kız anası olarak çıkayın ne diyonuz leennnn erkek anaları şimdiden başlardımı kaynanalıga heee
valla başlarmışşş.dün kocişim diyoki oğlunu severken 'oğluşum benim,pipisini ruslar yesin kuzum benim' ben bi bağırmışım ne rusu bee ne rusu ben yerim
hee gıı eccük öpüştürüyon birden etrafçiçeklerle doluyo anaa bibakıyon bi beşik içinde bebekkartanesi nann öpümeyle mi çocuk oluyo oyunda nan biz 5 ay denedük anca oldu falla :jeyyar:
:roflol:
yok nan allahın emriyle isticez kaçırmıycaazzz nannnayy burası erkek bebişlerle doldukız analarııııııııı kızlarımıza sahip çıkalım. kaynana adayları dolu burasıı:1shok:
he falla ya da biz öpüşmeyi bilmiyozharbiden ne güzel bi oyunmuş bu bizde 1 sene boşuna uğraşmışız desene :)
anamm karar veremiyoz kiherkes isim buldumuu??
anaaaam kızımmm ortada psikolojik bi durum var ben sana diyem senin adamın ruslara ilgisi var abbaaoowww cinayet sebebüüü :1ninca:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis efe bu gülüm ... ondan herşey beklenir .gecen gün ağlıyor niye benim adım efe niye benim adımı BEN10 ( yeni bri cizgifilim kahramanı ) değil diye ağladı sen doğduğunda yoktu BEN10 olsa kaymazyuımdım diye anca ikna ettimmm .. ama arkadaşınada diyorki ben10 örümce adam ...... ( bir sürü isim saydı ) onlar gercek değil yalancıktan oyuncak onlarda aslında diyor ..... eşşek yaaaaa:jeyyar:
evet vabım paşanın adı berat efe
ama arkadaşlar nacizane bir önerim var isim işi gercekten bana göre önemli....... mesela ben berat efe koydum ama sadece efe diyoruz çok yanlış madem koyduk berat efe denilmesi gerekiyordu ki soylenebiliyor. kısa öz isimler acıkcası şu hayattad önemli cünkü bizim couklarımız teknoloji cocukları olcak hepsi internet üzerinden iş yapacak zor olmaması taraftarıyım..... vereliniortakvereliniortak
ben demiştim demiiiii
bana da hep oğlan dediler durdular ama son haftalarda kızmış gibi geldi vee tuttuuu :icecream:
:mymeka:
biz de çapkın kaynanaya verilcek kız yok :dilcikar:
duydum duyduum :mymeka:
nazlıım seninki de kıız benden sölemesiii
:roflol: :roflol:
sorma yaa ben de ne isim sölesem eşim ona şunu derler bunla şöle dalga geçerler diyip duruyoo
elif olcak galibaa bizimki
yaaa hoffffffffffff tatil istiyorummmmmm deniz göl nehir şelale orman börtü böcük temiz hawa açık büfe istiyoooooooooooommmmmm ağustosa ne kaaaa çok war yauwww
amaan ne bakıyon sen onlaraa benim ananem de aynısıöööffff kızlar eşimin babannesi geldi sinir etti beni yine alt katta oturuyor sürekli gelip cinsiyetini soruyor ne ne ne ayy sıkıldım artık neyse ne canaım ona göre ne ise kendileri çok erkek delisidir de ondan soruyor bana kız düşmanları bu eski kadınlar kendisinin üç oğlu olmuş ya bana diyorki
bir uşak hiç uşak
iki uşak az uşak
üç uşak tam uşak
üleyn buna bitane bile uşak çıkarsam yetmez baksana üç uşak istiyor ay bak sinirlerim hopladı yine hiç demiyorki sağlıklı sıhhatli olsunda ne olursa oılsun aklı başı uşaklarda beeee uyuz
:1shok: :1shok:valla başlarmışşş.dün kocişim diyoki oğlunu severken 'oğluşum benim,pipisini ruslar yesin kuzum benim' ben bi bağırmışım ne rusu bee ne rusu ben yerim
kocam erken geldi gıııkartanesüüüüüüü napıyon leyn dun nereye kaçtın hain köfteeeeeeeee
hee gıı eccük öpüştürüyon birden etrafçiçeklerle doluyo anaa bibakıyon bi beşik içinde bebek
günaydın kızlar.
kocişle konuştum görümce olayını dediki sen kafana takma hiçbir sorun çıkmaz.ayyyyyyyyyyy çığlık atcaktım.neyse ben çıkar ben biliyorum işte benim hormonlar yüzünden falan dedim.işte tam belli değil gelip gelmeyeceği eğer vanın ilçesine gidersek gelmeyecekmiş.haftaya van merkezmi ilçemi belli olacak kızlar.
ya bi akıl verin ben bu adamı nasıl kandıram ay istemiyorum demek istiyom ama sıkıyo tabi
gıııı normalde öyle olsa yandıydık haaaaaaa.
aaaa olmazki canıım
sorun çıkmaz ne demek yaaa
ayyh bayılazaaam
ne işi var be kadın işini gücünü bırakıp neden geliyoo töbe töbeee
günaydın kızlar.
kocişle konuştum görümce olayını dediki sen kafana takma hiçbir sorun çıkmaz.ayyyyyyyyyyy çığlık atcaktım.neyse ben çıkar ben biliyorum işte benim hormonlar yüzünden falan dedim.işte tam belli değil gelip gelmeyeceği eğer vanın ilçesine gidersek gelmeyecekmiş.haftaya van merkezmi ilçemi belli olacak kızlar.
ya bi akıl verin ben bu adamı nasıl kandıram ay istemiyorum demek istiyom ama sıkıyo tabi
dilmuhhhhhhhhhh ablamla konuştum onun okulu merkezde ve okul polis lojmanlarının dibindeymişş çok güzel burası dio yemyeşil güvenli dio yakında askeriye falan varmış insanlar çokkk ii dioo okulları güzel bi dünya özel hastane war dio kesin seversin kıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?