2009 Kasm Anneleri

ayy burası erkek bebişlerle doldu kız analarııııııııı kızlarımıza sahip çıkalım. kaynana adayları dolu burasıı:1shok:

hollleeyyy hihoyyyt hihoyyyt
heheee şimdi anlaşıldı benim güzelliğimin, ahlakımın ve parlakzekamın sırrı şakkıdı
annem bol bol ayva yemiş çünküüü
ayy neyse son zamanlarda bize de denk gelir heralde ayva demiii
kvun yiyelim bizde o zaman
ktü annee :mymeka:
yaw onu bunu bilmemde çocukların psikolojisini nasıl etkiliyoruz acep CADIARZU:roflol:
gıı okuyamıyolarki etkilenmiyolardır :roflol:
anaa manyak karıı kocişleri ilgilenen karıları kıskanıyo bencee
selam kızlar cinsiyeti öğrendik bugün uzun uğraşlar sonucu listeye bir playboy daha ekleyebilirsiniz :) oğlum gelio :)
bi oğlan daha geldi hihoyyyt hihoyyyt

öööffff kızlar eşimin babannesi geldi sinir etti beni yine alt katta oturuyor sürekli gelip cinsiyetini soruyor ne ne ne ayy sıkıldım artık neyse ne canaım ona göre ne ise kendileri çok erkek delisidir de ondan soruyor bana kız düşmanları bu eski kadınlar kendisinin üç oğlu olmuş ya bana diyorki
bir uşak hiç uşak
iki uşak az uşak
üç uşak tam uşak
üleyn buna bitane bile uşak çıkarsam yetmez baksana üç uşak istiyor ay bak sinirlerim hopladı yine hiç demiyorki sağlıklı sıhhatli olsunda ne olursa oılsun aklı başı uşaklarda beeee uyuz

alkisalkisalkisalkisalkisalkis efe bu gülüm ... ondan herşey beklenir .gecen gün ağlıyor niye benim adım efe niye benim adımı BEN10 ( yeni bri cizgifilim kahramanı ) değil diye ağladı sen doğduğunda yoktu BEN10 olsa kaymazyuımdım diye anca ikna ettimmm .. ama arkadaşınada diyorki ben10 örümce adam ...... ( bir sürü isim saydı ) onlar gercek değil yalancıktan oyuncak onlarda aslında diyor ..... eşşek yaaaaa:jeyyar:

günaydınnn...bıdık he iyiymiş falla kaydirigubbakcemile3
ahhhhhh ahhhhhhhh birde ben anladım KÖPEK İSMİ GİBİ YAW :uhm::uhm:
bizimde kız olsa hazırdı oğlum berat efe kızım mıraç ece olcaktı ama nasip herşeyyy

evet vabım paşanın adı berat efe
ama arkadaşlar nacizane bir önerim var isim işi gercekten bana göre önemli....... mesela ben berat efe koydum ama sadece efe diyoruz çok yanlış madem koyduk berat efe denilmesi gerekiyordu ki soylenebiliyor. kısa öz isimler acıkcası şu hayattad önemli cünkü bizim couklarımız teknoloji cocukları olcak hepsi internet üzerinden iş yapacak zor olmaması taraftarıyım..... vereliniortakvereliniortak

kartanesi nann öpümeyle mi çocuk oluyo oyunda nan biz 5 ay denedük anca oldu falla :jeyyar:
:roflol:

:roflol: kıs biz korunmayı bıraktık sora bi kere regl oldum sorası yok sırnaşık şey çok uğraşmadık ahhh ahhh keşke biraz daha uğraşsaymışısss leeen bu velet beni kocişten etttüüü klava:

bende kurtların hastasıyım en son reklamda dayanamadım yattım ne oldu kızlarr

ayy bu pipi sevdası nereye kadar bizimkilerde böle hof ya

ben demiştim demiiiii
bana da hep oğlan dediler durdular ama son haftalarda kızmış gibi geldi vee tuttuuu :icecream:
benimde oğlum olcekkk cnm sen nerelerdesin

gözün aydın canım
ahaa oğluma bi kız daha:teytey:
:mymeka:
biz de çapkın kaynanaya verilcek kız yok :dilcikar:
kartanesi duyarsa görürsün gününüüüü lülülülülülü
duydum duyduum :mymeka:
nazlıım seninki de kıız benden sölemesiii

:roflol: :roflol:
sorma yaa ben de ne isim sölesem eşim ona şunu derler bunla şöle dalga geçerler diyip duruyoo
elif olcak galibaa bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…