2009 Kasm Anneleri

canım moralini bozma vardır bır hayır dur bakalım belki gidersin akşama
olmadı yarın sabahtan gidersin olmazmı öyle Şeniz

zuzuummm yaa sefiom seni delü karııı opuyorumnanaktan

hee zaten onlar ortak olmasa olmuyor.yok kıs ne sağması onuda emzir yazık,kıskanır yoksamyerimseniben

yaaa utanıyommm yaa ölee demeeee

slm kızlar :) gitti geldim aldım sertifikamı :)şimdi biriniz anlatın bana şu göbeeğimin resmini nasıl koycam die :)

hayırlı olsun sertifikan

resim koymayı ben bilmiyorum malesef yardımcı olamiyciimm...

ben gidiyorum kızlar... görüşürüzzzza.s.

ooleyy bi aferin aldımmalkisalkisalkis

zaten benim sütün bebişten başka bi talibi de var.yerimseniben sadece bebişe olmaz ben de içerim diyip duruyo... sağar sağar ona içiririm artıkkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: anam onu isteyen şahsı muhterem kendi sağar sen merak etmee sen yorma kendünüüüüüüüüü :roflol:

eşek doktor nolcakkkkkkkk :mymeka: klava:

eğer ilaç kullanmazsan doğum esnasında bebeğine enfeksiyon bulaştırabilirmişsin... bebişe zarar verecek bi ilacı vermez doktor.ama tahlil yapmadan niye ilaç verdi ki.....

gecen hafta genital bölgede sivilce gibi bişi çıktı çıban sivilce karışımı bişi .dr duocid antibiyotik vermişti 2 gün oldu biteli sivilce geçti ama mantar basladı aradığımda normal antibiyotik yapar dedi biri bitiyo biri başlıyo deli oldum(

kaynananın yaptığı şeye kurbann limon da sıksaydın gııı cokacimcoook

he laaaaaaann krispi ne pişirdin şişkooooooo :CüvCüv:

etli taze fasülye pişirdim içinde etli kemiklerden wardı onlardanda koydum biz ana kız bayılırız etli kemik yemeye bu arada reçelimde şahane oldu sabah kahwaltıda yiyecem sizin yerinizede yiyemmi:roflol:

şimdi önce kızımı yedirem sonra ben yiyem tamammı kaybolmayın haaa geliyom ay sizede sıyırayımmı et yermisiniz:roflol::roflol:

sıktım güzelim o içine ben dışına sıktım bugün ondan başka birşey yemedim.

o kaaa canım istioki ondan cokacimcoook kaynanamda yapmış getirmiş ama kıymalı öööööööö yemedim zeytinyağlısına ölüyom komşuya haber saldım bekliommmmmmm kaydirigubbakcemile2

etli taze fasülye pişirdim içinde etli kemiklerden wardı onlardanda koydum biz ana kız bayılırız etli kemik yemeye bu arada reçelimde şahane oldu sabah kahwaltıda yiyecem sizin yerinizede yiyemmi:roflol:

zeytinyağlı olsa özenirdim de bunu istemez reçelde istemez krispiiiiiiiiiiiiii bi çıtırtı mı yesek gel nan buraya sengözlerimebaksanab

o kaaa canım istioki ondan cokacimcoook kaynanamda yapmış getirmiş ama kıymalı öööööööö yemedim zeytinyağlısına ölüyom komşuya haber saldım bekliommmmmmm kaydirigubbakcemile2

p.tesi izmirde annemin yanındaydım dr.için pazar akşamı hazırlamış bi tencere verdi bana bende eve gelince pişirdim.3 gün onu yedik :)ama bitti yaaa

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakın yeni bir topic açtımmm
bebek odaları resimleri var hadi gelinde görün bakalım

Çokkk şirin bebiş odaları :))) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

fotolara baktım çook güzeller, oraya da yazım, ben de bunlardan baktım haftasonu bu tip alamyı düşünüyorum, hem başı çıkıp 12 yaşına kadar filan kullanılıyormuş. 4 kapalı+şifonyeri olanlar izmirde 2.000- 2.500 tl civarı orda nası fiyatlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…