he valla sen bana al diycek canımın cektıgını Çok üzgünüm çoookanam kocişte bıkacak artık bu ne her akşam aynı.ver çocuğu ben taşırım demezse iyi walla:roflol:
offf yaaa şimdi burda koccaman bi wooper olcaktı yanında patates buz gibi kolacokacimcoook ammada kötü örnek oluyoz bizbirimize heeeklava: hiç sağlıklı şeylerden bahseden yok. cipsler hamburgerler patatesler iskenderler..... hiç ay süt içtim ne kadar lezzetliydi ay bi kase yoğurt olsada yisem demek yok. :mymeka:
bende beyazını sewerün oldum olasııı sarısıynan işim olmiyyvereliniortak
ewet çok güzel oluyor bende öle seviyorum yumurtayı sütüde akşamları soğuk soğuk içiyorum.ceviz falan arada atıştırıyorum.meyveye tam gaz dewam:lepi:
offf yaaa şimdi burda koccaman bi wooper olcaktı yanında patates buz gibi kolacokacimcoook ammada kötü örnek oluyoz bizbirimize heeeklava: hiç sağlıklı şeylerden bahseden yok. cipsler hamburgerler patatesler iskenderler..... hiç ay süt içtim ne kadar lezzetliydi ay bi kase yoğurt olsada yisem demek yok. :mymeka:
anam normalde aklıma gelmiyor ama buradaki çıplak şeytanlar aklıma sokuyor yada televizyonda birşey görüyorum canım çekiyor.cokacimcoookofff yaaa şimdi burda koccaman bi wooper olcaktı yanında patates buz gibi kolacokacimcoook ammada kötü örnek oluyoz bizbirimize heeeklava: hiç sağlıklı şeylerden bahseden yok. cipsler hamburgerler patatesler iskenderler..... hiç ay süt içtim ne kadar lezzetliydi ay bi kase yoğurt olsada yisem demek yok. :mymeka:
çok takdir ettim kız seni vereliniortak
degişek kız o zaman ben san abeyazını göndereyim sende bana sarısını gönder kargoyla :roflol: kargocu ne güler amaa
yok anam dıkdınız boğazıma yemekleri anca onları hazmederim benhadi hadi utanma ne yemeye gidion itiraf et krispiiiiiiii :roflol:
ewet haklısın ağzımdan yemek düşmüyor ondan homili gıtlak oldum daha bahsetmeyecem yemekten söz gacılarlülülülülülü bogazlı gacı bu bogazlı ya yemek yiyoo yada yemekden bahsedıyo anamm
yavrıım sen yemesende agzından hıc düsmüyo kı :mymeka:
:roflol: ben erkegım leynnnnnn
gözün aydın canımcım ohh rahatlamıssın cicilerde hayırlı olsun Şeniz
acıkda kıza bırak tabiianadan kalmıyorki zavallı yavruya senağlama
yyemiyom işte:dilcikar::dilcikar::roflol::roflol::roflol:yiyecek birşeyde kalmadı kız
geçen sağlık ocağına kocişlen beraber gittik ordaki ebe demezmi as ermek die bişey yoktur her dediğini almanıza gerek yok die.aaayy gebertcektim karıyı yaaa :) allahtan kocişimde çıknca ''bu ne biçim kadın yaa heralde onun koca hiç bi istediğini almamış oda acısını böle çıkarıyo'' dedide rahatladım :)
bende kocişe kaktırıyom napim alkisalkisalkisayy sen böle diyince aklıma geldi benim dayım yumurtanın sarısını kızıda beyazını severdi.sofraya gelince bölüşürlerdi hemen:roflol:
aboo o nasılebeymiş ben olsam atlardım üstüne :mymeka:geçen sağlık ocağına kocişlen beraber gittik ordaki ebe demezmi as ermek die bişey yoktur her dediğini almanıza gerek yok die.aaayy gebertcektim karıyı yaaa :) allahtan kocişimde çıknca ''bu ne biçim kadın yaa heralde onun koca hiç bi istediğini almamış oda acısını böle çıkarıyo'' dedide rahatladım :)
yok anam dıkdınız boğazıma yemekleri anca onları hazmederim ben
ewet haklısın ağzımdan yemek düşmüyor ondan homili gıtlak oldum daha bahsetmeyecem yemekten söz gacılar
yyemiyom işte:dilcikar::dilcikar:
:dilcikar:
ne küsüyon hemen baksana gacıya süt içiyi yımırta yiyi ne kadar sağlıklı besleniyicokacimcoook. sankim bizsırnaşık şey
çok takdir ettim kız seni vereliniortak
geçen sağlık ocağına kocişlen beraber gittik ordaki ebe demezmi as ermek die bişey yoktur her dediğini almanıza gerek yok die.aaayy gebertcektim karıyı yaaa :) allahtan kocişimde çıknca ''bu ne biçim kadın yaa heralde onun koca hiç bi istediğini almamış oda acısını böle çıkarıyo'' dedide rahatladım :)
yok anam dıkdınız boğazıma yemekleri anca onları hazmederim ben
ewet haklısın ağzımdan yemek düşmüyor ondan homili gıtlak oldum daha bahsetmeyecem yemekten söz gacılar
yyemiyom işte:dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?