyi yoksam ben mi karıştırıyorumCADIARZUamann yapacak yemek mi var hep aynı -tatlicadiarzu-
aman aman yemeyin bende wermiyom zattiiiii
kılar benim aayip çiğ köfte çekiyo hamile kaldığımdan beri yiyemiyom yaık bana yaaa normalde haftada iki kere mutlaka yerdim ooohhh aılı aılı ooofff yaaaa
ahhh canımgel birlikte yiyelim kuzum.senin altın kıslar ne yapıyor geliyorlar mı güzelim
nannn sen daha geçen gün yapmadın mı taze fasülyeyi yoksam ben mi karıştırıyorumCADIARZUamann yapacak yemek mi var hep aynı -tatlicadiarzu-
kusun kusun hadi gurup halinde sie kolay gelsin bana afiyet olsun:roflol: :roflol:
iyyim kuşum ama çok yoğunum yaa ve de uykusuzzz
manyaqq karılar nan sırf o geyik için eve laptop alcam hee
böğğğğğ yemeğin içinde etten nefret ederimm :1no2:
fotolara baktım çook güzeller, oraya da yazım, ben de bunlardan baktım haftasonu bu tip alamyı düşünüyorum, hem başı çıkıp 12 yaşına kadar filan kullanılıyormuş. 4 kapalı+şifonyeri olanlar izmirde 2.000- 2.500 tl civarı orda nası fiyatlar...
geliolar canım işte kaynanamın yemekleri hiç tarzım deel ya sası sası tatsız tutsuz salça sevmez baharat sevmez ne annadım ben o yemektenallahtan eltim güzel yapiy yolliy hergun yemek kızları da evin işini görüyo bakkal çakkal işlerini halledio saolsunlaa
he wallla yiwrıımm bizimkiler de gözümüzü oyuyo karga kiminn laelaelaelaelae
tabaaana kusarsam görersin afiyet olmayı adi gacii senii lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?